Oga x Akasuna no Ruki
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Písečná Aréna
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Oga x Akasuna no Ruki
First topic message reminder :
Váš boj může začít...hodně štěstí...
Váš boj může začít...hodně štěstí...
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Re: Oga x Akasuna no Ruki
(A menší doplňující věta...nejsi z klanu uchiha a tím máš i sníženou sílu tvého Sharinganu a také teda i imunity a využívání Genjutsu )
Shinobi
Keď sa ku mne blížila ta bábka tak som v ruke držal ďalšiu guličku, tú som v ruke doslova rozdrtil a tento krát zahalil fialový opar mňa takže, nemal ako vedieť kde stojím a tým pádom ani kde útočím. /stále neviem čo sa stalo s ostatnými shurikenmi a s lankami na nich pripevnený =.=") Následne som sa doslova ponoril do zeme, pomocou techniky Doton: Moguragakure no Jutsu.. keď som bol hlboko v zemi tak som vedel že som v podstate z dosahu jeho techník a jeho zraku.. približoval som sa stále k jeho nohám a vyčkával som, až keď som si bol istý že stál na mieste tak mi zo zeme vyrazili ruky ktorými som chytil jeho lítka a pokúsil som sa ho stiahnuť pod zem, až po krk.. pri tom pohybe som sa však sám vymrštil zo zeme na povrch.
Anonymní- Anonymní
(Mě o ty body nejde například on tam lehce podcenil mou B techniku Hiken a vyblokoval to jakoby nic C ninjutsu to je 1 příklad.Poté si myslím,že když už je sharingan,tak by měl mít jeho uživatel malou výhodu.Neříkám to jen proto že jsem Uchiha,ale bylo to tak i v Anime "Na člověka s sharinganem musí být 2.Sharinganem vás vtáhne do genjutsu a je s vámi konec"Tak to říkala myslím Chiyo ne přímo tak ale podobně.Já proti bodům osobně nic nemám,ale když je nepoužívají jedni,tak proč já ano navíc když on udělal aji chybu ;)Co se týká Naruto Wikie to je snad nejhorší web o Narutovi.Ano ej tam dost informací a tak,ale každý je může přepsat a dát tam nějakou volovinu,proto já se raději znova podíval na díl,který konrétně potřebuji a né že budu na pitomý web,dke to může upravovat každej trouba pardon za slovník ...Btw jsem z klanu Uchiha )
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
(JNo a za to se teda omlouvám...jsi, ale nejsi čistý...ale i tak..jo a ještě něco...Inteligence na 0.5? Genjutsu je o inteligenci xD...takže už to ukončuji a teď hrajte a respektujte prosím tabulku a své schopnosti )
Toriko Shihouin- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 257
(Ehm....sestřičko díky...ale nemusíš psát za mě...v pohodě...jo a on má Genjutsu na 2....je inteligentnější a neznamená, že ji někdo nerespektuje, že ty nemusíš...tady se to respektovat bude v tomto souboji a hotovo...konec tečka...takže pokračovat a už nespamovat...)
Shinobi
(Jo a 2 doplňující informace, na který mě pár lidí ještě upozornilo...genin může jen do techniky C a prosím, kde máš napsaný to o té loutce v popisu vybavení nebo technik...to musí být...i pro loutku...)
Shinobi
Netušil jsem kam zmizel a v momentě kdy mě tahal k zemi za lýtka,tak se kolem mě objevil světelný štít,který ho ho popálil(Psal jsem že jsem si připravoval pečetě) za ruce a kousek tváře(Je to jen lehká spálenina,takže žádná odpadající kůže nebo tak xD)Z menší kapsičky jsem si vytáhl kunai a mrštil ho po něm.V druhé ruce jsem držel meč a mířil přímo mezi ruce.Mezitím jsem viděl díru a loutku nechal prolézt dírou,kterou udělal,aby se dostal přímo do jeho zad.Loutka v té díře začala vypouštět jed.(Zdalo se mi nelogické,aby si se dostal pod zem bez díry sorry xD)
Shinobi
(Ohledně technik ptal jsem se a byli mi schváleny Adminy.Navíc se mi nezdá že by zde přítomná Amaterasu měla jen C techniky a jiní genini taky,například ty které trénovala Yoko.Ohledně loutky se omlouvám jen jsem jí psal dávno jak jsem jí vyrábel a ukazoval ještě v sůně...)
Shinobi
(Btw co je to za blbost čistej a nečistej Uchiha nikde není zmíněno že druhá osoba musí být Uchiha )
Shinobi
(Víš, co...tak Uchihi už neřešíme ano? Taky se můžu zmýlit...jo a Am má jen C techniky a D xD ty co neznáš jsou její vlastní a podívej se do popisu technik xD...a pak má jen výbavu, která se do technik nepočítá, protože má umělý končetiny (Nohu a Ruku) a teď už vážně konec a hrát...)
Shinobi
(Ty nemáš co umět B techniku..xD
1) Ano, Sharingan má spoustu výhod, ale jako genin jich má uživatel hodně málo..
2) Co se týče genjutsu, musíš prostě pochopit, že jako genin nemůže být tvé genjutsu ani na úrovni Kurenai..I kdybys měl těch sharinganů sto..Pořád jsi genin, a to se zatím nemění. Uchihové se nejdřív zabírají na jednotlivou sféru bojů..na jeden styl, avšak sharingan jim pomáhá v tom, že se toho můžou naučit hodně..Viz Sasuke vs Gaara...
Ano, to co říkala Chiyo to platí..to nikdo nemůže zpochybnit, neříkala to jenom ona..My můžeme jen zpochybnit tvou úroveň, protože jsi pořád genin..
Tahle hra je nastavena tak, aby schopnosti odpovídali postavení v hierarchii. Má to celkem logiku, i když to z části odporuje Narutovi, je jasné, že tohle je textová hra, kterou hrají lidé, proto je to nastaveno tak, jak to je. Každý chce být nejlepší a každý má tu možnost, jenže někdo je prostě v něčem lepší, na nás je jenom to, abychom se snažili a vyvíjeli dál..)
1) Ano, Sharingan má spoustu výhod, ale jako genin jich má uživatel hodně málo..
2) Co se týče genjutsu, musíš prostě pochopit, že jako genin nemůže být tvé genjutsu ani na úrovni Kurenai..I kdybys měl těch sharinganů sto..Pořád jsi genin, a to se zatím nemění. Uchihové se nejdřív zabírají na jednotlivou sféru bojů..na jeden styl, avšak sharingan jim pomáhá v tom, že se toho můžou naučit hodně..Viz Sasuke vs Gaara...
Ano, to co říkala Chiyo to platí..to nikdo nemůže zpochybnit, neříkala to jenom ona..My můžeme jen zpochybnit tvou úroveň, protože jsi pořád genin..
Tahle hra je nastavena tak, aby schopnosti odpovídali postavení v hierarchii. Má to celkem logiku, i když to z části odporuje Narutovi, je jasné, že tohle je textová hra, kterou hrají lidé, proto je to nastaveno tak, jak to je. Každý chce být nejlepší a každý má tu možnost, jenže někdo je prostě v něčem lepší, na nás je jenom to, abychom se snažili a vyvíjeli dál..)
Anonymní- Anonymní
/ne vážne tam není díra
??? nemý .. viac menej výkrik sa mi ozval v hlave, nečakal som no to, rýchlo som od neho začal uskakovať, kunai mi preletel ramenom, spravil tam dlhú reznú ranu no našťastie sa mi do neho nezabodol páč som sa ako tak pred ním zohol, musel som, mohol som ho kľudne odraziť kunaiom ktorý som medzitým vytiahol no to by ma dostala rana ktorú mi chcel uštedriť katanou, bol v taijutsu lepší, to som vedel už z princípu že ja som na neho úplna lama !, preto som sa v jeho blízkosti nechcel držať dlho. Odrazil som jeho úder po čom som znova uskočil, kunai som zovrel do úst a spravil som pečať. Magen: Narakumi no jutsu.. okolo neho sa zodvihol vír listov a keď ustal tak videl tú.. najhoršiu možnú moru svojho života.. nečakal som kým sa spamätá, zobral som z úst kunai znova do ruky, nalepil som na neho výbušný lístok a hodil som to jeho smerom. Na tvári, aj na rukách som stále cítil popáleniny.. pochyboval som že mi len tak zmiznú, na to trebalo medika alebo obklad.
??? nemý .. viac menej výkrik sa mi ozval v hlave, nečakal som no to, rýchlo som od neho začal uskakovať, kunai mi preletel ramenom, spravil tam dlhú reznú ranu no našťastie sa mi do neho nezabodol páč som sa ako tak pred ním zohol, musel som, mohol som ho kľudne odraziť kunaiom ktorý som medzitým vytiahol no to by ma dostala rana ktorú mi chcel uštedriť katanou, bol v taijutsu lepší, to som vedel už z princípu že ja som na neho úplna lama !, preto som sa v jeho blízkosti nechcel držať dlho. Odrazil som jeho úder po čom som znova uskočil, kunai som zovrel do úst a spravil som pečať. Magen: Narakumi no jutsu.. okolo neho sa zodvihol vír listov a keď ustal tak videl tú.. najhoršiu možnú moru svojho života.. nečakal som kým sa spamätá, zobral som z úst kunai znova do ruky, nalepil som na neho výbušný lístok a hodil som to jeho smerom. Na tvári, aj na rukách som stále cítil popáleniny.. pochyboval som že mi len tak zmiznú, na to trebalo medika alebo obklad.
Anonymní- Anonymní
(Jestli se ještě jednou budete oba dohadovat o tom, co kdo má a kdo ne, místo toho, abyste sledovali sami sebe a zpytovali své svědomí, tak máte oba ban a jste nadosmrti geniny)
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 4 Oct - 20:25, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
(Omlouvám se ale tohle prostě napsat musím ta hádka je záživnější než ten boj )
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Když mě vtáhl do genjutsu viděl jsem to znova.Zmizel mi otec matka i sestra,ale stále tam byli osoby,které jsem měl rád a nenechám je jen tak odejít.Když jsem se probral z genjutsu,tak jsem se lehce skrčil a viděl jak na mě letí kunai a za ním lehký papírek.ASi uprostřed cesty toho papírku jsem vyslal 1 šíp,který ho rozbil uprostřed.Uvědomil jsem si že jsem začal moc plýtvat chakrou,a tak jsem se rozhodl pozměnit strategii.Loutku jsem si napojil na prsty a ta začala dělat divné zvuky.Hned se rozeběhla na Ogu a v momentě kdy byla u něj začala vypouštět paralizační jed.
Shinobi
Jednou rukou som si chytil ranu ktorý mi spôsobil, bola celkom, nepríjemná no čo by to bolo za Shinobiho keby ho taká rana dostala. Tak som pokračoval ďalej, síce som nevedel ako ho porazím ale na rozmýšľanie som potreboval čas, ktorý sa mi teraz nebezpečne krátil. Nemal som ako vedieť čo to tá bábka vypúšťa a aj keď som uskočil, tak som sa toho jedu nadýchol.. stihol som uskočiť ešte raz no po tom mi stuhlo celé telo a ja som sa nemohol ani pohnúť. Nestrácal som však hlavu a v nej mi to rotovalo ako o závod. Musím sa z tých účinkov nejak.. dostať. Prebehlo mi hlavou pri čom som skúšal aspoň jemné pohyby, také strnulé no vedel som pohnúť len s jazykom a trocha z ústami.
Anonymní- Anonymní
V momentě kdy jsem viděl že se nmůže hýbat jsem se pousmál a skočil přímo k němu.Jelikož byl paralizovaný,tak jsem ho svalil na zem.Jed už nikde nebyl kromě jeho těla.Jak ležel na zemi tak jsem byl na něm a držel mu svůj meč u krku"Vzdej se"Zašeptal jsem smutným hlasem"Jsi silný skoro aji silnější jak já,ale dnes nemáš velkou naději.Nechi ti ublížit.Násilí k ničemu nevede"Pousmál jsem se přátelsky.
Shinobi
Pf.. nemôžem sa vzdať baka, nemôžem ju sklamať.. prebehlo mi hlavou po čom som si, s veľkou námahou rozkusol z vnútornej strany peru ktorú som mal na boku, ostrá aj keď nie nejaká ohormná bolesť zapríčinila to, že som sa znova mohol hýbať.. v momente som mu vypľul krv ktorou mi zaplavilo ústa do očí, aspoň som sa o to pokúsil, následne som ho jednou rukou schytil zápestie na ruke v ktorej držal meč blízko pri mojom krku, posnažil som sa ho kolenom kopnúť do chrbta a následne som ho chcel zo seba zvaliť, keby sa mi to podarilo.. tak by som sa proste prekotúľal ďalej od neho a následne by som, aj keď možno trocha strnulo vstal.
Anonymní- Anonymní
(ehm pokud vím tak z paralízi jedem se nemůžeš dostat tím že se kousneš do rtů tím se možná dostaneš z nějaké slabší iloze nebo z ochrnutí strachem ne z jede )
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
(To je pravda...je možné se z toho dostat tím, když využiješ kompletně tělo a zkusíš se to trochu překonat...organizmus se začne po čase pročisťovat, ale chvíli to trvá a úplná paralýza také...k utvoření ještě nějakého pohybu napomáhá zvýšení adrenalinu v krvi a pravda, že i trochu ta bolest, ale jen minimum...takže pohnout by se ještě dalo, ale asi to dlouho takhle nevydržíš...jediná možnost je ho na chvíli zdržet nebo zabavit...prostě to chvíli prodloužit )
Shinobi
(Doplněk: Takže to jde ještě udělat, aby ses pohnul, jelikož si to nevdechl celý, ale je to jen otázka času a výdrže...)
Shinobi
(Nakazil jsem ho 2x když se koukneš zpátky,takže pochybuju že by se mohl hýbat.Moje starost není že na to předtím nic nenapsal,takže ten jeho poslední příspěvek je s prominutím blbost...)
Shinobi
(Tak...než se to úplně a kompletně rozleze, tak to ještě jde...ale musí to pozměnit...třeba, že veškerou svou sílu a díky adrenalinu tě ještě dokázal shodit třeba nebo tak, ale dál to asi už nepůjde...)
Toriko Shihouin- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 257
(Fakt pardon ale jak řekli sami admini jsme genini a né mistři xD mě se prostě zdá blbost že po tom co předtím udělal a tak by se mohl ještě hýbat včetně jedu )
Shinobi
/joo tak gomeen bol som v tom že ostrá bolesť dokáže, paralízu zrušiť páč to je všetko v nervoch, keď sa človek nemôže pohnúť a tak O.o
Nakoniec som len ostal ležať, nemal som sa ako brániť no na druhú stranu som sotva mohol hovoriť kvôli tomu jedu. Všetko zo mňa opadávalo, celý ten adrenalín a podobne. Proste som začal naplno cítiť bolesť zo všetkých rán ktorá nebola zrovna najpríjemnejšia. Popáleniny, hlbšia rezná rana od kunaia na remene, paralizačný jed a nie zrovna najmenšia strata chakry.. všetko to na mňa doľahlo no bol som rád že som to viac menej prežil.
Nakoniec som len ostal ležať, nemal som sa ako brániť no na druhú stranu som sotva mohol hovoriť kvôli tomu jedu. Všetko zo mňa opadávalo, celý ten adrenalín a podobne. Proste som začal naplno cítiť bolesť zo všetkých rán ktorá nebola zrovna najpríjemnejšia. Popáleniny, hlbšia rezná rana od kunaia na remene, paralizačný jed a nie zrovna najmenšia strata chakry.. všetko to na mňa doľahlo no bol som rád že som to viac menej prežil.
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Písečná Aréna
Strana 2 z 3
Povolení tohoto fóra: