Zlověstné cookies podle Leadera Akatsuki :D
Zlověstné cookies podle Leadera Akatsuki :D
Ano ano, čtete dobře, i Leader Akatsuki musí někdy vypnout a tady je u vaření, dneska se mi podařili upéct moje první cookies sušenky a já se chci o tu dobrotu s vámi podělit, měli by jsme to zkusit není to nic těžkého akorát si trochu ušpiníte ruce no....
Tak tedy odložte veškeré své zábrany, shinobi čest, Akatsuki pláště, atd a jdeme na to:
PŘÍSADY ZLA
250g hladké mouky,1/2 pytlíku prášku do pečiva, 125g másla nebo Hery,1/2 pytlíku vanilkového cukru, 5 PL cukru,špetka soli, 1 vejce. Přidávám:rozinky, čokoládu,mandle, vlašské oříšky - dle chuti a toho co máte doma,-)
A CO TEĎ?
Všechny suroviny zpracujeme dohromady (máslo nechávám rozehřát na plotně). Já prodělávám rukou ale zvládne se to i měchačkou (rukou je to ale větší prča a je to příjemnější). Těsto bude možná lehce lepivé a mastné ale to by nemělo vadit. Přidám dle chuti rozinky, čokoládu a oříšky. U čokoládyje lepší ji nalámat, některé čokolády na vaření jsou i natolik měkké že je možné je nakrájet na kostičky- když jsem ji nastrouhala tak v koláčcích není moc poznat.\r\nPolévkovou lžící si vždycky naberu kopeček těsta a nebo rukou uhňácáme kuličku a pak prstama udělám malou placičku asi 1 cm vysokou. Pokládám na pečící papír a peče se v předehřáté troubě na 220°C. Stačí péct jen 5-10 minut a je to. Nechte chviličku zchladnout aby koláčky zatuhly a pak už jen dobrou chuť,-)
Vážení přátelé vřele doporučuju nejen že to vypadá skvěle ale ještě líp to chutná.
Pozn. autora: Tyhle sušenky papkají Reina a Tsukiko, když sedí u čaje
Vaše Reinička
Tak tedy odložte veškeré své zábrany, shinobi čest, Akatsuki pláště, atd a jdeme na to:
PŘÍSADY ZLA
250g hladké mouky,1/2 pytlíku prášku do pečiva, 125g másla nebo Hery,1/2 pytlíku vanilkového cukru, 5 PL cukru,špetka soli, 1 vejce. Přidávám:rozinky, čokoládu,mandle, vlašské oříšky - dle chuti a toho co máte doma,-)
A CO TEĎ?
Všechny suroviny zpracujeme dohromady (máslo nechávám rozehřát na plotně). Já prodělávám rukou ale zvládne se to i měchačkou (rukou je to ale větší prča a je to příjemnější). Těsto bude možná lehce lepivé a mastné ale to by nemělo vadit. Přidám dle chuti rozinky, čokoládu a oříšky. U čokoládyje lepší ji nalámat, některé čokolády na vaření jsou i natolik měkké že je možné je nakrájet na kostičky- když jsem ji nastrouhala tak v koláčcích není moc poznat.\r\nPolévkovou lžící si vždycky naberu kopeček těsta a nebo rukou uhňácáme kuličku a pak prstama udělám malou placičku asi 1 cm vysokou. Pokládám na pečící papír a peče se v předehřáté troubě na 220°C. Stačí péct jen 5-10 minut a je to. Nechte chviličku zchladnout aby koláčky zatuhly a pak už jen dobrou chuť,-)
Vážení přátelé vřele doporučuju nejen že to vypadá skvěle ale ještě líp to chutná.
Pozn. autora: Tyhle sušenky papkají Reina a Tsukiko, když sedí u čaje
Vaše Reinička
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Zlověstné cookies podle Leadera Akatsuki :D
Uhmmm, vypadá to fakt božsky, hned to vyzkoušim!
Anonymní- Anonymní
Ty cookies vypadají ďábelsky dobře, málem jsem se tu rozslintala . Zatracená škoda, že u táty se dá péct jen v zimě.
Naposledy upravil Roka Hoozuki dne Thu 28 Jul - 16:11, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Tak jsem si je dneska udělala. Je to fakt úplně... ŇÁÁÁMŇÁÁÁÁM
Jsi výborná kuchařka, že si tento recept vymyslela! Je to božsky zlomyslně dobré
Jsi výborná kuchařka, že si tento recept vymyslela! Je to božsky zlomyslně dobré
Anonymní- Anonymní
Similar topics
» Pravidlá pre Akatsuki
» Bingo kniha - Akatsuki
» Výzva pro Akatsuki a spojence
» Jak hrát za člena Akatsuki
» Shintei [ČLEN AKATSUKI]
» Bingo kniha - Akatsuki
» Výzva pro Akatsuki a spojence
» Jak hrát za člena Akatsuki
» Shintei [ČLEN AKATSUKI]
Povolení tohoto fóra: