Vstupní brána
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Sora no kuni
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Vstupní brána
First topic message reminder :
jelikož Soragakure je ve vzduchu k bráně se dostanou ninjové jen díky ninjům hlídkujícím ve vzduchu
jelikož Soragakure je ve vzduchu k bráně se dostanou ninjové jen díky ninjům hlídkujícím ve vzduchu
Anonymní- Anonymní
Re: Vstupní brána
(Přesun)
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Nefrit
Preletela som vzdušnou čiarou ponad bránu, nemusela som sa zastavovať, stráže ma poznali a len mi tak nadšene zakývali páč ma.. aspoň som si to myslela !! mali radi ..väčšine z nich som aj s Crystal dala moc ktorú mali teraz, teda naučili sme ich lekárske techniky a narozdiel od toho baku boli oni aspoň trocha vďačný.
(presun)
Preletela som vzdušnou čiarou ponad bránu, nemusela som sa zastavovať, stráže ma poznali a len mi tak nadšene zakývali páč ma.. aspoň som si to myslela !! mali radi ..väčšine z nich som aj s Crystal dala moc ktorú mali teraz, teda naučili sme ich lekárske techniky a narozdiel od toho baku boli oni aspoň trocha vďačný.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Přiletěla jsem k bráně a vysvětlila strážím, proč tu jsem. Poté, co jsem odmítla jejich odvoz s tím, že nahoru vyletím sama jsem se vydala dál.
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Vstupní Brána Shiren
» Vstupní brána do Písečné vesnice
» Hlavní brána
» Brána do Otogakure
» Brána Yukigakure
» Vstupní brána do Písečné vesnice
» Hlavní brána
» Brána do Otogakure
» Brána Yukigakure
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Sora no kuni
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: