Tréninkové místnosti
+2
Ayame Takahashi
Noriko Kana
6 posters
Strana 3 z 25 • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25
Re: Tréninkové místnosti
"Hm co máš za schopnosti? Mohl bych ti jednu pečeť darovat."
Anonymní- Anonymní
"Moje Kekkei genkai je Meiton a myslim ze taková pečeť by se my hodila."
Anonymní- Anonymní
"Hm hm..Meiton..O tom jsem už slyšel. No dobrá, dám ti jednoduchou misi, pokud se vrátíš, tak budu vědět, že jsi loajální..Přines mi z Kirigakure DNA Godaime Mizukage, Terumi Mei, najdeš na hřbitově."
Anonymní- Anonymní
Zůstala jsem v místnosti a překvapeně zírala na to, jak Kabuto navrhl něco takového mému parťákovi. Ani náhodou se mi to nelíbilo, ale nemohla jsem s tím nic dělat. Opět jsem otevřela svitek s přivolávací technikou a podívala jsem se na teoretickou část.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
po chvíli učení jsem si to potřebovala vyzkoušet i krom jiného. POtřebovala jsem k tomu Naomi.
(přesun kancelář Tsukikageho)
(přesun kancelář Tsukikageho)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
objevila jsem se v místnosti a okamžitě začala s intenzivním tréninkem jak s katanou tak s novými technikami.
do místnosti přiběhl můj klon.
"Co je?"
"Chce s tebou mluvit Shizuka. Máš jít k bráně." řekl klon, vrátím katanu do pochvy a naštvaně se vydám k bráně.
"počkej na mě Kaito."
(přesun)
do místnosti přiběhl můj klon.
"Co je?"
"Chce s tebou mluvit Shizuka. Máš jít k bráně." řekl klon, vrátím katanu do pochvy a naštvaně se vydám k bráně.
"počkej na mě Kaito."
(přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Vešla jsme do hali, už si tu připadám jak doma, jsem tu skoro furt. čekám na Kaita.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Tak jo poď na mne a ukáž co umíš" rekl jsem ji a vytáhl svou katanu a zasmál sem se
Anonymní- Anonymní
POzdvihla jsem obočí, to bylo hezky řečeno.
"Já tě jen upozorňuju, že jsem s tím nikdy nebojovala. Jsem úplný začátečník" usměju se.
"Já tě jen upozorňuju, že jsem s tím nikdy nebojovala. Jsem úplný začátečník" usměju se.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Tak dobre, začnime" Pribehol som ku nej a švihol som z katanou zhora.
Anonymní- Anonymní
Než jsem stačila vzpamatovat ruka mi automaticky švihla i skatanou před obličej a tím tak vykryla Kaitův útok, odrazila jsem ho od sebe a použila na něj to samé.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Ľahko som odrazil jej útok a sekol som jej tesne vedľa hlavy ale aby som sa nedotkol jej vlasov lebo viem ako ich má rada a asi by ma zabila a potom povedal " Musíš byť rýchlejšia"
Anonymní- Anonymní
"POkusím se."
Nibi co takhle trochu rychlosti, hm? spolupracuj je to i na tvou obranu Nibi se zapojila intenzivněji a já opět na Kaita vyběhla, ale tentokrát jsem švihla proti jeho hlavě, pak jsem rychle otočila a švihla k boku.
(kdyby ses dotknul mejch vlasů vyškubala bych ti ty tvoje xD)
Nibi co takhle trochu rychlosti, hm? spolupracuj je to i na tvou obranu Nibi se zapojila intenzivněji a já opět na Kaita vyběhla, ale tentokrát jsem švihla proti jeho hlavě, pak jsem rychle otočila a švihla k boku.
(kdyby ses dotknul mejch vlasů vyškubala bych ti ty tvoje xD)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
() "To je už lepšie" povedal som a odbranil jej útok chytil som katanu do jednej ruky a zívol som si. Potom som jej švihol ku krku ale zastavil som a rýchlo švihol ku boku.
Anonymní- Anonymní
Nibi zareagovala bravůrně okamžitě jsme to společně vykryly, přetočila jsem jeho meč a otočila se k němu čelem, švihla do jeho katany a rychle se přesunula za něj a tam jsem mu namířila katanu k zádům.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Vydýchávala jsem se.
"Na to, že to bylo poprvé co jsem držela katanu v ruce, to docela šlo, nemyslíš, Kaito." a v tu chvíli si všimnu Sasukeho, nemám na něj náladu, takže radši nic neříkám.
"Na to, že to bylo poprvé co jsem držela katanu v ruce, to docela šlo, nemyslíš, Kaito." a v tu chvíli si všimnu Sasukeho, nemám na něj náladu, takže radši nic neříkám.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Usmála jsem se na Kaita
"Díky, dala bych si pauzu, v nejbližší době by jsme mohli pokračovat." a podívala jsem se na Sasukeho.
"Jo zdrhla. Proč ty ses vrátil?"
"Díky, dala bych si pauzu, v nejbližší době by jsme mohli pokračovat." a podívala jsem se na Sasukeho.
"Jo zdrhla. Proč ty ses vrátil?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Tak dobre menšia pauza ti nezaškodí" povedal som a usmial som sa potom som sa pozrel na toho Uchihu
Anonymní- Anonymní
"No jistě." začínala jsem si připadat blbě, jsem tu jediná holka. Rychle jsem zahnala tu myšlenku a posadila se na zem a opřela se o ruce.
"Kaito, víš co jsem se naučila?" usměju se na něj a předvedu mu novou techniku.
"Shouton: Suishou kase." položila jsem ruce na podlahu a ta začala okamžitě krystalizovat a chytila i nohy Sasukeho a Kaita, nohy jim skrystalizovali až po kolena. Usmála jsem se nad svým výkonem .
"Kaito, víš co jsem se naučila?" usměju se na něj a předvedu mu novou techniku.
"Shouton: Suishou kase." položila jsem ruce na podlahu a ta začala okamžitě krystalizovat a chytila i nohy Sasukeho a Kaita, nohy jim skrystalizovali až po kolena. Usmála jsem se nad svým výkonem .
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 3 z 25 • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti