Tréninkové místnosti
+2
Ayame Takahashi
Noriko Kana
6 posters
Strana 6 z 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
Re: Tréninkové místnosti
To mě překvapilo.
"Co ode mě očekáváš, že ti řeknu?" otočila jsem se k němu víc.
"Co ode mě očekáváš, že ti řeknu?" otočila jsem se k němu víc.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Hej Tora, Dag čo tu robíte. Tora povedal som ti že máš strážiť Reinu" povedal som mu trocha zvýšením hlasom "Áno povedal, ale Reina ma požiadala aby som išiel aj z Dagom vonku" povedal Tora
Anonymní- Anonymní
"já......" přemýšlela jsem, ale nevěděla jsem co mu mám říct, přiznat se nemůžu, jak by reagoval? Zavřela jsem zase pusu a sklonila hlavu.
"Já ti nemám co říct." odpověděla jsem zklamaná sama sebou.
"Já ti nemám co říct." odpověděla jsem zklamaná sama sebou.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
posadil jsem se a pomalu se k ní naklonil a políbil jí "Něco takového ?"
Anonymní- Anonymní
Okamžitě mi zrudly tváře, to jsem opravdu nečekala, hlavně ne něco takového od něho. Byla jsem jak v transu a nedokázala jsem mu odpovědět dívala jsem se mu do očí.
"Proč?" to bylo jediné na co jsem se zmohla, v tu chvíli by se na mě dalo uvařit vajíčko, jak mi vyskočila teplota.
"Proč?" to bylo jediné na co jsem se zmohla, v tu chvíli by se na mě dalo uvařit vajíčko, jak mi vyskočila teplota.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"M-máš mě rád? Kolikrát jsme se viděli? A když už tak jsem na tebe nebyla dvakrát milá spíš naopak." čekala jsem jestli na to něco řekne, dívala jsem se mu do očí.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"A to vadí ??...jsi tak příjemně otravná....ale mě se na to neptej neznám tenhle cit"
Anonymní- Anonymní
Povytáhla jsem obočí.
"Začínám si myslet, jestli jsem tě nemlátila moc. Co teď od toho jako očekáváš? Nejsem zas ta bezscitná."
"Začínám si myslet, jestli jsem tě nemlátila moc. Co teď od toho jako očekáváš? Nejsem zas ta bezscitná."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Já nevím mě se na to neptej ti říkám !!" trochu jsem zvýšil ton
Anonymní- Anonymní
nelíbilo se mi to.
"Tak sakra když jsi to uděla, tak si nad tím musel přemýšlet ne? Co tě k tomu vedlo? Nějakej pud? Nikdy bych se ti dobrovolně nepřiznala, na to mám svou hrdost!" zvýšila jsem tón i já.
"Tak sakra když jsi to uděla, tak si nad tím musel přemýšlet ne? Co tě k tomu vedlo? Nějakej pud? Nikdy bych se ti dobrovolně nepřiznala, na to mám svou hrdost!" zvýšila jsem tón i já.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Hej Tori počkaj tu idem dnu" povedal som a pomaly som sa chystal dnu.
Anonymní- Anonymní
"Mě to nestačí, to bych taky mohla říct, že jsem tě chtěla políbit už od první chvíle, kdybych to udělala. Prostě se mi chtělo. Víš co?.... já jsem jenom člověk.....až si to urovnáš v hlavě a já evidentně taky, můžeme se spolu bavit." řekla jsem a chtěla odejít.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Vošiel som dnu a opýtal som sa "Čo sa tu deje Reino?" opýtal som sa
Anonymní- Anonymní
chtěl jsem jí chitit za ruku a přitáhnout k sobě ale neudělal jsem to protože tam byl kaito ale postavil jsem se a přišel k Reině ze zadu "Jsi hezká a taková...zlá líbíš se mi proto jsem tě políbil" pošeptal jsem jí do ucha
Anonymní- Anonymní
Tentokrát jsem nezčervenala úplně jen do růžova, ale i to mě potěšilo. POusmála jsem se.
"Kaito, nic všechno je v pořádku. Zjistil si něco?" a mírně jsem se otočila i na Sasukeho a podívala jsem se na něj, pohledem "Díky" a ikdyž se mi to nikdy nestalo naskočila mi v jeho blízkosti husí kůže.
No to si děláš srandu? Co jsem ti říkala o klukách a hlavně i Uchihovi?
Promiň nevzpomínám si, ušklíbla jsem se.
"Kaito, nic všechno je v pořádku. Zjistil si něco?" a mírně jsem se otočila i na Sasukeho a podívala jsem se na něj, pohledem "Díky" a ikdyž se mi to nikdy nestalo naskočila mi v jeho blízkosti husí kůže.
No to si děláš srandu? Co jsem ti říkala o klukách a hlavně i Uchihovi?
Promiň nevzpomínám si, ušklíbla jsem se.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
taky jsem se pokusil o úsměv bude mě pak muset převychovat vůbec se k ní neumím chovat nevím co mám dělat
Anonymní- Anonymní
"No tak jo. škoda." řekla jsem, "Možná by nebylo na škodu jít se zeptat přímo Naomi, kdo teď vesnici velí. Je v Kumogakure. Co vy na to? Taková malá výzvědná mise?" podívala jsem se na Sasukeho protože o Kaitovi jsem věděla, že bude pro.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"No nevím nelíbí se mi to....přece jenom už je to dlouho takže nespíš šla někam jinam a pořád je možnost že tam je 5kagu....i když jako by mě to zastavilo" zasmál jsem se "Je to ne tobě"
Anonymní- Anonymní
"Je fakt že tvojí chakru znají. Je to rizikový." podívala jsem se na KAita.
"Skvělí tak já to tam kdyžtak večer doklidim a víš co? řekni si o techniku kterou by ses chtěl naučit, najdu ti jí pokud to bude v mích silách." řekla jsem to proto, že bych mohla mít aspoň malou chvilku pro Sasukeho.
"Skvělí tak já to tam kdyžtak večer doklidim a víš co? řekni si o techniku kterou by ses chtěl naučit, najdu ti jí pokud to bude v mích silách." řekla jsem to proto, že bych mohla mít aspoň malou chvilku pro Sasukeho.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 6 z 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti