Písečná hala
+7
Tatsuo Reigi
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Toriko Shihouin
Katashi Aokawa
Makoto
11 posters
Strana 15 z 32 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 32
Písečná hala
First topic message reminder :
Opravdu velká hala, ukrývající v sobě místnost se sedačkami pro diváky a plac o velikosti fotbalového hřiště, který se skládá z velice odolné půdy (přeci jen nechceme naši halu zbořit)
Opravdu velká hala, ukrývající v sobě místnost se sedačkami pro diváky a plac o velikosti fotbalového hřiště, který se skládá z velice odolné půdy (přeci jen nechceme naši halu zbořit)
Anonymní- Anonymní
Re: Písečná hala
"No a potom by si možno nepoznal nikoho či tu vlastne nemáš dobrých kamarátou ?"
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se na všechny usmál... Myslím, že dnes už asi žádný boj nevyhlásí, tak co se přesunout na tu oslavu ??? Já se ještě půjdu trochu projít na vzduch. Potom nějak taky dorazím... Znovu jsem se na ně usmál, ale bylo vidět, že mě něco trápí. Pomalu jsem odcházel z haly...
(Pořád mě mohli zastavit, nebo tak )
(Pořád mě mohli zastavit, nebo tak )
Anonymní- Anonymní
No vlastne ani ne Ja jsem Vetsinou radeji sam a snazim se rozsifrovat svitek co jsem mel mezi vecmy
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
"No tak to máme potom ale podobný charakter vlastne .
A darí sa ti to či ani ne ?"
A darí sa ti to či ani ne ?"
Anonymní- Anonymní
Ne nebot je zasifrovany Nejakym jazykem nebo cim si takovym.( Podavam mu svitek)
Shinobi
Aiko Naihi
,, Noooo tak predsa sa tu len niekto nájde." zašepká potichu len pre seba a zamerala svoj pohľad na Tashera ku ktorému sa približovala.,, Možno nejaký škandál predsa len bude." napadlo jej a keď bola tesne za ním vrhla sa na neho a objala ho.,, Ahoj prcku." zašepkala mu do potichu do ucha s úsmevom.
,, Noooo tak predsa sa tu len niekto nájde." zašepká potichu len pre seba a zamerala svoj pohľad na Tashera ku ktorému sa približovala.,, Možno nejaký škandál predsa len bude." napadlo jej a keď bola tesne za ním vrhla sa na neho a objala ho.,, Ahoj prcku." zašepkala mu do potichu do ucha s úsmevom.
Anonymní- Anonymní
Muze to byt technika nebo jenom nejaka zprava ale mozna se to nikdy nedozvim. Smutny pohled na svitek
Shinobi
Zobral som si ho a otvoril som ho .
"Tak toto by bolo asi na dlho lúštenia a ja vôbec neviem kde napríklad začať takže keby možno mi dáš potom pár informácii až v tedy by som ti pomohol takto asi ťažko ."
"Tak toto by bolo asi na dlho lúštenia a ja vôbec neviem kde napríklad začať takže keby možno mi dáš potom pár informácii až v tedy by som ti pomohol takto asi ťažko ."
Anonymní- Anonymní
Tak to ti asi bouzel nepomuzu ja sm nevim co a nebo s cim zacit ale je tam pecet stejan jaok na me zbroji a a cakrove cepeli. vytahnu cepel a podam mu ji
Shinobi
Jen jsem stále nevěřícně na všechny díval. Potom se Tascher rozešel někam pryč, ale já teď trochu nevnímal. Byl jsem pořád překvapený a tak jsem ani nezaregistroval, co se dělo kolem mě. Ohledně to, jak se na Taschera vrhla ta ženská.
Akihiro Kazuki
Jen jsem se stále usmíval a přikývl na to, co říkal Tascher."Taky si myslím a bylo by dobré s tadyma zase už vypadnout..." Potom nám řekl jen, že jde na vzduch a vypadal dost, no, dost sklesl. V tom se na něj vrhla nějaké ženská a vypadalo to jakoby ho brala jako svého přítele. Jen jsem se nechápavě a trochu z obavami podíval na Roko.
Akihiro Kazuki
Jen jsem se stále usmíval a přikývl na to, co říkal Tascher."Taky si myslím a bylo by dobré s tadyma zase už vypadnout..." Potom nám řekl jen, že jde na vzduch a vypadal dost, no, dost sklesl. V tom se na něj vrhla nějaké ženská a vypadalo to jakoby ho brala jako svého přítele. Jen jsem se nechápavě a trochu z obavami podíval na Roko.
Guest- Anonymní
"Hmm vážne som to nikdy nevidel možno by bolo lepšie sa ísť opýtať sa kazekageho ."
Anonymní- Anonymní
S Yuusukem jsme se vrátili a poslouchali jsme co si povídají kluci..*celkem borci co???* *jo no..* *teda ty se do vztahu nějak nehrneš...* *dá rozum...dyt víš co se ti minule stalo..* *jsem v poho * *hmmm..* *pako..* *hej Yuusuke ?* *no?* *co vlastně znamená pako???* *vím já?* *idiote...* *víš ty co znamená idiot?* *ne..* *hmm.. my jsme dvojka..* *jo no *
Anonymní- Anonymní
To nevi ani Kazekage jednou mi rekla: Mozna je odpoved v tom co umis nebo cim Jsi .
Shinobi
Slyšela jsem, co říká Tasher.
Jasný, půjdeme na oslavu, přikývla jsem a usmála se.
Pak jsem uslyšela co říká a že odchází někam jinam. Vypadal ustaraně. Doběhla jsem ho, ikdyž se k němu mezitím přiblížila nějaká holka. Úspěšně jsem jí ignorovala. Chytila jsem ho za ruku.
Trápí tě něco?
Jasný, půjdeme na oslavu, přikývla jsem a usmála se.
Pak jsem uslyšela co říká a že odchází někam jinam. Vypadal ustaraně. Doběhla jsem ho, ikdyž se k němu mezitím přiblížila nějaká holka. Úspěšně jsem jí ignorovala. Chytila jsem ho za ruku.
Trápí tě něco?
Anonymní- Anonymní
"No vidíš a pomohlo ti to vlastne nejak ? "
Všimol som si keď prišla Hikari tak som iba k nej pozrel a kýval som hlavou na pozdrav.
"Ak budem mať po skúškach pomôžem ti z pátráním ."
Všimol som si keď prišla Hikari tak som iba k nej pozrel a kýval som hlavou na pozdrav.
"Ak budem mať po skúškach pomôžem ti z pátráním ."
Anonymní- Anonymní
Byl jsem zahloubaný ve svých myšlenkách když mě z nich vytrhla nějaká blonďatá dívka. Z ničeho nic mě objala a začala mi šeptat do ucha... Nevěděl jsem vůbec co dělat. Jestli jí to obětí opětovat a nebo se od ni odtrhnout. Zůstal jsem paralyzovaně stát a hlavou se mi míhaly myšlenky na bolestivou smrt, kterou pro mě Roka, která stála jen o par metrů dál, jistě chystala... Ahoj, my se známe??? Tak, teď už se nedožiji ani titulu Chunnina...
Anonymní- Anonymní
Diky a jsem ti vdecny ale nevim jestli to k necemu bude. Ahoj Hiraki a vzal jsem si zpet svitek a cepel.
Shinobi
Aiko Naihi
,,Samozrejme, že sa poznáme. Som dievča z tvojich snov nepamätáš sa?" usmiala sa potichu a taktiež ignorovala prítomnosť Roky.,, Mohol i ma spoznať miláčku v noci si toho nakecal a ešte viac so mnou navystrájal." šepkala provokatívne.
,,Samozrejme, že sa poznáme. Som dievča z tvojich snov nepamätáš sa?" usmiala sa potichu a taktiež ignorovala prítomnosť Roky.,, Mohol i ma spoznať miláčku v noci si toho nakecal a ešte viac so mnou navystrájal." šepkala provokatívne.
Anonymní- Anonymní
"Tak to vlastne neviem ani ja sám ale možno sa dozvieš niečo viac ."
Anonymní- Anonymní
No asi mas pravdu Mozna se vratim do myst kde jsem zil drive mozna neco nebo nejakou stopu najdu tam
Shinobi
"Keď tak teda môžem tam ísť aj ja ?
Ale až keby bol teda potom čas ."
Ale až keby bol teda potom čas ."
Anonymní- Anonymní
Nejdrive Mysly Na sve zkousky ale Varujite: Je to tam velmi nebezpecne a je tezke se tam dostat i pro zkuseneho ninju jak jinak bych tam zil 10 let aniz by o tom nekdo vedel to je pratelska rada
Shinobi
Mel bych jeste jednu otazku Ale na tu se te ptat nemuzu
Shinobi
Co si mislys o Hikari libi se ti?