Väzenie v Kamennej
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Väzenie v Kamennej
First topic message reminder :
Nachádza sa v podzemí a je zabezpečené kamerovým systémom. Strážia tu dvaja ANBU a použitie chakry v celách je nemožné!
Nachádza sa v podzemí a je zabezpečené kamerovým systémom. Strážia tu dvaja ANBU a použitie chakry v celách je nemožné!
Naposledy upravil Midotsuchi dne Sat 30 Jul - 15:59, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Väzenie v Kamennej
(Nie, ale určite by ti hliadka iba tak neotvorila celu alebo v prípade poplachu nepovedala, že táto budova je väznica. Fakt, že by si sa pýtala či je to väznica by už bol podozriví. Po Ako rýchlo ten drak zosadal, keď si ho stráže pred väznicou nevšimli? A kde bola proti-vzdušná jednotka? Určite si to napísala lepšie, ako Shunshinom cez bránu, ale proste mi príde hlúposť, aby si toto všetko dokázala v dedine plnej ninjov a to ešte počas sprísnenej ochrany, pretože Tsuchikage je mimo dedinu. Zatiaľ som videl takéto akcie iba vo filleroch. Písať o tom, že ani o Tendashim nemáte ako vedieť sa mi už nechce.)
Anonymní- Anonymní
( s pár věcmi jsem za Rin, protože "Také je to proto, že se tam potřebují dostat, ale kdyby s přechodem čekali na hlídku, který baka by napsal, že je pouští? To by pak ale Akatsuki nemohli nic a příběh jenom o dobru není příběh." tohle má něco do sebe. Rin vrať se zpět do Tsuki!)
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
(Áno to má, ale nemyslím si, že ak by sa toto stalo v Tsuki reagovali by ste inak.)
Anonymní- Anonymní
(Tak s tím souhlasím, protože v Tsuki byla jedna mise, s Ashi a Ryuujim, která dopadla podobně, ne, Reino?)
Naposledy upravil Danzou Shimura dne Sun 10 Jul - 16:50, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
(Dobře. Berme to tak, že tu Rin byla, ale nepodařilo se jí to. Tendashi zůstal ve vězení a ona je pryč.)
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Danzou Shimura napsal:(Tak s tím souhlasím, protože v Tsuki byla jedna mise, s Ashi a Ryuujim, která dopadla podobně, ne, Reino?)
jistě
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
(Nechcem, aby sa zasa opakoval dej s možnou budúcnosťou. Už tu bol pri úteku s väzenia (čo spôsobilo tieto problémy) a na stretnutí Kage. Tendashimu sa podarilo utiecť s Rin, ale prosím, uprav ten príspevok pri bráne. My vás netrafíme, ale vy nám spôsobíte veľké škody? Na pomstu Iwe budeš mať ešte dosť času. )
Anonymní- Anonymní
(Dobře. A opravdu děkuji, vím že jsem nějaká pravidla porušila, snažila jsem se ale, aby jich bylo co nejméně. Příspěvek u brány jsem upravila)
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Prišiel som do väzenia, aby som si overil to, na čo som myslel už na stretnutí Kage. Nepotreboval som to ani počuť od stráže, pretože ich pohľad hovoril za všetko. O jedného nukenina menej v Iwe... Zamračil som sa a išiel do svojej kancelárie.
(Presun.)
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Budova je takmer prázdna. Väzni boli odvedení na tajné miesto mimo dedinu!
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Strana 2 z 2 • 1, 2
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: