nova postava
2 posters
nova postava
Jméno a příjmení:Hamfri Toshira
Hodnost:Genin
Věk:17
Narození:12.8
Pohlaví:Muž
Klan:Klan Yamada
Kekkei genkai: Hyōton
Sensei:
Charakter:Přátelský,Lehce se naštve,Odhodlaný bojovat za přátelé
Vesnice: Otogakure
Životopis:Narodil se kdesi v ledové pustině. Ve 2 letech se ztratil a tam ho našla smečka vlků. Ve které se naučil používat svoji moc .Po dvouch letech se vrátil do vesnice kde zjistil ze jeho rodiče jsou mrtvy. Oba rodiče zakynuli po útoku ninju.Nějaký čas strávil ve vesnici a pak odešel do Kirigakure no Sato ke svým příbuzným který nim opovrhovali.Byla to celkem normální Tříčlenná rodina která chtěla aby jejich sin byl nejsilnější ninjou a na adoptovaného syna se neohlíželi a stále mu házeli klacky pod nohy.Ale on si zapřísahal že se stane nejlepším a nejznámějším ninjou co kdy byl a dokáže se postavit a porazit i vice sušenějších nepřátel. Takže nebral ohledy na nevlastní rodiče kteří ho neustále shazovali a trénoval ještě usilovněji.Ale hlavní důvod proč tak trénoval bylo že chtěl pomstit své zesnulé rodiče.Když po několika dnech dozvěděli že jejich milovaný syn je vyloučen z akademie .Dávající mě to za vinu tak mne vyhodili na ulici a já si musel najit jiný domov.Ale já jsem se rozhodl že to tu nemá už cenu a odešel jsem z této vesnice do Otogakure a zde mam pocit že se mi to tu zalíbí. Tak jsem se vydal na cestu kde se oddávám jen a jen svému osudu.
Hodnost:Genin
Věk:17
Narození:12.8
Pohlaví:Muž
Klan:Klan Yamada
Kekkei genkai: Hyōton
Sensei:
Charakter:Přátelský,Lehce se naštve,Odhodlaný bojovat za přátelé
Vesnice: Otogakure
Životopis:Narodil se kdesi v ledové pustině. Ve 2 letech se ztratil a tam ho našla smečka vlků. Ve které se naučil používat svoji moc .Po dvouch letech se vrátil do vesnice kde zjistil ze jeho rodiče jsou mrtvy. Oba rodiče zakynuli po útoku ninju.Nějaký čas strávil ve vesnici a pak odešel do Kirigakure no Sato ke svým příbuzným který nim opovrhovali.Byla to celkem normální Tříčlenná rodina která chtěla aby jejich sin byl nejsilnější ninjou a na adoptovaného syna se neohlíželi a stále mu házeli klacky pod nohy.Ale on si zapřísahal že se stane nejlepším a nejznámějším ninjou co kdy byl a dokáže se postavit a porazit i vice sušenějších nepřátel. Takže nebral ohledy na nevlastní rodiče kteří ho neustále shazovali a trénoval ještě usilovněji.Ale hlavní důvod proč tak trénoval bylo že chtěl pomstit své zesnulé rodiče.Když po několika dnech dozvěděli že jejich milovaný syn je vyloučen z akademie .Dávající mě to za vinu tak mne vyhodili na ulici a já si musel najit jiný domov.Ale já jsem se rozhodl že to tu nemá už cenu a odešel jsem z této vesnice do Otogakure a zde mam pocit že se mi to tu zalíbí. Tak jsem se vydal na cestu kde se oddávám jen a jen svému osudu.
Naposledy upravil Hamfri dne Tue 8 Nov - 17:02, celkově upraveno 3 krát
Anonymní- Anonymní
Re: nova postava
Hyouton - Klan Yamada
Chybí tam vesnice, nukenina nepovolím.
+ Životopis je až příliš krátký.
Chybí tam vesnice, nukenina nepovolím.
+ Životopis je až příliš krátký.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Teď si děláš legraci, že? Vy dva se k sobě opravdu hodíte. Oba dva mne dokážete dovést k nepříčetnosti. Oprav si to, tohle neschválím.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Když už si založíš novou postavu, bylo by vhodné si alespoň upravit životopis do přijatelné míry.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Ja se ted nedostanu moc na internet pac jsem odjel pryc tak o vykendu sy zalozim novou postavu dekuji za strpení
Anonymní- Anonymní
To bylo hnusný Hanzo...
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Hyouton do Oto? o.O No to by to dopadlo...
Kde by ses učil techniky? Když svitky na Hyouton jsou v Kiri?
Kde by ses učil techniky? Když svitky na Hyouton jsou v Kiri?
Anonymní- Anonymní
Gomene, ale jako zakladatelka klanu Yamada (přestože Hyouton patří Hakuovi, zde jsem byla jako první /Hitomi Yamada/), nemohu tuto postavu povolit.
Když už se chce někdo přidat do klanu Yamada, musí umět gramaticky psát. Slovo ,,sin" tomu neodpovídá, stejně jako ,,vykend" ...
Za druhé mi nesouhlasí životOpis. Musel bys být potomek někoho, jež patří do klanu (https://nsgoon.forumczech.com/t544-klan-yamada) . Vedlejší větev je klan Botan (https://nsgoon.forumczech.com/t533-klan-botan-kirigakure) a to už by ses musel domluvit s její zakladatelkou...Ale do klanu Yamada to NEPOVOLUJI!
Když už se chce někdo přidat do klanu Yamada, musí umět gramaticky psát. Slovo ,,sin" tomu neodpovídá, stejně jako ,,vykend" ...
Za druhé mi nesouhlasí životOpis. Musel bys být potomek někoho, jež patří do klanu (https://nsgoon.forumczech.com/t544-klan-yamada) . Vedlejší větev je klan Botan (https://nsgoon.forumczech.com/t533-klan-botan-kirigakure) a to už by ses musel domluvit s její zakladatelkou...Ale do klanu Yamada to NEPOVOLUJI!
Anonymní- Anonymní
Hamfri poslal som ti Pm kedže chceš íst do Otogakure nejak by som ti mohol pomôcť zmeniť ten životopis
Anonymní- Anonymní
Povolení tohoto fóra: