Škola sexuální výchovy
3 posters
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Škola sexuální výchovy
First topic message reminder :
Ředitel: Assasin Senju
Zástupkyně: Akasuna no Pillika
Učitelé: Aku Kega
Tony
Pořád hledáme personál :D
Ředitel: Assasin Senju
Zástupkyně: Akasuna no Pillika
Učitelé: Aku Kega
Tony
Pořád hledáme personál :D
Anonymní- Anonymní
Re: Škola sexuální výchovy
Hitomi Yamada napsal:Neumíte docenit dokonalost dvou mužských těl trochu jinak, než jen v plavkách v bazénu -.-"
Plavat občas chodím,ale chlapy nepozoruju spíš ženy ,ale plavat chodím kvůli kondici a ne kvůli čumění na lidi A pravda mužské tělo...nemám svaly,sem kostlivec a kulturistice nefandím
Anonymní- Anonymní
xDDDDDDDDD...Tak, chlap nemusí být kulturista, aby byl dokonalý. V životě jsou důležitějši než krásná postava^^ ...Akorát v anime je to trochu jinak..No a proto bylo stvořeno YAOI^^ xDD
Anonymní- Anonymní
Hitomi Yamada napsal:xDDDDDDDDD...Tak, chlap nemusí být kulturista, aby nebyl dokonalý. V životě jsou důležitějši než krásná postava^^ ...Akorát v anime je to trochu jinak..No a proto bylo vytvořeno YAOI^^ xDD
Tož to mám v životě smůlu ňi svaly,povaha nezdárná,obličej rumcajsu podoben aspoň jsem podle některých chytrý neřeším Fantazie krásná věc,jen se nesmí moc implikovat do reality...pak je mnoho zklamaných lidí,aneb všeho moc škodí
Anonymní- Anonymní
Nepodceňuj se tak!!^^ Nikdo není dokonalý, ale každý má své přednosti, které někomu mohou imponovat!!^^
Anonymní- Anonymní
Hitomi Yamada napsal:Nepodceňuj se tak!!^^ Nikdo není dokonalý, ale každý má své přednosti, které někomu mohou imponovat!!^^
Já se nepodcenuju já si z toho dělám srandu aneb jak říká přisprostlé pořekadlo - Co mi není rovno,potom je mi hovno
/neví někdo kdy se zjeví assasin,měl jsem se pomlátit s Deidarou sice vím jak to dopadne,ale pro příběh a dokumentaci
Anonymní- Anonymní
Vy kluci máte opravdu podivné myšlení^^"
/Netuším -.-" Možná později ^^/
Anonymní- Anonymní
Hitomi Yamada napsal:Vy kluci máte opravdu podivné myšlení^^"
jo to jo,po nás potopa Tak já si ze všeho dělám srandu,tedy skoro už se stalo že jsem holku tak rozchechtal,že bylo po sexu (aspoň jsme se zasmáli že ) holt furt vymýšlím kraviny a blbosti
/jen ať už bych to měl rád za sebou
Anonymní- Anonymní
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...Kawaii příhoda xDDDDDDD ...Aspoň jsi veselý člověk xD
/Nemůžu ti to zaručit stoprocentně, že přijde^^" Je to jen můj odhad xDD/
Anonymní- Anonymní
Hitomi Yamada napsal:xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...Kawaii příhoda xDDDDDDD ...Aspoň jsi veselý člověk xD
Říká se to o mě,i když mám kámoše který si při sexu uprdl to musel být teprve rachot No nic mám hladat,jdu si něco uvařit
/zatím
Anonymní- Anonymní
OMSSAA xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...
/Dobrou chuť^^/
/Dobrou chuť^^/
Anonymní- Anonymní
Juchů! Rozjel jsem spampalm!
Džíny nemám, je v nich zima, dotykovej mobil taky ne. S nikým nechodím. Jsem out. Ale žiju.
Koupil jsem si jediné dvě vymoženosti, jedna je kravata z Code Geass a druhou je černej kabát. Na džíny bych hrábl jedině, kdyby mě měli zastřelit a ony by dokázaly odrážet kulky.
Mám Dotykovou MP4, asi měsíc, byl jsem z ní dost vyjevenej, ale alespoň celej čudlíkovej prostor využiju na anime watching, že.
Ale baví mě bejt jinej, proto mám ten kabát, mimochodem. Víš, že nejsi sám, ale stejně takovejch lidí není tolik, většinou se v celým metru vyskytne jednou za čas jeden/dva/tři maximálně. A to se mi líbí, bejt jeden z nich.
Akasuna no PiliKKa napsal:Abych pravdu řekla, podle mě je to spíš vyjádření nadrženosti^^"... nebo spíš.. je to "in"... osobně na tom teda taky moc nevidím, ale prostě jako je moderní mít džíny nebo dotykovej mobil, je in s někým chodit...
Na lásku a tak se už asi prostě moc nehraje xD.
I když osobně to fakt nechápu a jen kvůli tomu, že to dělají ostatní bych to nedělala^^ dotykáč taky nemám a žiju^^
Toť můj názor^^
Džíny nemám, je v nich zima, dotykovej mobil taky ne. S nikým nechodím. Jsem out. Ale žiju.
Koupil jsem si jediné dvě vymoženosti, jedna je kravata z Code Geass a druhou je černej kabát. Na džíny bych hrábl jedině, kdyby mě měli zastřelit a ony by dokázaly odrážet kulky.
Mám Dotykovou MP4, asi měsíc, byl jsem z ní dost vyjevenej, ale alespoň celej čudlíkovej prostor využiju na anime watching, že.
Ale baví mě bejt jinej, proto mám ten kabát, mimochodem. Víš, že nejsi sám, ale stejně takovejch lidí není tolik, většinou se v celým metru vyskytne jednou za čas jeden/dva/tři maximálně. A to se mi líbí, bejt jeden z nich.
Anonymní- Anonymní
Andrew_Deer napsal:Juchů! Rozjel jsem spampalm!Akasuna no PiliKKa napsal:Abych pravdu řekla, podle mě je to spíš vyjádření nadrženosti^^"... nebo spíš.. je to "in"... osobně na tom teda taky moc nevidím, ale prostě jako je moderní mít džíny nebo dotykovej mobil, je in s někým chodit...
Na lásku a tak se už asi prostě moc nehraje xD.
I když osobně to fakt nechápu a jen kvůli tomu, že to dělají ostatní bych to nedělala^^ dotykáč taky nemám a žiju^^
Toť můj názor^^
Whaaaa přesně!! xDDDDD heh ty ses vážně minul věku!! xDDDDD neodsuzuju lidi, co si kupují vymoženosti, konec konců od čeho by to bylo.. ale nwm, já nepotřebuju každou novou krávovinu, jen protože je nová a neokoukaná...
Mě taky baví bejt jiná^^ Nejlepší je, když někde jdeš a všichni koukají jak na blázna xDDDD to mě baví! Bejt stejná můžu bejt vždycky a čas na to, abych byla usedlá budu mít, až budu stará ne? xDDD tak si to chci užívat^^ Prostě se mi líbí nenormální věci... mám deštníky s ušima, boty na platformě, modrý vlasy... a co? Baví mě to! xDD A mám ráda lidi, co jsou takový, jaký chtějí být a neřeší to^^
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Povolení tohoto fóra: