Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zlověstné cookies podle Leadera Akatsuki :D

Goto down

Zlověstné cookies podle Leadera Akatsuki :D Empty Zlověstné cookies podle Leadera Akatsuki :D

Příspěvek pro Noriko Kana Wed 27 Jul - 13:54

Ano ano, čtete dobře, i Leader Akatsuki musí někdy vypnout a tady je u vaření, dneska se mi podařili upéct moje první cookies sušenky a já se chci o tu dobrotu s vámi podělit, měli by jsme to zkusit není to nic těžkého akorát si trochu ušpiníte ruce no....

Zlověstné cookies podle Leadera Akatsuki :D Cookies002

Tak tedy odložte veškeré své zábrany, shinobi čest, Akatsuki pláště, atd a jdeme na to:

PŘÍSADY ZLA

250g hladké mouky,1/2 pytlíku prášku do pečiva, 125g másla nebo Hery,1/2 pytlíku vanilkového cukru, 5 PL cukru,špetka soli, 1 vejce. Přidávám:rozinky, čokoládu,mandle, vlašské oříšky - dle chuti a toho co máte doma,-)

A CO TEĎ?

Všechny suroviny zpracujeme dohromady (máslo nechávám rozehřát na plotně). Já prodělávám rukou ale zvládne se to i měchačkou (rukou je to ale větší prča Very Happy a je to příjemnější). Těsto bude možná lehce lepivé a mastné ale to by nemělo vadit. Přidám dle chuti rozinky, čokoládu a oříšky. U čokoládyje lepší ji nalámat, některé čokolády na vaření jsou i natolik měkké že je možné je nakrájet na kostičky- když jsem ji nastrouhala tak v koláčcích není moc poznat.\r\nPolévkovou lžící si vždycky naberu kopeček těsta a nebo rukou uhňácáme kuličku a pak prstama udělám malou placičku asi 1 cm vysokou. Pokládám na pečící papír a peče se v předehřáté troubě na 220°C. Stačí péct jen 5-10 minut a je to. Nechte chviličku zchladnout aby koláčky zatuhly a pak už jen dobrou chuť,-)
Zlověstné cookies podle Leadera Akatsuki :D Cookies003

Vážení přátelé vřele doporučuju nejen že to vypadá skvěle ale ještě líp to chutná.

Pozn. autora: Tyhle sušenky papkají Reina a Tsukiko, když sedí u čaje Razz

Vaše Reinička
Zlověstné cookies podle Leadera Akatsuki :D Obrzekverakopie
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 7781

Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana

Návrat nahoru Goto down

Zlověstné cookies podle Leadera Akatsuki :D Empty Re: Zlověstné cookies podle Leadera Akatsuki :D

Příspěvek pro Anonymní Wed 27 Jul - 15:43

Uhmmm, vypadá to fakt božsky, hned to vyzkoušim! Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Zlověstné cookies podle Leadera Akatsuki :D Empty Re: Zlověstné cookies podle Leadera Akatsuki :D

Příspěvek pro Anonymní Wed 27 Jul - 15:51

Ty cookies vypadají ďábelsky dobře, málem jsem se tu rozslintala Very Happy . Zatracená škoda, že u táty se dá péct jen v zimě.

Naposledy upravil Roka Hoozuki dne Thu 28 Jul - 16:11, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 16:04

Ja spapám aj tú fotku Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 21:22

Tak jsem si je dneska udělala. Je to fakt úplně... ŇÁÁÁMŇÁÁÁÁM Very Happy
Jsi výborná kuchařka, že si tento recept vymyslela! Very Happy Je to božsky zlomyslně dobré Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: