Písečná hala
+7
Tatsuo Reigi
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Toriko Shihouin
Katashi Aokawa
Makoto
11 posters
Strana 31 z 32 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32
Písečná hala
First topic message reminder :
Opravdu velká hala, ukrývající v sobě místnost se sedačkami pro diváky a plac o velikosti fotbalového hřiště, který se skládá z velice odolné půdy (přeci jen nechceme naši halu zbořit)
Opravdu velká hala, ukrývající v sobě místnost se sedačkami pro diváky a plac o velikosti fotbalového hřiště, který se skládá z velice odolné půdy (přeci jen nechceme naši halu zbořit)
Anonymní- Anonymní
Re: Písečná hala
Jo vypadá to tak.Nebo mě můžete brát jako dozor. Ale záleží jen na 1 testu jeslti vás přijmu nebo ne. Nikdy dřív jsem ho nedělal , ale je praktikován v Konoze tak uvidíme." Podíval jsem se na Hikari " Já nejsem on jsem jeho dvojče".
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
´´Hustě...´´zírala jsem na něho s otevřenou pusou a vykulenýma očima.
´´Ok tak teda nejste on...´´ ukázala jsem na něj zvednutej palec * No ona to nebude..* zašklebil se Yuusuke.
´´No.. ok o co jde?´´ zeptám se. Podívám se Kaliona ´´Hmm....´´bezeslova na něho zírám.
´´Ok tak teda nejste on...´´ ukázala jsem na něj zvednutej palec * No ona to nebude..* zašklebil se Yuusuke.
´´No.. ok o co jde?´´ zeptám se. Podívám se Kaliona ´´Hmm....´´bezeslova na něho zírám.
Anonymní- Anonymní
To se dozvíte později" Sedl jsem si na zem. " Nejdřív mi o sobě něco řekněte například sny, koníčky a další voloviny" Podepřel jsem si ruku hlavou a díval se na oba.
Shinobi
´´Tak.. jsem Garou Hikari, je mi....., můj sen je nedosažitelný a koníčků mám hodně.´´
řekla jsem hodně ve zkratce. Podívala jsem se na Yuusukeho. ´´Toto je můj vlk Yuusuke.´´
řeknu stroze a skleknu si a vezmu do rukou zraněnou packu.
řekla jsem hodně ve zkratce. Podívala jsem se na Yuusukeho. ´´Toto je můj vlk Yuusuke.´´
řeknu stroze a skleknu si a vezmu do rukou zraněnou packu.
Anonymní- Anonymní
Sedl jsem si na proti nemu do tureckeho sedu."Takze ted jsem na rade ja .... No nazdar."pomyslel jsem si."Takze ja jsem Kalion Yoto,nebo i Osamu Yoto to je jedno.Muj predesly sensei byla Yoko Ayme a muj byvaly tym byl Tasher a Shiro Kazetsuchi,jenze jsem se nedostavil na chuninskou zkousku a to bych chtel napravit."dořekl jsem smutnějsším tonem."A co vy sensei?"Moje nalada se najednou zlepsila a ja na neho ziral doslova bez dechu.
Sho Rin- Počet príspevkov : 491
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Kaemon
No já nevím co o sobě říct a počkej tvoje sensei byla teta Yo? Co tě všechno naučila? " Podíval jsem se na něj protože jméno tety jsem dlouho neslyšel.
Shinobi
"Teta"udivil jsem se."Takze vy jste rodina?"pomyslel jsem si."No naucila me zaklad to co by mel kazdy shinobi znat.Od toho za co bojuje az po nektere z technik."Dodal jsem.
Shinobi
No nevím jestli pokrevní, ale byla u nás často. Moje máma jí brala jako mladší sestru. Byla to jinchuuriky co si pamatuju. Takže základy už umýte oba jo? Jak chodit po vodě, stěně a stromech?
Shinobi
Prisel jsem do haly a vidim Hikari a Kailona sedet naproti nejakymu kasparovy tady se neco slavi nebo co????? rekl jsem a sel bliz.
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Klan: Washi_Sennin
"Ano jinuuriki Ichibi."Kdyz se pak zeptal či umíme zaklady přikývl jsem."A tu vasi osobní zkoušku o ktere jste mluvil.To aby jsme u vas prošli."Dodal jsem zvedavym tonem sam jsem na tu zkousku byl zvedavy.Pak jsem si vzpomenul na Hikari .Jelikož jsem nevedel či ona zaklady umí.
Shinobi
Uviděl jsem nově přicházející osobu" JayJazWashiSennin? Jestli ano tak váš tým je kompletní. Jsem váš sensei nebo mi klidně tykejte. Jmenuju se Jin" Pousmál jsem se na něj a rukou ukázal ať se posadí mezi nás. " To by jste měli projít no záleží na tom jestli vás budu trénovat" Zdůraznil jsem hlas " Jestli chcete být elitní ninjové musíte se tak aji chovat" Pousmál jsem se a podíval se do haly. Byla plná znaků různých klanů ze Suny. Jeden z největších znaků byl zrovna ten můj, znak klanu Akasuna.
Shinobi
"Akasuna?Kde mas loutku?"Zeptal jsem se jelikoz jsem zadnou nevidel pak sem si vsim nově přicházejicího a podal mu ruku."Teší mě sem Kalion."
Shinobi
No tak o tom ze jsme tym bych musel nec vedet no to je jedno Jelikoz Ja nejsem zrovna moc spolecensky typ cloveka Vid Mitsuki a otocil jsem hlavu na (Orlici belohlavou) Sedici na mem levem ramenu a Podal Kailonovi ruku
Shinobi
´´Zdravím!´´ pozdravila jsem Jay-san. ´´Hai, základy umím.´´ potvrdím a vyndám obvaz a
zavážu Yuusukemu packu a také si už sednu. Pohladila jsem ho po hlavě a dala mu
pusu na čumák. Najednou si vzpomenu na Shira. Copak asi děla?
zavážu Yuusukemu packu a také si už sednu. Pohladila jsem ho po hlavě a dala mu
pusu na čumák. Najednou si vzpomenu na Shira. Copak asi děla?
Anonymní- Anonymní
Ahoj Odpovim a sednu si teda mezi ne ale nemam nejak nadseny vyraz."Boze to jsem dopadl" poslim si
Shinobi
Tak Jayi představ se nám. Co rád děláš jíš, koníčky, sny, a tak dále prosím ať se líp poznáme.
( To s tím Akasuna si špatně pochopil, to je jakoby mimo co říkám je vždy uvedeno v uvozovkách )
( To s tím Akasuna si špatně pochopil, to je jakoby mimo co říkám je vždy uvedeno v uvozovkách )
Shinobi
(Aha dobre ze vim diky)
Kdy oslovil toho shinobi muj zrak smeroval na nej.Trochu me lakalo do nej rypnout kdyz jsem videl ze se nad nečim trapi."No co nam o sobie řekneš?"
Kdy oslovil toho shinobi muj zrak smeroval na nej.Trochu me lakalo do nej rypnout kdyz jsem videl ze se nad nečim trapi."No co nam o sobie řekneš?"
Shinobi
JSem JayJaz_Washi_Sennin No co mam nejradeji syrove ryby a Nejake to maso Konicky asi zadne krom treninku A sny taky zadne. Rekl jsem mu uplne klidne bez jakehokoliv naznaku emoci
Shinobi
Myslim Ze predstavovani je za nama tak k veci. Rekl jsem znudene
Shinobi
No tak dobře. Jelikož Jouninova povinnost není vést geniny dám vám test. Ten test bude praktický a bude v poušti, ale bude nejspíš o víkendu( Sobota asi . Zatím se snažte navzájem seznámit se a strávit spolu co nejvíc času jasné?
Shinobi
No kdyz musim Tak Stim hold nic neudelam Rekl jjsem takovym ignorantskym tonem.
Shinobi
Tým není zátěž Jayi! Tým ti může několikrát zachránit život a nebo naopak ty jemu. Navíc lidé v týmu by měli spolupracovat a díky tomu se většinou stanou dobří přátelé.
Shinobi
To sedi od nekoho kdo je mladsi jak ja akorat ma o par frcek vic jak ja a navic jsem v tymu z detma rekl jsem mu uplne bez zajmu
Shinobi
Jo možná to jsou děti, možná jsem mladší jak ty, ale ty jsi stále genin, takže by si se měl cítit poníženě že tě dítě musí učit." Řekl jsem naštvaně " Jestli chceš být večně geninem tak jdi. Nikdo tě tu nenutí být. Ale věz že bez přátel budeš stále slabí.
Shinobi
Mozna Jsem stale Geninem Ale co ty vis o me minulosti? o tom ceho jsem byl svedkem? Vis akorat kulovi.Rekl jsem mu uplne bez emoci a klidne
Shinobi
Strana 31 z 32 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32
Similar topics
» Písečná nemocnice
» Písečná knihovna
» Živel vítr: Absolutní písečná obrana
» Tréninková hala
» Tréninková hala
» Písečná knihovna