Dotazy na mou osobu.
Dotazy na mou osobu.
Již tady byl 1 dotaz jak dávám body.Dávám je za kvalitu,rozsáhlos,nápaditosta přehlednost příspěvku.Např.Vytáhl jsem kunai a hodil jsem ho po něm-TO se mi opravdu nelíbí!,ale Př.Šahal jsem levou rukou do mého pozdra na noze a hmatal jsem po kunai.Když jsem ho ucítil vytáhl jsem ho chytl do ruky a měl před svým tělem.Odměřil jsem si vzdálenost nepřítele a pote ho po něm hodil-Nevypada to hned líp?
K té přehlednosti by bylo nejlepší kdyby jste to dělali takhle:
Barevně vyznačit vaši řeč a dát ji kurzívou.Myslím že všichni umíte dat barvu a kurzíva je takové to I na levo.
Př.Čau Sasuke jak se máš?
Myšlenky.Ty se vyznačují B,který je před kurzívou.
Př. Hm co bych si dal dneska na oběd?A hele předemnou je Sakura-chan mám jí pozvat?
Normální chůze a nebo co děláte.To nijak nemusíte značit stačí to normálně.
Př. Dnes byl krásný den a tak jsem si řekl že půjdu na misi.
K té přehlednosti by bylo nejlepší kdyby jste to dělali takhle:
Barevně vyznačit vaši řeč a dát ji kurzívou.Myslím že všichni umíte dat barvu a kurzíva je takové to I na levo.
Př.Čau Sasuke jak se máš?
Myšlenky.Ty se vyznačují B,který je před kurzívou.
Př. Hm co bych si dal dneska na oběd?A hele předemnou je Sakura-chan mám jí pozvat?
Normální chůze a nebo co děláte.To nijak nemusíte značit stačí to normálně.
Př. Dnes byl krásný den a tak jsem si řekl že půjdu na misi.
Anonymní- Anonymní
Re: Dotazy na mou osobu.
já mám zmatek v tom dělání postavy když mám napsat různé věci tak třeba ten klan si můžu vymyslet nebo nějaké tady jsou ke kterým se můžu přidat?
Anonymní- Anonymní
Muzes mit prijmeni klanu ale klan je oficialne az jsou v nem 3 lidi a jinak tu jsou klany.
Anonymní- Anonymní
a poslední otázka (doufám): Kekkei genkai sem si všiml že se kupuje takže to nemám vyplnit?
Anonymní- Anonymní
Povolení tohoto fóra: