Senju Assasin....OD 22hod!
2 posters
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Senju Assasin....OD 22hod!
First topic message reminder :
CHjo..je tu nějak mrtvo...sakra práce! NEmá někdo nějaký nápad jak to tu oživit?...Musí to tu žííít!!!! Běžíme už skoro 4 měsíce...a pusto prázdno ;-(..no tak..Já už blázním!
CHjo..je tu nějak mrtvo...sakra práce! NEmá někdo nějaký nápad jak to tu oživit?...Musí to tu žííít!!!! Běžíme už skoro 4 měsíce...a pusto prázdno ;-(..no tak..Já už blázním!
Naposledy upravil Assasin Senju dne Mon 22 Nov - 16:20, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju Assasin....OD 22hod!
Akasuna no PiliKKa napsal:Vy se o mě bavíte, jak o kusu masa! Já nejsem Leoš Mareš! -.-"
omil , kus masa a kosti ... ale ja sa zato nehambim aj ja som iba z masa a kosti
Anonymní- Anonymní
Skládáme ti obří úctu k nohám.. O velká úchylná sestro!!Akasuna no PiliKKa napsal:Vy se o mě bavíte, jak o kusu masa! Já nejsem Leoš Mareš! -.-"
Anonymní- Anonymní
Csss vy mysláte jen tím přebytečným kusem kůže! xDDDDDDDAku Kega napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:Vy se o mě bavíte, jak o kusu masa! Já nejsem Leoš Mareš! -.-"
omil , kus masa a kosti ... ale ja sa zato nehambim aj ja som iba z masa a kosti
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Assasin Senju napsal:Skládáme ti obří úctu k nohám.. O velká úchylná sestro!!Akasuna no PiliKKa napsal:Vy se o mě bavíte, jak o kusu masa! Já nejsem Leoš Mareš! -.-"
ma pekne nohy ?
Anonymní- Anonymní
Akasuna no PiliKKa napsal:Csss vy mysláte jen tím přebytečným kusem kůže! xDDDDDDDAku Kega napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:Vy se o mě bavíte, jak o kusu masa! Já nejsem Leoš Mareš! -.-"
mno mi nim myslime ale vy zeny nemate cim mysliet tak vas musime doplnit a to ide len jedinym sposobom , ked zasunieme tym prebitecnim kusem masa do vaseho otvoru
Anonymní- Anonymní
Hmm Hmm..nepamatuju >_<..Aku Kega napsal:Assasin Senju napsal:Skládáme ti obří úctu k nohám.. O velká úchylná sestro!!Akasuna no PiliKKa napsal:Vy se o mě bavíte, jak o kusu masa! Já nejsem Leoš Mareš! -.-"
ma pekne nohy ?
Anonymní- Anonymní
ano ktery nam dovoluje delat to co vy neumiteAkasuna no PiliKKa napsal:Csss vy mysláte jen tím přebytečným kusem kůže! xDDDDDDDAku Kega napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:Vy se o mě bavíte, jak o kusu masa! Já nejsem Leoš Mareš! -.-"
Anonymní- Anonymní
Cssss.... má nohy jako lańka! xDD Bratře, to máš vědět!:DAssasin Senju napsal:Hmm Hmm..nepamatuju >_<..Aku Kega napsal:Assasin Senju napsal:Skládáme ti obří úctu k nohám.. O velká úchylná sestro!!Akasuna no PiliKKa napsal:Vy se o mě bavíte, jak o kusu masa! Já nejsem Leoš Mareš! -.-"
ma pekne nohy ?
Shinobi
takze asi jenom kostiAkasuna no PiliKKa napsal:Cssss.... má nohy jako lańka! xDD Bratře, to máš vědět!:DAssasin Senju napsal:Hmm Hmm..nepamatuju >_<..Aku Kega napsal:Assasin Senju napsal:Skládáme ti obří úctu k nohám.. O velká úchylná sestro!!Akasuna no PiliKKa napsal:Vy se o mě bavíte, jak o kusu masa! Já nejsem Leoš Mareš! -.-"
ma pekne nohy ?
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:Hmm Hmm..nepamatuju >_<..Aku Kega napsal:Assasin Senju napsal:Skládáme ti obří úctu k nohám.. O velká úchylná sestro!!Akasuna no PiliKKa napsal:Vy se o mě bavíte, jak o kusu masa! Já nejsem Leoš Mareš! -.-"
ma pekne nohy ?
si bol najebany vtedy ked si sa medzi jej nohy dostal ?
Anonymní- Anonymní
Sakra..Velká uchylná sestro...nepamatuju všecko :D má pamet nějak zapomíná..to mám z té masturbace...Feministky říkali, že vysušuje mozek a sex zkracuje životAkasuna no PiliKKa napsal:Cssss.... má nohy jako lańka! xDD Bratře, to máš vědět!:DAssasin Senju napsal:Hmm Hmm..nepamatuju >_<..Aku Kega napsal:Assasin Senju napsal:Skládáme ti obří úctu k nohám.. O velká úchylná sestro!!Akasuna no PiliKKa napsal:Vy se o mě bavíte, jak o kusu masa! Já nejsem Leoš Mareš! -.-"
ma pekne nohy ?
Anonymní- Anonymní
insect je nezakonyAku Kega napsal:Assasin Senju napsal:Hmm Hmm..nepamatuju >_<..Aku Kega napsal:Assasin Senju napsal:Skládáme ti obří úctu k nohám.. O velká úchylná sestro!!Akasuna no PiliKKa napsal:Vy se o mě bavíte, jak o kusu masa! Já nejsem Leoš Mareš! -.-"
ma pekne nohy ?
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:Sakra..Velká uchylná sestro...nepamatuju všecko :D má pamet nějak zapomíná..to mám z té masturbace...Feministky říkali, že vysušuje mozek a sex zkracuje životAkasuna no PiliKKa napsal:Cssss.... má nohy jako lańka! xDD Bratře, to máš vědět!:DAssasin Senju napsal:Hmm Hmm..nepamatuju >_<..Aku Kega napsal:Assasin Senju napsal:Skládáme ti obří úctu k nohám.. O velká úchylná sestro!!Akasuna no PiliKKa napsal:Vy se o mě bavíte, jak o kusu masa! Já nejsem Leoš Mareš! -.-"
ma pekne nohy ?
lol , bodaj by im cecky vybuchli a pica roztrhla
Anonymní- Anonymní
V Shinobi světu neTony napsal:insect je nezakonyAku Kega napsal:Assasin Senju napsal:Hmm Hmm..nepamatuju >_<..Aku Kega napsal:Assasin Senju napsal:Skládáme ti obří úctu k nohám.. O velká úchylná sestro!!Akasuna no PiliKKa napsal:Vy se o mě bavíte, jak o kusu masa! Já nejsem Leoš Mareš! -.-"
ma pekne nohy ?
Anonymní- Anonymní
to cloveka potesiAssasin Senju napsal:V Shinobi světu neTony napsal:insect je nezakonyAku Kega napsal:Assasin Senju napsal:Hmm Hmm..nepamatuju >_<..Aku Kega napsal:Assasin Senju napsal:Skládáme ti obří úctu k nohám.. O velká úchylná sestro!!Akasuna no PiliKKa napsal:Vy se o mě bavíte, jak o kusu masa! Já nejsem Leoš Mareš! -.-"
ma pekne nohy ?
Anonymní- Anonymní
Tony napsal:insect je nezakonyAku Kega napsal:Assasin Senju napsal:Hmm Hmm..nepamatuju >_<..Aku Kega napsal:Assasin Senju napsal:Skládáme ti obří úctu k nohám.. O velká úchylná sestro!!Akasuna no PiliKKa napsal:Vy se o mě bavíte, jak o kusu masa! Já nejsem Leoš Mareš! -.-"
ma pekne nohy ?
ale mno , ludia ktory su nadrzany a chcu sex sa prejebu navzajom a nevedia co robia
Anonymní- Anonymní
Myslíš svou ségru?:D:DAku Kega napsal:Tony napsal:insect je nezakonyAku Kega napsal:Assasin Senju napsal:Hmm Hmm..nepamatuju >_<..Aku Kega napsal:Assasin Senju napsal:Skládáme ti obří úctu k nohám.. O velká úchylná sestro!!Akasuna no PiliKKa napsal:Vy se o mě bavíte, jak o kusu masa! Já nejsem Leoš Mareš! -.-"
ma pekne nohy ?
ale mno , ludia ktory su nadrzany a chcu sex sa prejebu navzajom a nevedia co robia
Anonymní- Anonymní
To ty jsi tady o tom mluvil:D:D:D já nemám ségru ^^Aku Kega napsal:preco moju ? tvoju
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:To ty jsi tady o tom mluvil:D:D:D já nemám ségru ^^Aku Kega napsal:preco moju ? tvoju
to je smutne tak si ju zozen .... tak ja idem off tak vam seckim prajem mokre sny :D
Anonymní- Anonymní
Tobe nejvetsii :DDDAku Kega napsal:Assasin Senju napsal:To ty jsi tady o tom mluvil:D:D:D já nemám ségru ^^Aku Kega napsal:preco moju ? tvoju
to je smutne tak si ju zozen .... tak ja idem off tak vam seckim prajem mokre sny :D
Anonymní- Anonymní
rovnou tsunamiAssasin Senju napsal:Tobe nejvetsii :DDDAku Kega napsal:Assasin Senju napsal:To ty jsi tady o tom mluvil:D:D:D já nemám ségru ^^Aku Kega napsal:preco moju ? tvoju
Anonymní- Anonymní
Tony napsal:rovnou tsunamiAssasin Senju napsal:Tobe nejvetsii :DDDAku Kega napsal:Assasin Senju napsal:To ty jsi tady o tom mluvil:D:D:D já nemám ségru ^^Aku Kega napsal:preco moju ? tvoju
kujem ... ale ja prajem najvacsie Akasuna no PiliKKa , nech si uzijee , a nezabudni dat kondom na tu mrkvicku s ktorou sa budes hrat v noci aby si nemala mrkvicatka ))
Anonymní- Anonymní
Co píšou na feministkách? xDDDDDD já budu asi taky feministka, tak abych věděla! xDDDD
Shinobi
ja jsem myslel ze uz sesAkasuna no PiliKKa napsal:Co píšou na feministkách? xDDDDDD já budu asi taky feministka, tak abych věděla! xDDDD
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Michio Isas
» Assasin Senju
» Assasin Senju - nepřítomnost
» Reina vs Assasin Senju
» Assasin Senju vs Sasuke Sarutobi
» Assasin Senju
» Assasin Senju - nepřítomnost
» Reina vs Assasin Senju
» Assasin Senju vs Sasuke Sarutobi