Senju Assasin....OD 22hod!
2 posters
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Senju Assasin....OD 22hod!
First topic message reminder :
CHjo..je tu nějak mrtvo...sakra práce! NEmá někdo nějaký nápad jak to tu oživit?...Musí to tu žííít!!!! Běžíme už skoro 4 měsíce...a pusto prázdno ;-(..no tak..Já už blázním!
CHjo..je tu nějak mrtvo...sakra práce! NEmá někdo nějaký nápad jak to tu oživit?...Musí to tu žííít!!!! Běžíme už skoro 4 měsíce...a pusto prázdno ;-(..no tak..Já už blázním!
Naposledy upravil Assasin Senju dne Mon 22 Nov - 16:20, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju Assasin....OD 22hod!
Kdo říkal, že mám je mrkvičku? ... já mám Sasu a Saso a... a hodně dalších xDDD ale tobě přeju aby ruka, kámoška velká pomohla^^Aku Kega napsal:Tony napsal:rovnou tsunamiAssasin Senju napsal:Tobe nejvetsii :DDDAku Kega napsal:Assasin Senju napsal:To ty jsi tady o tom mluvil:D:D:D já nemám ségru ^^Aku Kega napsal:preco moju ? tvoju
to je smutne tak si ju zozen .... tak ja idem off tak vam seckim prajem mokre sny :D
kujem ... ale ja prajem najvacsie Akasuna no PiliKKa , nech si uzijee , a nezabudni dat kondom na tu mrkvicku s ktorou sa budes hrat v noci aby si nemala mrkvicatka ))
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Teprve se zaučuju! xDDDDDDDD že masturbace vysušuje jsme ještě nevěděla!:DTony napsal:ja jsem myslel ze uz sesAkasuna no PiliKKa napsal:Co píšou na feministkách? xDDDDDD já budu asi taky feministka, tak abych věděla! xDDDD
Shinobi
Samé bludy:D:Dpodle nich je sex nezákonný a jsou proti němu i proti holení :D:D jedna jejich vůdkyně( zarostlá Jůlie )je stará panna :DDAkasuna no PiliKKa napsal:Co píšou na feministkách? xDDDDDD já budu asi taky feministka, tak abych věděla! xDDDD
Anonymní- Anonymní
To se dalo čekat! xDDD kdyby s ní někdo chrápal, tak by se holila a nekecala bludy! xDDAssasin Senju napsal:Samé bludy:D:Dpodle nich je sex nezákonný a jsou proti němu i proti holení :D:D jedna jejich vůdkyně( zarostlá Jůlie )je stará panna :DDAkasuna no PiliKKa napsal:Co píšou na feministkách? xDDDDDD já budu asi taky feministka, tak abych věděla! xDDDD
Shinobi
ja znam jednu starou pannuAkasuna no PiliKKa napsal:To se dalo čekat! xDDD kdyby s ní někdo chrápal, tak by se holila a nekecala bludy! xDDAssasin Senju napsal:Samé bludy:D:Dpodle nich je sex nezákonný a jsou proti němu i proti holení :D:D jedna jejich vůdkyně( zarostlá Jůlie )je stará panna :DDAkasuna no PiliKKa napsal:Co píšou na feministkách? xDDDDDD já budu asi taky feministka, tak abych věděla! xDDDD
Anonymní- Anonymní
:D:D myslím, že už by to ani nešlo...:D Ta tam nemá prales..ta tam má rovnou něco horšího!! Navíc si ani nesmí mýt tu svou Vulvu...Jedna holčina tam měla dotaz jestli je klitoris na zádech..Jůlda řekla že ho má v pochvě, ale že ho k ničemu nepotřebuje..Akasuna no PiliKKa napsal:To se dalo čekat! xDDD kdyby s ní někdo chrápal, tak by se holila a nekecala bludy! xDDAssasin Senju napsal:Samé bludy:D:Dpodle nich je sex nezákonný a jsou proti němu i proti holení :D:D jedna jejich vůdkyně( zarostlá Jůlie )je stará panna :DDAkasuna no PiliKKa napsal:Co píšou na feministkách? xDDDDDD já budu asi taky feministka, tak abych věděla! xDDDD
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 21 Nov - 21:40, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Tvoje učitelka?Tony napsal:ja znam jednu starou pannuAkasuna no PiliKKa napsal:To se dalo čekat! xDDD kdyby s ní někdo chrápal, tak by se holila a nekecala bludy! xDDAssasin Senju napsal:Samé bludy:D:Dpodle nich je sex nezákonný a jsou proti němu i proti holení :D:D jedna jejich vůdkyně( zarostlá Jůlie )je stará panna :DDAkasuna no PiliKKa napsal:Co píšou na feministkách? xDDDDDD já budu asi taky feministka, tak abych věděla! xDDDD
Anonymní- Anonymní
neeeee znama asi teta kamoseAssasin Senju napsal:Tvoje učitelka?Tony napsal:ja znam jednu starou pannuAkasuna no PiliKKa napsal:To se dalo čekat! xDDD kdyby s ní někdo chrápal, tak by se holila a nekecala bludy! xDDAssasin Senju napsal:Samé bludy:D:Dpodle nich je sex nezákonný a jsou proti němu i proti holení :D:D jedna jejich vůdkyně( zarostlá Jůlie )je stará panna :DDAkasuna no PiliKKa napsal:Co píšou na feministkách? xDDDDDD já budu asi taky feministka, tak abych věděla! xDDDD
Anonymní- Anonymní
No aby taky jo, když je klitoris zbytek po penisu že? xDDDDDDDDDDDAssasin Senju napsal::D:D myslím, že už by to ani nešlo...:D Ta tam nemá prales..ta tam má rovnou něco horšího!! Navíc si ani nesmí mýt tu svou Vulvu...Jedna holčina tam měla dotaz jestli je klitoris na zádech..Jůlda řekla že ho má v pochvě, ale že ho k ničemu nepotřebuje..Akasuna no PiliKKa napsal:To se dalo čekat! xDDD kdyby s ní někdo chrápal, tak by se holila a nekecala bludy! xDDAssasin Senju napsal:Samé bludy:D:Dpodle nich je sex nezákonný a jsou proti němu i proti holení :D:D jedna jejich vůdkyně( zarostlá Jůlie )je stará panna :DDAkasuna no PiliKKa napsal:Co píšou na feministkách? xDDDDDD já budu asi taky feministka, tak abych věděla! xDDDD
Shinobi
Tak si ho odstran :D:D:D a pak zjistíš že ti opravdu k ničemu nebude :D:DAkasuna no PiliKKa napsal:No aby taky jo, když je klitoris zbytek po penisu že? xDDDDDDDDDDDAssasin Senju napsal::D:D myslím, že už by to ani nešlo...:D Ta tam nemá prales..ta tam má rovnou něco horšího!! Navíc si ani nesmí mýt tu svou Vulvu...Jedna holčina tam měla dotaz jestli je klitoris na zádech..Jůlda řekla že ho má v pochvě, ale že ho k ničemu nepotřebuje..Akasuna no PiliKKa napsal:To se dalo čekat! xDDD kdyby s ní někdo chrápal, tak by se holila a nekecala bludy! xDDAssasin Senju napsal:Samé bludy:D:Dpodle nich je sex nezákonný a jsou proti němu i proti holení :D:D jedna jejich vůdkyně( zarostlá Jůlie )je stará panna :DDAkasuna no PiliKKa napsal:Co píšou na feministkách? xDDDDDD já budu asi taky feministka, tak abych věděla! xDDDD
Anonymní- Anonymní
Normalne by som tuto debatu zatrhol ale vzhladom na to, ze viem, aka je Julia p... moze pokracovat
To to čtete všichni? o.o... jak to, že jsem to ještě nečetla? xDDDDHachimon napsal:Normalne by som tuto debatu zatrhol ale vzhladom na to, ze viem, aka je Julia p... moze pokracovat
Shinobi
:D:D:D OMGGGG...založíme školu sexuální výchovy...Hachimon napsal:Mne to ako vrchnemu funkcionarovy bolo poslane
Anonymní- Anonymní
anoAssasin Senju napsal::D:D:D OMGGGG...založíme školu sexuální výchovy...Hachimon napsal:Mne to ako vrchnemu funkcionarovy bolo poslane
Anonymní- Anonymní
8ách...:D asi by to tu mělo být zavřené a otevřené po 22 hodiněTony napsal:anoAssasin Senju napsal::D:D:D OMGGGG...založíme školu sexuální výchovy...Hachimon napsal:Mne to ako vrchnemu funkcionarovy bolo poslane
Anonymní- Anonymní
anoAssasin Senju napsal:8ách...:D asi by to tu mělo být zavřené a otevřené po 22 hodiněTony napsal:anoAssasin Senju napsal::D:D:D OMGGGG...založíme školu sexuální výchovy...Hachimon napsal:Mne to ako vrchnemu funkcionarovy bolo poslane
Anonymní- Anonymní
No...tak vy moji úchylové, já jdu spát:P Přeju vám hodně nadržené sny:P a´t nemusíme převlíkat postýlku^^ sladké sny!!-^_^-
Shinobi
tobe takyAkasuna no PiliKKa napsal:No...tak vy moji úchylové, já jdu spát:P Přeju vám hodně nadržené sny:P a´t nemusíme převlíkat postýlku^^ sladké sny!!-^_^-
Anonymní- Anonymní
Já vím, kam to mám hodit .:D:DAkasuna no PiliKKa napsal:No...tak vy moji úchylové, já jdu spát:P Přeju vám hodně nadržené sny:P a´t nemusíme převlíkat postýlku^^ sladké sny!!-^_^-
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Michio Isas
» Assasin Senju
» Assasin Senju - nepřítomnost
» Reina vs Assasin Senju
» Assasin Senju vs Sasuke Sarutobi
» Assasin Senju
» Assasin Senju - nepřítomnost
» Reina vs Assasin Senju
» Assasin Senju vs Sasuke Sarutobi