Sídlo klanu Ururu
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Obytné části
Strana 1 z 1
Sídlo klanu Ururu
Je to malé sídlo so záhradkami okolo. Príroda obklopuje toto sídlo v západnej časti Kumogakure.Na záhrade rastie veľa stromov. Takže ani nie je vidno čo sa vlastne vnútri deje. Sídlo nemá žiadny plot a ani bránu je tu iba ulička lemovaná stromami. Kompex je postavený na celkom jednoduchý štýl. žiadne rozľahlé miestnosti sa tu nenachádzajú. No miesta je tu aj tak dosť.
Mukotushi Ururu- Počet príspevkov : 357
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: None
Re: Sídlo klanu Ururu
Ležal som ako obvykle v posteli a leňošil. Neuveriteľne som sa nudil ako vždy. NO vôbec mi to neprekážalo samotu som mal rád, a nudu tak isto. Nechcelo sa mi ani vstávať. Tak som sa teda znova usalašil a znova zadriemal. Potom som sa zoboudil a rozmýšľal som čo budem robiť, no nanič som neprišiel tak som znova zaspal. Takto to stále pokračovalo ďalej. No nikdy ma to neprestalo baviť.
Shinobi
Vstal som z postele. Už je to dlhá doba čo som videl Riakge, to už ma asi moc dlho nepotreboval. Asi by bolo dobré ho navštíviť: pomyslel som si, vstal obliekol sa a vyšiel zo svojej izby. Pokračoval som a v kuchyni som si zobral niečo na ziedenie. No nezdržiaval som sa v nej. Vyšiel som do ulíc a zamieril si to rovno do Budovy Raikage.
Shinobi
Vošiel som do izby a hneď si pobalil svoje veci na odchod. Po tom ako som bol zbalený a zamieril som si to rovno do kuchyne. Tam som si zbalil nejaké jedlo, a najedol sa pred tím, než som mal vyraziť. Vyšiel som zo sídla a kráčal smerom k bráne, zahalený vo svojom plášti.
Shinobi
Similar topics
» Mukotushi Ururu vs. ???
» Dom Mukotushi Ururu
» Mukotushi Ururu
» Mukotushi Ururu
» Dom Mukotushi Ururu
» Mukotushi Ururu
» Mukotushi Ururu
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Obytné části
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: