Hokageho kancelář
+11
Sho Rin
Katashi Aokawa
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Nawaki
Uzumaki Allii
Kin Yuki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kiwi Namikaze
Kisuke Uchiha
15 posters
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Hokageho kancelář
"Dobře, objednám vám karavanu, abyste se s tím nemuseli táhnout." přikývl jsem.
Anonymní- Anonymní
Hmmm... to je to tak těžké? Nezdá se...
"Za jak dlouho tu bude? Ať víme kolik máme času na přípravu." pousmála jsem se.
"Za jak dlouho tu bude? Ať víme kolik máme času na přípravu." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Do deseti minut je tam." řekl jsem a napsal další vzkaz, pohladil jsem svou sovu a vzkaz ji předal.
Anonymní- Anonymní
s Lízou sme došli ke kanceláři bez výzvy jsem vešla a se mnou i Líza "zdravím Asíku"
Anonymní- Anonymní
"Počkej, teď mám práci, musíš počkat." ukázal jsem na dveře.
"Mikomi, jelikož jde o bijuu, tak jsem vymyslel krytí, budete obchodníci a do Kumo převážíte keramiku."
"Mikomi, jelikož jde o bijuu, tak jsem vymyslel krytí, budete obchodníci a do Kumo převážíte keramiku."
Anonymní- Anonymní
"Skvělé. Jdu na to. Keramika bude úžasné krytí pro tenhle... uhm, hrnec..." pravila jsem. Jemně jsem se řízla do prstu a poskládala pečetě na kuchiyose. Brzy se objevil můj milovaný a opelichaný malý orel Hokoru.
"Ahoj. Potřebovala bych laskavost. Najdi v sídle Tsunade-sama Alliiho a vzkaž mu, ať se co nejrychleji dostaví sem. Před kancelář Hokage." pousmála jsem se a přemýšlela, zda najdu i tu druhou osobu.
"No dobře, ale budu chtít sušenky." pravil Hokoru a nejistým krokem se potácel směrem k oknu. Všelijak u toho šilhal. Teprve pak opatrně vzlétl a zmizel v okně. Působil jako opilý.
"Ahoj. Potřebovala bych laskavost. Najdi v sídle Tsunade-sama Alliiho a vzkaž mu, ať se co nejrychleji dostaví sem. Před kancelář Hokage." pousmála jsem se a přemýšlela, zda najdu i tu druhou osobu.
"No dobře, ale budu chtít sušenky." pravil Hokoru a nejistým krokem se potácel směrem k oknu. Všelijak u toho šilhal. Teprve pak opatrně vzlétl a zmizel v okně. Působil jako opilý.
Anonymní- Anonymní
Zatvářila jsem se poněkud nešťastně.
"On není opilý, tedy aspoň doufám. On je takový pořád. Ale na doručování vzkazů je skvělý. No, nenápadnost sama."
"On není opilý, tedy aspoň doufám. On je takový pořád. Ale na doručování vzkazů je skvělý. No, nenápadnost sama."
Anonymní- Anonymní
"Důležité je, že vzkaz doručí." pousmál jsem se.
"Kdo bude další v týmu?"
"Kdo bude další v týmu?"
Anonymní- Anonymní
Rozhlédla jsem se okolo sebe a usmála se na Naomi.
"Pokud Naomi-sensei nebude mít nic proti, byla bych ráda kdyby šla s námi." pravila jsem a byla ráda, že nemusím lítat po Konoze a shánět ji po barech.
"Pokud Naomi-sensei nebude mít nic proti, byla bych ráda kdyby šla s námi." pravila jsem a byla ráda, že nemusím lítat po Konoze a shánět ji po barech.
Anonymní- Anonymní
Společně s Hokoru v podpaždí jsme vítězně vyrazili dveře.
"Hledal mě někdo?" nahodil jsem šibalský úsměv, "konečně nějaká mise?!"
Při mém výstupu jsem Hokoru v úchytu všelijak mačkal a deformoval, až mu lezly oči z důlků.
"Hledal mě někdo?" nahodil jsem šibalský úsměv, "konečně nějaká mise?!"
Při mém výstupu jsem Hokoru v úchytu všelijak mačkal a deformoval, až mu lezly oči z důlků.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Zbledla jsem.
"Co mu to děláš?! Uvědomuješ si, že je to pták?" zavrčela jsem a chytila ho za ruku tak, aby se Hokoru uvolnil. Možná jsem Alliiho ruku sevřela bolestivěji než bylo nutné. Hokoru spadl na zem a oklepal se. Poté začal Alliiho v rámci pomsty klovat do kotníku.
"Co mu to děláš?! Uvědomuješ si, že je to pták?" zavrčela jsem a chytila ho za ruku tak, aby se Hokoru uvolnil. Možná jsem Alliiho ruku sevřela bolestivěji než bylo nutné. Hokoru spadl na zem a oklepal se. Poté začal Alliiho v rámci pomsty klovat do kotníku.
Anonymní- Anonymní
"to znělo super..co mu děláš je to pták" zasmála jsem se "jo jdu....a Asíku nauč Lízu nějaké techniky..ať je užitečnější"
Anonymní- Anonymní
"takže po jednom, Allii, před kancelář je před a ne do. Naomi, mohl bych to zkusit a už JDĚTE, KANCELÁŘ NENÍ ČEKÁRNA!"
Anonymní- Anonymní
ZAklopal som na dvere.
"Možeme vstúpit?"
POzrel som sa na Assasina
"Možeme vstúpit?"
POzrel som sa na Assasina
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
Zhrozeně jsem se podívala na Nawakiho, jelikož to byl vrchol drzosti. Popadla jsem Hokoru a vyběhla z kanceláře, provázená Assasinovým řevem. Co jsem komu udělala?
Anonymní- Anonymní
Teď bych se asi neptala...
Trochu nervózně jsem dala ruce do kapes a nadechla se.
Celou dobu jsem přemýšlela, co vlastně hodláme říct.
Trochu nervózně jsem dala ruce do kapes a nadechla se.
Celou dobu jsem přemýšlela, co vlastně hodláme říct.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
"Jau.." začal jsem si hladit místo, kde mě sevřela, "ááuu!" uhnul jsem nohou a hodil mu sušenku.
Když Assasin zakřičel, nemůžu říct, že jsem se nelekl. Podrbal jsem se na hlavě a otočil se ke dveřím, následně jsem vyšel a opřel se o stěnu před kanclem.
Uf..
Když Assasin zakřičel, nemůžu říct, že jsem se nelekl. Podrbal jsem se na hlavě a otočil se ke dveřím, následně jsem vyšel a opřel se o stěnu před kanclem.
Uf..
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Díky zlatíčko, můžeš jít." pravila jsem na ubohého zmuchlaného Hokoru a nechala ho zmizet. Pak jsem se podívala na Alliiho.
"Musíme počkat na karavanu. Naším úkolem je přepravit do Kumo Kohaku no Jōhei. Během mise se tváříme jako obchodníci s keramikou."
"Musíme počkat na karavanu. Naším úkolem je přepravit do Kumo Kohaku no Jōhei. Během mise se tváříme jako obchodníci s keramikou."
Anonymní- Anonymní
"Hmm.. rozumím," řekl jsem sebejistě.
Zrovna na velitele si hrát nemusí. Henge!
Proměnil jsem se ve vitálního staříka s brýlemi.
Zrovna na velitele si hrát nemusí. Henge!
Proměnil jsem se ve vitálního staříka s brýlemi.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Zatvářila jsem se nanejvýš pobaveně. Měl pěknou ránu. Taky se budu muset zamaskovat ale to až později.
"Asi bychom měli tu věc přenést k bráně." pravila jsem a šla pro ten... kýbl či jak to nazvat.
"Asi bychom měli tu věc přenést k bráně." pravila jsem a šla pro ten... kýbl či jak to nazvat.
Anonymní- Anonymní
To jsme si vybrali chvíli...
Kývla jsem na Nawakiho a spolu s ním vstoupila.
"Dobrý den, Hokage-sama." zavrněla jsem.
Asi bude nejlepší, když si nejdřív zkusíme spolu bojovat.
"Chtěli jsme... Uhmm..."
Ano, necháme to na potom.
"Se zeptat, jestli pro nás nemáte nějakou misi."
Kývla jsem na Nawakiho a spolu s ním vstoupila.
"Dobrý den, Hokage-sama." zavrněla jsem.
Asi bude nejlepší, když si nejdřív zkusíme spolu bojovat.
"Chtěli jsme... Uhmm..."
Ano, necháme to na potom.
"Se zeptat, jestli pro nás nemáte nějakou misi."
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kancelář