Sídlo klanu Hiashi.
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Obytné části
Strana 4 z 4
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Sídlo klanu Hiashi.
First topic message reminder :
Naposledy upravil Orion dne Sun 10 Oct - 14:35, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Sídlo klanu Hiashi.
Spolu s Yukie som dorazil do sídla klanu.
Máš to o čo som ta požiadal Yukie?
Máš to o čo som ta požiadal Yukie?
Anonymní- Anonymní
Tu je to DNA nebolo to nič ťažké kedže som bola jeho sestra.
Mounthovi som podala malý objekt.
Mal by si už ísť!
Mounthovi som podala malý objekt.
Mal by si už ísť!
Anonymní- Anonymní
Vdaka Yukie takže ja idem dávaj si na seba pozor...!
Plán B začína!
(Presun)
Plán B začína!
(Presun)
Anonymní- Anonymní
(klon)
Sledoval som tych mladích až dorazli na nejake miesto,držal som si od nich vačši odstup a len očkom ich sledoval.
Započul som niečo také len ako DNA a videl som aku mu niečo podáva chlapec sa dal do pohybu a uvolnil som sam seba..
Sledoval som tych mladích až dorazli na nejake miesto,držal som si od nich vačši odstup a len očkom ich sledoval.
Započul som niečo také len ako DNA a videl som aku mu niečo podáva chlapec sa dal do pohybu a uvolnil som sam seba..
Anonymní- Anonymní
Zbohom Mounth.
Snád sa mu náš plán podarí.
Otočila som sa a kráčala som cestičkou popri sídle.
Snád sa mu náš plán podarí.
Otočila som sa a kráčala som cestičkou popri sídle.
Anonymní- Anonymní
Rychlo som sa rozbehol do toho sídla už ako originál aby som zastavil jejich plán,no pomerne bolo neskoro kedže už tam bola len ona.
Ah jo v celku som bol vytočený pretože som konečne mohol sa porozprávať s Raikage ale muselo do toho niečo dojsť.
Zatavil som sa pri tom dievčati."zdravím ťa ako sa máš shinobi a čo takto sama tu robíš"nechcel som isť priamo k veci chcel som vdeť či sa vyrozpráva sama.
Ah jo v celku som bol vytočený pretože som konečne mohol sa porozprávať s Raikage ale muselo do toho niečo dojsť.
Zatavil som sa pri tom dievčati."zdravím ťa ako sa máš shinobi a čo takto sama tu robíš"nechcel som isť priamo k veci chcel som vdeť či sa vyrozpráva sama.
Anonymní- Anonymní
Pozrela som sa na neznámeho ninju.
Bývam tu takže to nieje až tak divné
Je tak roztomilý zasmiala som sa v kútiku svojho srdca
A čo tu robíš ty?
Prepáč ale aké je tvoje meno?
Bývam tu takže to nieje až tak divné
Je tak roztomilý zasmiala som sa v kútiku svojho srdca
A čo tu robíš ty?
Prepáč ale aké je tvoje meno?
Anonymní- Anonymní
Zatial som sa na nu nepozrel nevime ako by reagovala na moje oči tak len pozerajuc do zeme a zdala sa mi velmi pokojná na to že čo sa pred chvílou stalo chcel som iísč ptiamo k veci no zase na druhu stranu nechcel osm ju nijak vystrašiť.
"Moje meno je Isas som shinobi odtialto a pozoroval som tu dosť zaujmavý párik a tvoje meno ? a čo si tu robila ale robýš ty?"stále som hladel do zeme.
"Moje meno je Isas som shinobi odtialto a pozoroval som tu dosť zaujmavý párik a tvoje meno ? a čo si tu robila ale robýš ty?"stále som hladel do zeme.
Anonymní- Anonymní
Ja sa volám Yukie práve pred chvíľkou odišiel môj známy s pozostatkamy jedného môjho známeho ale je to len taká obyčajná vec.
Porozprávala by som ti o tom viac ale neviem čo by som za to dostala stačí mi len jeden bozk zasmiala som sa milo.
Snád ho nezabije dat mi jeden bozk (úsmev)
Porozprávala by som ti o tom viac ale neviem čo by som za to dostala stačí mi len jeden bozk zasmiala som sa milo.
Snád ho nezabije dat mi jeden bozk (úsmev)
Anonymní- Anonymní
Už ma to prestáva baviť neviem nič viac Ak mi ihned nedáš pokoj tak budem musieť použiť silu!
Yukie-san ozvalo sa spoza domu bolo to zopár ninjov z môjho klanu.
Yukie-san ozvalo sa spoza domu bolo to zopár ninjov z môjho klanu.
Anonymní- Anonymní
Potočil som nad nou hlavu"takže silu tak tu si nehaj budeš ju ešte potrebovať no to čo sa tu stalo budem museť podať správu Raikage džana".
dal som ruku do znamenia a zmizol.
(presun)
dal som ruku do znamenia a zmizol.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Prišiel som pred bránu sídla klanu Hiashi kde ma spozorovalo zopár ninjov.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQKYwRiO2FSSI6QSFZth0-U0UYJIctmFhKj7ScRe7ie_0f1jI8P
Všetko som im vysvetlil a kráčal som do sídla.
Ked som vošiel dnu zamieril som do svojho šatníka odkial som si zobral svoje nové oblečenie. http://dailyanimeart.files.wordpress.com/2011/11/kurasaki_ichigo___bankai_by_fajerps-d4hty1i.jpg
Ked som bol pripravený chystal som sa trénovať... (Presun)
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQKYwRiO2FSSI6QSFZth0-U0UYJIctmFhKj7ScRe7ie_0f1jI8P
Všetko som im vysvetlil a kráčal som do sídla.
Ked som vošiel dnu zamieril som do svojho šatníka odkial som si zobral svoje nové oblečenie. http://dailyanimeart.files.wordpress.com/2011/11/kurasaki_ichigo___bankai_by_fajerps-d4hty1i.jpg
Ked som bol pripravený chystal som sa trénovať... (Presun)
Anonymní- Anonymní
Unavený z misie som prišiel do sídla. Vošiel som do hlavnej haly kde som si sadol do kresla.
Komorník: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQWQYAyd5TOT-coxIpTrUXnP42b4EoogoG1fokU7gqAhdNwhNr2WQ
- Unavený z misie pane?
Len trochu pousmial som sa aj ked pravda bola iná.
- Potrebujete niečo?
Nie vdaka potrebujem si len odpočinúť...
Komorník odišiel do dalšej z miestností.
Komorník: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQWQYAyd5TOT-coxIpTrUXnP42b4EoogoG1fokU7gqAhdNwhNr2WQ
- Unavený z misie pane?
Len trochu pousmial som sa aj ked pravda bola iná.
- Potrebujete niečo?
Nie vdaka potrebujem si len odpočinúť...
Komorník odišiel do dalšej z miestností.
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Obytné části
Strana 4 z 4
Povolení tohoto fóra: