Vyhlášky, Rozkazy, novinky Hokage
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 1 z 1
Vyhlášky, Rozkazy, novinky Hokage
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sat 28 May - 16:23, celkově upraveno 1 krát
Assasin- Anonymní
Re: Vyhlášky, Rozkazy, novinky Hokage
Naomi Hyuuga a chuunin Kazuya Uchiha se stali oficiálními nukeniny. Byli odsouzeni za státozradu. Jakákoliv komunikace s nimi je trestná, a pomoc jim se bude trestat klidně i smrtí.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sat 28 May - 16:24, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Jsme ve válce, vyhlašuji mobilizaci. Pět zemí se spojilo proti společnému nepříteli. Kabuto Yakushi..
Anonymní- Anonymní
Ninjové z Konohagakure!!
Dostali jsme příkaz, přesunout své síly a spojit je v jednu velkou spojeneckou armádu! Všichni se prosím urychleně přesuňte sem.
https://nsgoon.forumczech.com/t367-hranice-kumogakure#11060
Dostali jsme příkaz, přesunout své síly a spojit je v jednu velkou spojeneckou armádu! Všichni se prosím urychleně přesuňte sem.
https://nsgoon.forumczech.com/t367-hranice-kumogakure#11060
Anonymní- Anonymní
Novinky v Konoze
Jak jste jistě všichni zjistili, Konoha byla zničena. Nicméně, se nám podařilo ji obnovit. S novou Konohou přichází i řada nových opatření a reforem.
Jak jste jistě všichni zjistili, Konoha byla zničena. Nicméně, se nám podařilo ji obnovit. S novou Konohou přichází i řada nových opatření a reforem.
- Konoha vojenská policie, ANBU centrála, aktualizace hlídky a hlavní stráže.https://nsgoon.forumczech.com/t515-obranny-system-konohagakure-no-sato
- Obnovení rady. V jejím čele stojí Danzou Shimura a Seito Senju.
- Sestavení nového, zastupitelského, poradního sboru Hokage, který se podílí na vládě. Je sestavena ze zástupců klanů, z velitelů samostatných subjektů, ze zástupců z řad geninů, chuuninů a jouninů, z velitele všech jednotek v Listové. (Brzy budou probíhat volby ;-) )
- Přijmutí a schválení nových zákonů Listové. (Brzy je vydám.)
Anonymní- Anonymní
Hokage se stal Feudálním pánem, a Konoha je hlavním městem Ohnivé země.
Začali nové časy, kdy Konoha si vybojuje své místo a ukáže ostatním zemím, hlavně Akatsuki!
Začali nové časy, kdy Konoha si vybojuje své místo a ukáže ostatním zemím, hlavně Akatsuki!
Anonymní- Anonymní
Uzavřeli jsme Alianci čtyř národů. Hokage se stal vrchním velitelem ozbrojených sil. A byla vyhlášena další světová válka, v pořadí šestá!
Anonymní- Anonymní
Milí členové rady..
Na zítřek, osmou hodinu svolávám poradu v zasedací místnosti. Prosím dostavte se všichni!
Děkuji
Kdyby náhodou někdo nevěděl, jedná se o Seita, Radu NPC, Mikomi a Sasukeho Sarutobi.
Na zítřek, osmou hodinu svolávám poradu v zasedací místnosti. Prosím dostavte se všichni!
Děkuji
Kdyby náhodou někdo nevěděl, jedná se o Seita, Radu NPC, Mikomi a Sasukeho Sarutobi.
Anonymní- Anonymní
Upravil jsem systém získávání technik v Konoze po vzoru Iwy.
Obnovil jsem tímto Akademii, kde se můžete naučit spoustu technik a zdarma, probíhá tam i výcvik mediků - prozatím jenom mediků, než vymyslím, něco jiného.
Mise budou udělovany v samostatné místnosti, kde bude buď Kage, nebo jej bude v jeho nepřítomnosti někdo zastupovat, vše se dozvíte, až to bude zcela připravené.
Obnovil jsem tímto Akademii, kde se můžete naučit spoustu technik a zdarma, probíhá tam i výcvik mediků - prozatím jenom mediků, než vymyslím, něco jiného.
Mise budou udělovany v samostatné místnosti, kde bude buď Kage, nebo jej bude v jeho nepřítomnosti někdo zastupovat, vše se dozvíte, až to bude zcela připravené.
Anonymní- Anonymní
TÝM 2 hledá třetího Genina
Jelikož se v Týmu 2 nyní nachází pouze 2 geninové, jsem nucen napsat toto oznámení, ve kterém vám sděluji že nabíráme posledního člena. (Ano uděláme si s toho takoví menší konkurz, jelikož geninů je v Konoze poslední dobou celkem dost ^^, nejlepší vyhrává)
Pokud máte zájem napište mi zde > https://nsgoon.forumczech.com/t1255-tym-2 <
Nějaké INFO o vaší postavě + věci, které by mě mohli zaujmout. (čím delší a propracovanější tím lepší)
Podmínky = Každodenní aktivita + fair play, úcta k vašemu senseiovi (mně) a brzká dostavení na mise.
Nebudu vůči vám nijak shovívavý, avšak pokud se budete snažit, očekávejte odměnu ^^
Anonymní- Anonymní
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: