Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hiraku Higukade

Goto down

Hiraku Higukade Empty Hiraku Higukade

Příspěvek pro Anonymní Wed 13 Jul - 17:15

Jméno: Hiraku
Jméno Klanu: Higukade
Věk: 20
Kekei Genkai: Ovládání plazmy
Hodnost: Akatsuki
Charakter/životopis/schopnosti: Narodil jsem se v Klanu který jako jediný ovládá plazmu. Díky plazmě mají členové tohoto klanu prodlouženost životnost. .Specializací tohoto klanu byli plazmové koule které dosahovali velikosti v průměru 1 a půl metru, tato plazmová koule obsahovala pomalu tekoucí plazmu zbarvenou do tmavě fialovo černo modré barvi. Tato koule vlětěla na cíl a pohltila jej do sebe a následně vybouchla uvnitř i s cílem a zmizela. Když nestačila plazmová koule uměli jsme speciální mlhovinu, ve které nepřítel nic neviděl a mlhovina jej pomalu paralizovala. Naše těla byla složena také částečně z plazmy což zapřičiňovalo naše regenerační schopnosti. Stačilo několik málo sekund a zránění či virus který jsme měl v těle byl ihned zlikvidován plazmou. Kvůlí všem těmto schopnostem se proti tomuto klanu všichni spikly a pozabíjeli všechny členy, alespoň si to tedy mysleli. Jeden člen zůstal. Já, prahnoucí po pomostě všem kteří zapříčinily zánik mého klanu jsem se přidala k členům akatsuki odhodlán věrně plnit jejich úkoly a zesílit ještě více.

Hiraku Higukade Amanbyheise

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: