Písečná hala
+7
Tatsuo Reigi
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Toriko Shihouin
Katashi Aokawa
Makoto
11 posters
Strana 4 z 32 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 32
Písečná hala
First topic message reminder :
Opravdu velká hala, ukrývající v sobě místnost se sedačkami pro diváky a plac o velikosti fotbalového hřiště, který se skládá z velice odolné půdy (přeci jen nechceme naši halu zbořit)
Opravdu velká hala, ukrývající v sobě místnost se sedačkami pro diváky a plac o velikosti fotbalového hřiště, který se skládá z velice odolné půdy (přeci jen nechceme naši halu zbořit)
Anonymní- Anonymní
Re: Písečná hala
Hai hai.. zaškeril som sa po čom som pocítil ako sa mi ten jej vlk obtrel o bok.. a ako sa k nám obom líškal.. nežiarli náhodou? pousmial som sa no Hikari sa mi púšťať nechcelo, a tak som to ani neurobil ^^..
Anonymní- Anonymní
I když jsem už byl klidný tak jsem měl hlavu sklopenou dolů a cítil jsem že Akio něco chce." Ty sis s ním nedáš pokoj...tak běž...ale dávej bacha na lidi " řekl jsem.Bylo mi jasné že chce jít za Yuusukem.Akio se na mně usmál a seshora se odrazil , přičemž dopadl před Yuusukeho a celá aréna se zatřásla.* Já mu měl ještě říct aby byl v klidu * dodal jsem v mysli a zavrtěl jsem hlavou.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Yuusuke ucítil Akia a zaběh za ním... já jsem ho jen zdálky s úsměvem pozorovala..když jsem se s Oga-sanem pustili zase jsem mu rozcuchala vlasy. A zamávala na Katashi-sana ´´ Katashi-san? Nechceš jít k nám ?´´ stoupla jsem si
Anonymní- Anonymní
Uslyšel jsem zase ten hlas.* Tse...ona si snad se mnou nedá pokoj * pomyslel jsem si trochu naštvaně.Jako odpověď jsem jen zavrtěl hlavou a na hraně arény jsem se otočil takže jsem seděl na hraně arény , ale koukal se ne dovnitř , ale ven do ulic Suny.
Shinobi
Pohľad som hodil na týpka ktorého zavolala k nám, nepoznal som ho, možno tak z videnia na chuninskych ale.. istý som si tým nebol. Keď len zakíval hlavou a otočil sa na druhú stranu tak som trocha zneistel.. urazil sa? prebehlo mi hlavou no snažil som sa to vyhnať z hlavy.. len som čakal ako na to Hikari zareaguje.
Anonymní- Anonymní
Trošku jsem se podivila a nechala to být... Co asi teď děla Ruki-san?? snad zase něco... no to je fuk usmála jsem se na Oga-sana.´´Těšíš se domů? Do Iwi?´´
Anonymní- Anonymní
Nie.. odpovedal som jednostranne a úplne bez váhania, usmial som sa pri tom.. ako by som sa tam mohol tešiť? ty tam nebudeš.. pousmial som sa trocha neisto, bola to pravda, vôbec som sa netešil do Iwagakure, či už by som sa Chuninom stal alebo nie, vedel som však že nemám na výber.
Anonymní- Anonymní
Priskočil som k Aiko a posadil sa k nej. Potom som sa jej pozdravil "Ahoj. Ako sa máš? Nemáš stres pred bojom" opýtal som sa jej.
Anonymní- Anonymní
Položila jsem mu na hlavu ruky a řekla ´´To bude dobrý... utčitě tě někdo nezabije... možna...´´ to možná jsem už řekla potišejc...a povzbudivě jsem se na něj usmála..
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,,Huh?" zaskočila sa a lenivo pozrela na chlapca ktorý k nej pristúpil.,, Stres pred bojom?" zopakovala s úsmevom.,, Nemusíš si robiť starosť ja sa o seba viem postarať. A najradšej by som tu všetkých pozabíjala." usmiala sa a zaklipkala milo očami.
,,Huh?" zaskočila sa a lenivo pozrela na chlapca ktorý k nej pristúpil.,, Stres pred bojom?" zopakovala s úsmevom.,, Nemusíš si robiť starosť ja sa o seba viem postarať. A najradšej by som tu všetkých pozabíjala." usmiala sa a zaklipkala milo očami.
Anonymní- Anonymní
Hum, asi máš pravdu.. pousmial som sa no po tom som sa jej zapozeral do očí.. stále sa tam však neteším.. proste, budeš mi tam chýbať.. dodal som po čom som jej opatrne chytil ruky, do tých svojich a zložil som si ich z hlavy.. budeš na seba dávať pozor keď sa vrátim do Iwy že? spýtal som sa takým.. až ustarosteným hlasom.
Anonymní- Anonymní
´´´Jistě.. jak jinak že???´´usmála jsem se ´´ Po zkoušek mi Kazakage-sama přidělí mistra mmmm myslim teda.. a co nejdřív tě předženu..´´ zašklíbla jsem se a vyplázla jazyk..
Anonymní- Anonymní
Heh.. to verím.. vyplazil som na ňu jazyk. Keď sa sem prídem pozrieť, tak prvá zastávka bude u teba.. zaškeril som sa po čom som sa postavil aj ja.. ale.. mohla by si niekedy prísť aj ty, aspoň by som ti Iwu ukázal.. pousmial som sa ešte..
Anonymní- Anonymní
´´ Fine. ´´ řekla jsem a hledala jsem Yuusukeho . Našla jsem ho colkem rychle protože byl s Akiim a ten nejde přehlédnout.
Anonymní- Anonymní
Když jsme se s Oga-sanem rozloučili. Zaběhla jsem za Yuuskem ´´Tak Yuusuke dneska by to mohlo konečně klapnout..´´ mrkla jsem na něho. Rozloučili jsme se a Akiim já ho ještě pohladila a vyšli jsme z haly.
Anonymní- Anonymní
Aniž bych si toho všiml tak se Akio vydal za Yuusukem.Po chvíli jsem se otočil , abych ho zkontroloval , ale on tady nebyl.* Bože můj...proč zase já... * pomyslel jsem si a skočil jsem do ulic.Nevěděl jsem kam jít , ale chtěl jsem najít Akia.
Přesun
Přesun
Shinobi
''Vzbudil jsem ze spanku a protahl se'' Je cas jit dale Mitsuki.
Presun
Presun
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Vrátil jsem se i s Akiem.Znova jsem se rozhlédl , ale bylo tady mnohem méně lidí než ráno.Přešli jsme na naše původní místo , což bylo to nejvyšší v aréně.Já si zase sedl na roh a koukal jsem do středu arény.
Shinobi
Aiko Naihi
,, No vidíš tak to som potom rada, že niekto tu má rovnaký pohľad na vec ako ja." usmiala sa a pohľadom blúdila po aréne až zastavila na tom chalanovi.,, Aj ty chceš bojovať v poslednej chuuninskej skúške?" spýtala sa zo zvedavosti.
,, No vidíš tak to som potom rada, že niekto tu má rovnaký pohľad na vec ako ja." usmiala sa a pohľadom blúdila po aréne až zastavila na tom chalanovi.,, Aj ty chceš bojovať v poslednej chuuninskej skúške?" spýtala sa zo zvedavosti.
Anonymní- Anonymní
"Ja k tomu pristupujem ľahostajne. Mne je to úplne jedno, ale nebolo by to vôbec zle" odvetil som jej na to. "A čo ty?" spýtal som sa priblížil sa ešte bližšie k nej.
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,, Ja sa potrebujem hlavne prebojovať k titul chuunina aby som mohla trénovať náročnejšie techniky a rozvíjať svoje hlavné schopnosti pretože momentálne je to dosť obmedzené v používaní." odpovedala mu pokojne Aiko a zhlboka sa nadýchla.,, Takže preto by som potrebovala prejsť." pousmeje sa.
,, Ja sa potrebujem hlavne prebojovať k titul chuunina aby som mohla trénovať náročnejšie techniky a rozvíjať svoje hlavné schopnosti pretože momentálne je to dosť obmedzené v používaní." odpovedala mu pokojne Aiko a zhlboka sa nadýchla.,, Takže preto by som potrebovala prejsť." pousmeje sa.
Anonymní- Anonymní
"Aha, tak to ti prajem veľa šťastia. A čo tak niekam zájsť keď toto tu skončí" opýtal som sa jej.
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,,Hmmmm síce mala by som ísť za Kazekagem." premýšľala nahlas.,, Ale tak je to možné aby som si urobila prestávku ak v tej dobe nebudem náhodou v záchvate šialenstva." doplnila.,, Ale žiaden problém." prikývla.
,,Hmmmm síce mala by som ísť za Kazekagem." premýšľala nahlas.,, Ale tak je to možné aby som si urobila prestávku ak v tej dobe nebudem náhodou v záchvate šialenstva." doplnila.,, Ale žiaden problém." prikývla.
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 32 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 32
Similar topics
» Písečná nemocnice
» Písečná knihovna
» Živel vítr: Absolutní písečná obrana
» Tréninková hala
» Tréninková hala
» Písečná knihovna
» Živel vítr: Absolutní písečná obrana
» Tréninková hala
» Tréninková hala