Nová RPG
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 1 z 1
Nová RPG
Zdravím,
dneska, když jsem bloudil mezi světy, tak mě napadlo, vytvořit novou textovou RPG, která by byla spojená ze všech Magic scifi seriálu, filmů.
Jméno: Magic World: Last Battle
Příběh: Všechny magické bytosti bojující za dobro a za zlo, by byly vystaveny poslední bitvě, která rozhodne o osudu všech. Všichni by byli teleportováni na neznámou, pustou planetu a zde zařídili své základny. Bitevní pole by byla celá planeta.
Inspirace, světy, které spojíme
Svět Harryho Pottera
Svět Čarodějek (Charmed)
Buffy, The Vampire Slayer
(Něco dalšího, co vás napadá? Ale ať toho není moc xD)
Samozřejmě, že to bude s omezením, ne každý je mocný jako Brumbál, ne každý má Moc Tří atd...xD
Mohli bychom to klidně udělat, jako pokračování We are...
dneska, když jsem bloudil mezi světy, tak mě napadlo, vytvořit novou textovou RPG, která by byla spojená ze všech Magic scifi seriálu, filmů.
Jméno: Magic World: Last Battle
Příběh: Všechny magické bytosti bojující za dobro a za zlo, by byly vystaveny poslední bitvě, která rozhodne o osudu všech. Všichni by byli teleportováni na neznámou, pustou planetu a zde zařídili své základny. Bitevní pole by byla celá planeta.
Inspirace, světy, které spojíme
Svět Harryho Pottera
Svět Čarodějek (Charmed)
Buffy, The Vampire Slayer
(Něco dalšího, co vás napadá? Ale ať toho není moc xD)
Samozřejmě, že to bude s omezením, ne každý je mocný jako Brumbál, ne každý má Moc Tří atd...xD
Mohli bychom to klidně udělat, jako pokračování We are...
Anonymní- Anonymní
Re: Nová RPG
Napíšu vám zde obsah jednoho anime které se mi velmi páčí xD
V nám neznámém světě na Tristein Academy studuje mladá čarodějka Louise de la Valiel. ‘‘Nulová Louise‘‘, jak ji na škole všichni přezdívají, kvůli jejímu současnému rekordu v počtu úspěšně seslaných kouzel - její kouzla totiž skončí vždycky nějakým výbuchem. Jednou za život si každý čaroděj musí vyvolat svého magického sluhu. Louise si jako svého sluhu, který ji bude oddaně sloužit po celý její život, vyvolává Hiragu Saita, mladého a obyčejného chlapce z Japonska. Zděšení a hlavně zmatený Saito nemá ani tušení kam se to dostal a co vlastně dělá v úplně jiném světe, kde existuje magie. Jako nový sluha Louise ovšem nemá na výběr a zůstává v tomto, pro něho, bláznivém světe.
V nám neznámém světě na Tristein Academy studuje mladá čarodějka Louise de la Valiel. ‘‘Nulová Louise‘‘, jak ji na škole všichni přezdívají, kvůli jejímu současnému rekordu v počtu úspěšně seslaných kouzel - její kouzla totiž skončí vždycky nějakým výbuchem. Jednou za život si každý čaroděj musí vyvolat svého magického sluhu. Louise si jako svého sluhu, který ji bude oddaně sloužit po celý její život, vyvolává Hiragu Saita, mladého a obyčejného chlapce z Japonska. Zděšení a hlavně zmatený Saito nemá ani tušení kam se to dostal a co vlastně dělá v úplně jiném světe, kde existuje magie. Jako nový sluha Louise ovšem nemá na výběr a zůstává v tomto, pro něho, bláznivém světe.
Anonymní- Anonymní
A ta zápletka? xD Jak by to pomohlo poslední bitvě mezi Dobrem a Zlem? xD
Anonymní- Anonymní
mě spíš fascinuje místo kde se to odehrává a ten nápad toho celého xD, ale tak nikdy to nemůže být poslední bitva >< co by pak hrály mé děti ? ;( a já ve zbývajících letech mého dospívání ;(
Anonymní- Anonymní
xD no mě přijde že kdyby se spustilo toto muselo by se ukončit We are xD a nevím jak by se to lidem líbilo protože už 3 aktivní text rpg, to už je celkem dost :p
Anonymní- Anonymní
V Hp a čarodějkách se vyznám skvěle, Buffy jakž takž, ale Vampire diares by pro mne byla španělská vesnice... Nu, i když asi bych hrála, jen nevím, jak často.
Souhlasím s Azumou (Vyjímečně XD ) ale podle mne by se to ještě zvládnout dalo.
Souhlasím s Azumou (Vyjímečně XD ) ale podle mne by se to ještě zvládnout dalo.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
tak ať se rovnou vytvoří foro, které bude ''jakým si způsobem'' propojené s ns go on budou zde například odkazy xD alě já fakt už nemám volné emaily a plete se mi to ! ano jsem střevo ale kdyby třeba bylo forko s ,,magic atmosférou'' tak se do té hry vžiju lépe, než když tam bude ninja naruto tématika xD
Anonymní- Anonymní
Mě je to fuk, byl to jen můj nápad Asi napíšu povídku, protože mám hlavu plnou inspirace xD
Anonymní- Anonymní
No hele s těma Emailama by to nebyl problém.Kdybychom slušně poprosili Asíka,aby vipl,třeba email kontrolu a nebo kdyby to odklikl v admin menu,tak si nemusíš založit email.Jednou jsem to tak udělal a Assasin mi vyhověl tak proč né že .
Jinak k tématu:Nápad se mi velice líbil hlavně moment kdy jsem viděl Čarodějky xD.To s tou nulovou luisou je fajnový anime,ale strašně divně zrealizovatelné na texotvou hru dle mého názoru.Dal bych tam nějaké prvky z FairyTail,protože to je anime čistě udělané na Magii a ti co to anime neznaj by nemuseli zkouknout např. 200 dílů,protože je teprv přeloženo něco pod tu 100 x).Poté bych asi přidal aji prvky z Avatara:Last airbender nebo jak to je.Viděl jsem film a 2 první díly anime a bylo to zajmavé x),ale je to jen můj názor x)
Mimo téma:Assasine nechceš dát pryč ty velký blikající smajlíky?Jsou fakt otravný xD
Jinak k tématu:Nápad se mi velice líbil hlavně moment kdy jsem viděl Čarodějky xD.To s tou nulovou luisou je fajnový anime,ale strašně divně zrealizovatelné na texotvou hru dle mého názoru.Dal bych tam nějaké prvky z FairyTail,protože to je anime čistě udělané na Magii a ti co to anime neznaj by nemuseli zkouknout např. 200 dílů,protože je teprv přeloženo něco pod tu 100 x).Poté bych asi přidal aji prvky z Avatara:Last airbender nebo jak to je.Viděl jsem film a 2 první díly anime a bylo to zajmavé x),ale je to jen můj názor x)
Mimo téma:Assasine nechceš dát pryč ty velký blikající smajlíky?Jsou fakt otravný xD
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Similar topics
» Nová Pravidla
» nova postava
» Jutsu Everest (Nová Forma)
» Kemono no Sato - Nová vesnice
» Zříceniny skalního města a nová osada
» nova postava
» Jutsu Everest (Nová Forma)