Jaskyně v Amegakure no sato
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 1 z 1
Jaskyně v Amegakure no sato
Toto je jeskyně v Amegakure.
O tehle jeskyni ví:Leader Fukushioki a její členové
Nacházi se zde tak pečetíci socha.(tahle socha zde už byla,nikdo neví jak se tu vzala ,ale jednoduše tu je)
Dovoluji si tu napsat info Fukushioku(měním to co napsal Toby a chcu aby každý člen Fukushioku byl aktivní!!!Když něco tak napsat mě nebo Leadrovi.Jinak ja se tu přes tyden jenom někdy dostanu spíš tu jsem o víkendě)
1)Podmínky pro přijetí -poslouchat rozkazy
-mit na kontu min.jednu vraždu
-Bereme chuniny jouniny a někdy z výjimkou i geniny výjimka
2)Cíl Fukushioku-ovládnout svět.Posbírat všechny bijuu.(Ten plán který měl Madara-Tobi)
3)Uniforma-Nosí obvazy na pravé i na levé ruce
-Bíly plášt na zádech
-Na pravé ruce páska ze znakem Fukushioku
4)Zde v jeskyni se také nacházi také nakradené zbraně.Každý člen si zde muže vyzvednout.
5)Spojenci-Fukushioku nema spojence .Jedou od začátku solo .Na mise jsou vysíláni po jednom.
(Dovolil jsem si to tu napsat jelikož eksistuje organizace což je paráda ,ale nikdo není aktivní to by se mělo změnit a kdyby ste měli nějaké připomínky což podle mě budou třeba proč jsem vytvořil New topic a nemám schválenou ještě postavu třeba ptoto ptotože tenhle topic měl už být dávno)
O tehle jeskyni ví:Leader Fukushioki a její členové
Nacházi se zde tak pečetíci socha.(tahle socha zde už byla,nikdo neví jak se tu vzala ,ale jednoduše tu je)
Dovoluji si tu napsat info Fukushioku(měním to co napsal Toby a chcu aby každý člen Fukushioku byl aktivní!!!Když něco tak napsat mě nebo Leadrovi.Jinak ja se tu přes tyden jenom někdy dostanu spíš tu jsem o víkendě)
1)Podmínky pro přijetí -poslouchat rozkazy
-mit na kontu min.jednu vraždu
-Bereme chuniny jouniny a někdy z výjimkou i geniny výjimka
2)Cíl Fukushioku-ovládnout svět.Posbírat všechny bijuu.(Ten plán který měl Madara-Tobi)
3)Uniforma-Nosí obvazy na pravé i na levé ruce
-Bíly plášt na zádech
-Na pravé ruce páska ze znakem Fukushioku
4)Zde v jeskyni se také nacházi také nakradené zbraně.Každý člen si zde muže vyzvednout.
5)Spojenci-Fukushioku nema spojence .Jedou od začátku solo .Na mise jsou vysíláni po jednom.
(Dovolil jsem si to tu napsat jelikož eksistuje organizace což je paráda ,ale nikdo není aktivní to by se mělo změnit a kdyby ste měli nějaké připomínky což podle mě budou třeba proč jsem vytvořil New topic a nemám schválenou ještě postavu třeba ptoto ptotože tenhle topic měl už být dávno)
Anonymní- Anonymní
Re: Jaskyně v Amegakure no sato
Došli jsme k jeskyni.Toto je utočistě Fukushioku.Vše jsem mu dukladně vysvětloval.Tak co tomu říkaš?zeptal jsem se ho.Doufám že zde zapadneš.Byt tebou najdu si zde ve vesnici nějaké místo .Kde budeš trávit věči čast svého drahocenného času
Anonymní- Anonymní
Tak tomu říkam něco je tady snad všechno odpověděl jsem.Mám si najít ve vesnici svuj přibytek ano jistě ihned se do toho pustím,Pozoroval jsem celou jeskyni a potom se vydal pryč.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Došli jsme k jeskyni.Dobrá zde spracujeme plán.Jaký maš nápad?
Vzal jsem si kunaie a výbušné lístky.Tak co?
Vzal jsem si kunaie a výbušné lístky.Tak co?
Anonymní- Anonymní
Prohlédl jsem si jeskyni.Tahle jeskyně dál pokračuje ne?Později toho mužeme využít.Sáhl jsem rukou po dýmovnicích a výbušnych lístkach.Jedno je jiste musíme se jich zbavit.Odlákat nebo tak něco.Díval jsem se na stul kde byli kunaie.
Anonymní- Anonymní
Budeme je muset oddělat po jednom.Což bude problém. Vzal jsem si do ruky poštovního holuba a vypustil ho.Možna to bude i zábava.Usmál jsem se.
(presun-oba)
(presun-oba)
Anonymní- Anonymní
Došel jsem k Jeskyni.Je na čase se podívat zda tu je Nanami?Vešel jsem do vnitř a rozhlížel se zahlédl jsem ji zrovna jka přicházela.Proč to tak trvalo?
Otázal jsem se ji .Potom jsem seště stihl dodat přebíráme vedení nad Ame.
Otázal jsem se ji .Potom jsem seště stihl dodat přebíráme vedení nad Ame.
Anonymní- Anonymní
Trochu jsem se zdržela.Takže Hanzou je pryč.Oddychla jsem si.Jediný člověk který byl překážka je pryč.Přišla jsem k Leaderovi blíž.Jaké jsou rozkazy?
Anonymní- Anonymní
Ano Hanzou odešel ,ale není známo kam.Jsem zvědav kde se nachází?-pomyslel jsem si.Budeš vyslaná na misi,najdi Hanzovu stopu a pak ho znič.Kdybys měla problémy dej vědět.Vyrazíš ihned.
Když jsem domluvil odešel jsem.
(presun)
Když jsem domluvil odešel jsem.
(presun)
Naposledy upravil Nori Benjiro dne Thu 27 Oct - 19:23, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Jen jsem přikývla ,bez dalších slov jsem se zbalila a namířila si to pryč.
Nesklamu vás.
(presun)
Nesklamu vás.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Vešel jsem do jeskyně.Štěstí že Reina neví nic o našich plánech.Oddychl jsem a vešel do místnosti kde byla pečetíci socha.Podíval jsem se na ni.A kdyby přece jenom něco tušila.Nepříjde na to.Figurky jsou rozestaveny.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Similar topics
» Hřbitov v Amegakure no sato
» Ulice Amegakure
» Brána Amegakure
» Brána Amegakure
» Ulice Amegakure
» Brána Amegakure
» Brána Amegakure
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: