Škola sexuální výchovy
3 posters
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Škola sexuální výchovy
First topic message reminder :
Ředitel: Assasin Senju
Zástupkyně: Akasuna no Pillika
Učitelé: Aku Kega
Tony
Pořád hledáme personál :D
Ředitel: Assasin Senju
Zástupkyně: Akasuna no Pillika
Učitelé: Aku Kega
Tony
Pořád hledáme personál :D
Anonymní- Anonymní
Re: Škola sexuální výchovy
hele SHIZU-chan, nepodporuj tu mládež jako budoucí pedagog na to budu přísně dohlížet....kdo tuhle prasárnu vymyslel???
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
V dnešní době jsou i malý děti postrach ulice.....viz moje mladší sestra, byla jsem na praxi v dětským domově na 14 dní a pořád tam za mnou chodil asi osmiletej klučina, chtěl od mě abych se s ním učila, hrála si, koukala na film chodila ven, pořád mě bral za ruku nebo za pas, no hej a vždycky jsem ho za to sprdla a on mi asi tři dny před koncem praxe nabídnul, jeslti s ním nechci chodit.....kámošky výtlem jak sviň
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:hele SHIZU-chan, nepodporuj tu mládež jako budoucí pedagog na to budu přísně dohlížet....kdo tuhle prasárnu vymyslel???
hej chceš jednu ťafku?! ještě jednou mi řekneš Shizu tak se neznam ČÍČO!!... ty a budoucí pedagog? to chci vidět
Anonymní- Anonymní
Reina Kana napsal:V dnešní době jsou i malý děti postrach ulice.....viz moje mladší sestra, byla jsem na praxi v dětským domově na 14 dní a pořád tam za mnou chodil asi osmiletej klučina, chtěl od mě abych se s ním učila, hrála si, koukala na film chodila ven, pořád mě bral za ruku nebo za pas, no hej a vždycky jsem ho za to sprdla a on mi asi tři dny před koncem praxe nabídnul, jeslti s ním nechci chodit.....kámošky výtlem jak sviň
vidíš jaký máš vliv na mládeš
Anonymní- Anonymní
Hele co jsem říkala s tou číčou, a náhodu sou to smradi pozabíjet je všechny drzý, úchylný, sprostý a já nevim co ještě....dyť ani na dýzu už nemůžu, samí třináctky až patnáctky bych tam přišla a oni na mě: "Co tu děláš ty stará rašple."
Jen tak mimochodem Shiz ono záleží na věkovou kategorii dětí a pohlaví, který chci ovlivnit, ono si pak stačí vzít sukni, výstřih pořádně se nalíčit a BUM všichni jsou moje
Jen tak mimochodem Shiz ono záleží na věkovou kategorii dětí a pohlaví, který chci ovlivnit, ono si pak stačí vzít sukni, výstřih pořádně se nalíčit a BUM všichni jsou moje
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
tak mi neříkej tak jak si řekla! bo dostaneš ťafku!!
no jo už to máme těžký
no jo už to máme těžký
Anonymní- Anonymní
klid všecny jste kočky (teda myslím ja vas jeste nevidel:)) a čím mladší kluk tím uchylnejší
Anonymní- Anonymní
Na to si ještě moc malej Idate nejdřív bys mě musel něčím okouzlit pak bych si to kvůli to bě vzala ale jestli nechodíš do škol v našem městě tak máš bohužel smůlu.
Ale Shiz nejlepší je když máš svolení jim dát přes hubu jeden kluk dostal ode mě pohlavek a durhýho jsem poslala za dveře když u toho byl můj ex děsně se mi tlemil a těm klukům ještě radil jak na mě přístě
Ale Shiz nejlepší je když máš svolení jim dát přes hubu jeden kluk dostal ode mě pohlavek a durhýho jsem poslala za dveře když u toho byl můj ex děsně se mi tlemil a těm klukům ještě radil jak na mě přístě
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Idate počkej si Shiz s chystá uveřejnit svůj profil na mě se bude muset ještě hoooodně dlouho čekat
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:Idate počkej si Shiz s chystá uveřejnit svůj profil na mě se bude muset ještě hoooodně dlouho čekat
asi ne, nemám solidní fotku na který bych vypadala inteligentně
Anonymní- Anonymní
Reina Kana napsal:Na to si ještě moc malej Idate nejdřív bys mě musel něčím okouzlit pak bych si to kvůli to bě vzala ale jestli nechodíš do škol v našem městě tak máš bohužel smůlu.
to já se ani neptám, prostě jim jednu vrazím a je mi jedno kdo to je! takhle jsem byla jednou ve školce s mojí mladší sestrou
Anonymní- Anonymní
Já jsem z úžasného pro lidi vzdáleného královského města Litoměřice
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
stane se no jestli se potkáme ve hře ti to předvedu ;-)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:stane se no jestli se potkáme ve hře ti to předvedu ;-)
si o něco koleduješ, co?
Anonymní- Anonymní
Tak nějak vás nechápu. Zkuste mi to vysvětlit, protože jsem to doteď nepochopil.
Proč chtějí děti a mládež(rozumnějme cca 10-18) furt s někým "chodit"? Dle mého názoru si tihle blázni(Většina světa ) jen hrajou na dospěláky, jako malé děti(rozumnějme cca 5-10). To má být nějaké vyjádření nadřazenosti? "Já mám holku, losere." To bych se spíš vysmál já jemu, než on mě.
Proč chtějí děti a mládež(rozumnějme cca 10-18) furt s někým "chodit"? Dle mého názoru si tihle blázni(Většina světa ) jen hrajou na dospěláky, jako malé děti(rozumnějme cca 5-10). To má být nějaké vyjádření nadřazenosti? "Já mám holku, losere." To bych se spíš vysmál já jemu, než on mě.
Anonymní- Anonymní
Abych pravdu řekla, podle mě je to spíš vyjádření nadrženosti^^"... nebo spíš.. je to "in"... osobně na tom teda taky moc nevidím, ale prostě jako je moderní mít džíny nebo dotykovej mobil, je in s někým chodit...
Na lásku a tak se už asi prostě moc nehraje xD.
I když osobně to fakt nechápu a jen kvůli tomu, že to dělají ostatní bych to nedělala^^ dotykáč taky nemám a žiju^^
Toť můj názor^^
Na lásku a tak se už asi prostě moc nehraje xD.
I když osobně to fakt nechápu a jen kvůli tomu, že to dělají ostatní bych to nedělala^^ dotykáč taky nemám a žiju^^
Toť můj názor^^
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
já taky nemám dotykáč ani ho nechci, ani přítele, neměla bych na něj v tomhle období čas a bez lásky s ním ani nemůžu bejt. Nepřála bych vám vidět to disko u nás, kde jsou samí malí 13-18 ožralí holky a kluci
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
dotykáč, ja ho mám ale je mi k prdu, rád by som ho predal...
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Povolení tohoto fóra: