Kanalizace
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 2 z 5
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kanalizace
First topic message reminder :
Rozsáhlé tmavé, vlhké a chladné místnosti které se rozprostírají pod celou konohou
Rozsáhlé tmavé, vlhké a chladné místnosti které se rozprostírají pod celou konohou
Anonymní- Anonymní
Re: Kanalizace
Sachiko (D-rank) Machiko (D-rank)
Sachiko: ''onee -chan, připravená ?''
Machiko: ''hai ! onee -chan''
Obě dvě se začali točit a pomocí jejich katan začal vznikat řezaví vír který nepropouštel brouky skrz a mířili na Zafinu
Nukenin- Počet príspevkov : 714
(jelikož už bych opravdu nestíhal reagovat na více příspěvků uděláme pořadí,
1. aburame
2. zafina
3. Sachiko/Machiko
4. já - neočekávejte moc velkou pomoc xD)
1. aburame
2. zafina
3. Sachiko/Machiko
4. já - neočekávejte moc velkou pomoc xD)
Anonymní- Anonymní
(Shiki neboj, nemám nic proti tobě, jen počkej, musíme nechat někdy napsat i nukenina A nepiš výsledek útoku, protože za to admini trestaj :-/ Snažím se ti jen poradit...)
Uviděla jsem, jak ty dvě zmařily Shikiho útok. Trošku jsem znervózněla. Hodila jsem do víru kunaie a do každé ruky vzala 3 jehly. Ty jsem také na každou byla jedna mířena na hlavu druhá do břicha a třetí na nohy. Hned na to jsem Doběhla blíž k Shikimu, abychom se nerozdělili.
Uviděla jsem, jak ty dvě zmařily Shikiho útok. Trošku jsem znervózněla. Hodila jsem do víru kunaie a do každé ruky vzala 3 jehly. Ty jsem také na každou byla jedna mířena na hlavu druhá do břicha a třetí na nohy. Hned na to jsem Doběhla blíž k Shikimu, abychom se nerozdělili.
Anonymní- Anonymní
(OK tak teď teda ať napíšou nukenini, pak Azuma pak Shiki pak já a furt takhle dokola.)
Anonymní- Anonymní
Pomocí víru jsme odrazily letící kunaie, avšak jeden proletěl a trefil Machiko do nohy
Machiko: ''áůů'' zapištěla jsem bolestě
Sachiko: ''onee-chan !!, jsi v pořádku ?''
Machiko: ''h-hai'' pověděla jsem trcohu s bolestmi
Sachiko: ''yosh !'' Katanou jsem sekla směrem k ruce shikiho
Sledoval jsem je z menší vzdálenosti připraven zasáhnout kdyby se něco stalo, chtěl jsem aby ty dva získali bojem zkušenosti a také jsem byl zaneprázdněn vymýšlením taktiky na osvobození Takua, pokud by byl ještě naživu
Anonymní- Anonymní
Doufala jsem, že to Shiki nějak vykryje a využila toho, že jedna je zaneprázdněná a druhá zraněná. Vyběhla jsem proti té zraněné, hodila jsem po ní jehlu a chakrou se odstřelila přímo na ní.
Pokud jsem jí chytila, skočila jsem na ní a povalila jí na zem, kde jsem jí rozdávala rány chakrou nabitými pěstmi.
Pokud ne, pokoušela jsem se o klasické útoky taijutsu a pro jistotu měla v ruce kunai, kdyby útočila katanou.
Pokud jsem jí chytila, skočila jsem na ní a povalila jí na zem, kde jsem jí rozdávala rány chakrou nabitými pěstmi.
Pokud ne, pokoušela jsem se o klasické útoky taijutsu a pro jistotu měla v ruce kunai, kdyby útočila katanou.
Anonymní- Anonymní
(omlouvám se musím jít ven tady je strašný vedro v Novém Boru du se schladit možná eště přídu..omlouvám se moc )
Anonymní- Anonymní
Sachiko: ''onee-chán !!'' vrazila jsem svím tělem do Zafiny a tím jsem jí schodila na zem, tím jsem ovšem schodila i sebe a spadla jsem tvrdě na zadek ''au, au, au''
Machiko: odšoupala jsem se k mé sestře ''jsi v pořádku onee-chan ?'' starostlivě jí začala prohlížet
Sachiko: měla jsem slzy na krajíčku ''jsi tak milá onee-chan, co bych si bez tebe počala'' objala jsem jí
Machiko: ''musíme bojovat onee-chan'' napomenula jsem jí
Odfrkl jsem si ty sestry jsou zkázou sami pro sebe podíval jsem se na Zafinu
(Shikiho tedy přeskočíme)
(Shikiho tedy přeskočíme)
Anonymní- Anonymní
Ležela jsem na zemi. Jejich objímání jsem využila k tomu, abych se zvedla. Bože, jsou to blázni.. Pomyslela jsem si a do každé ruky vzala kunai. Pokoušela jsem se o klasické útoky taijutsu a pro jistotu měla v rukách pevně držela kunaie, které jsem naostřila chakrou, kdyby útočily katanami.
Anonymní- Anonymní
''my se nevzdáme !'' řekli nastejno a postavily se jedna vykrývala taijutsu Zafiny a ta druhá si vytáhla katanu a začala na ní sekat ''jdi po támhle po tom bezdomovci!'' řekla jedna a kýval směrem k Azumovi
chytl jsem tik v oku tak bezdomovec jo ?! prokřupl jsem si ruce, a najednou jsem se objevil u Machiko a mou ruku jsem držel na jejím obličeji ''Gōken!'' klekl jsem si na zem a máchl jsem rukou směrem dolů, tak že ona vyletěla a mohlo se zdát že leží ve vzduchu, následně jsem jí přirazil hlavu obrovskou silou do země a kolem nás se vytvořil čoud... po té co čoud ustoupil jsem stál na jejím tělem
''jak se mi opovažuješ říkat bezdomovec ty kr*vo''
''jak se mi opovažuješ říkat bezdomovec ty kr*vo''
Anonymní- Anonymní
Hbitě jsem šermovala se Sachiko a po chvíli jsem jí kopla do břicha.
Jestli jsem se trefila, chytla jsem jí kunai pod krkem a řekla : Hmm, a máš po zábavě..
Jestli ne, bojovala jsem dál.
Jestli jsem se trefila, chytla jsem jí kunai pod krkem a řekla : Hmm, a máš po zábavě..
Jestli ne, bojovala jsem dál.
Anonymní- Anonymní
Machko: nestihla jsem nijak zareagovat na Azumův chvat a skončila jsem s otřesem mozku a s bezvědomím na zemi
Sachiko: Jakmile jsem uviděla co se stalo Machiko, do kořan jsem otevřela oči, během mála sekund mi po tváři začali téct slzy ''onee-chááán'' řekla jsem a rozbrečela jsem se
(pořadí končí)
při otřesu kdy její hlava narazila do země spadl Shikimu na hlavu menší kámen, následkem toho omdlel xD
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se Pobaveně zakřenila, když Shiki omdlel. Tak, tyhle dvě jsou asi za námi. Teď jdeme hledat Takua! Zašeptala jsem do mikrofonu a vzala zas květinu do ruky.
Anonymní- Anonymní
vytáhl jsem si kunai který jsem chytl z opačného konce a tupou částí jsem praštil sachiko po hlavě, následně jsem jí začal hrabat něco v tašce a po té jsem vytáhl průkaz ''ts, jak jsem si myslel, opravdu to jsou oni.. jsou to holky mé bývalé spolukolegyně, ještě z dob kdy jsem byl chuunin byla semnou v týmu, jak se ksakru dostali tyhle dvě sem, skažený celý život kvůli kravinám, budou z nich nukeninky'' vzdychl jsem si, bylo vidět že mě po dlouhé době zase něco pořádně štvalo
Anonymní- Anonymní
Jen jsem zavrtěla hlavou, což mělo znamenat - Proč mi ten tupec vykládá o svý minulosti? - Doběhla jsem k Shikimu a začala ho plácat po tvářích, ale nefungovalo to. Plácla jsem ho tedy ještě víc a stejně nic. Rozepla jsem mu kabát a přitiskla ucho k jeho hrudi. Dýchá, je to dobrý. Zašeptala jsem do mikrofonu a přemýšlela, jak ho probrat. Něco mě napadlo. Zajela jsem mu pod tričko a nahmatala bradavku. Silně jsem ji zmáčkla a čekala, jestli ho aspoň to probere. ( )
Anonymní- Anonymní
''úchyl'' sledoval jsem ji chladným pohledem ''jedno je jisté šli po Takuovi, mise byla pouze léčka, což znamená že někdo ze shora tahá za nitky''
Anonymní- Anonymní
Nic se nedělo. Poslouchala jsem senseie a dál mlátila do Shikiho, aby se probral.
Panebože, je horší než ty dvě nukeninky. Pomyslela jsem si a už ho radši nechala. Přešla jsem k senseiovi a řekla : No jo, já jsem úchyl a Vy bezdomovec. Nesmála jsem se, aspoň ne nahlas.
Panebože, je horší než ty dvě nukeninky. Pomyslela jsem si a už ho radši nechala. Přešla jsem k senseiovi a řekla : No jo, já jsem úchyl a Vy bezdomovec. Nesmála jsem se, aspoň ne nahlas.
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 2 z 5
Povolení tohoto fóra: