Pauza
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 1 z 1
Pauza
Milí hráči a hráčky našeho fóra,
rád bych vám oznámil, že zítra nebude fórum dostupné, kvůli údržbě a přestavbě místností. Nejde to, když jste aktivní. Přestavba by měla trvat maximálně do šesti hodin do večera. Tak si všichni udělejte výlet do přírody a jděte od PC a noťasů a všech svítících - blikacích obrazovek. Není to zdravé a všeho moc škodí. TO JE ROZKAZ!
Váš Assasin Senju.
rád bych vám oznámil, že zítra nebude fórum dostupné, kvůli údržbě a přestavbě místností. Nejde to, když jste aktivní. Přestavba by měla trvat maximálně do šesti hodin do večera. Tak si všichni udělejte výlet do přírody a jděte od PC a noťasů a všech svítících - blikacích obrazovek. Není to zdravé a všeho moc škodí. TO JE ROZKAZ!
Váš Assasin Senju.
Anonymní- Anonymní
Re: Pauza
Ano, skvělé, vítám to... A těším se jak to tu bude vypadat v novém kabátku
Anonymní- Anonymní
To bolo kruté som zvedavý na Assasinovu odpoved zatiaľ je to 1:0 pre Kushinu
Anonymní- Anonymní
Jo to je pravda Kushi Ale chci pro vás to nejlepší! xD Já se v klidu vyspím a budu ok..
Víš jak se říká..čert nikdy nespí xD
Víš jak se říká..čert nikdy nespí xD
Anonymní- Anonymní
Půjdu, ve čtvrtek jdu do Kina
Ale když chci odejít pryč, tak mě nenecháte xD
Ale když chci odejít pryč, tak mě nenecháte xD
Anonymní- Anonymní
Ehm...to som videla mňa osobne niektoré scénky bavili ale ostatné o ničom však uvidíš sám
Anonymní- Anonymní
Musím to přizmat na PC jsem jen večer takže sjoro všechny me posty jsou z telefonu :-D tak odsud mne nikdo nedostane :-P
Anonymní- Anonymní
Vítám to, ale od notebooku mě nedostanete XD
Alespoň si najdu čas na přečtení všech článků svých oblíbených blogerů, které poslední dobou dost zanedbávám. A když už nezanedbávám, tak uprostřed čtení odpovídám na zprávy a nakonec zapomenu, co bylo na začátku článku.
Zítřek bude utrpení XP
Alespoň si najdu čas na přečtení všech článků svých oblíbených blogerů, které poslední dobou dost zanedbávám. A když už nezanedbávám, tak uprostřed čtení odpovídám na zprávy a nakonec zapomenu, co bylo na začátku článku.
Zítřek bude utrpení XP
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: