Every day with music
+43
Mizuki Hoshigaki
Tai Raitsuchi
Kenji Shizuko
Rei Kisaragi
Yoshi Gekoo
Airis Shisen
Shaky Rokogu
Jack Yamada
Yutaka Yamanaka
Daichi Akasuna
Jin Hiashi
Miki Meiro
Teiji Kugo
Akio Sakkaku
Raiken Namikaze
Chokuchi Akimichi
Murasaki
Ren Tao
Kamemarino Yuuta
Satsuki Aizawa
Neuro Uchiha
Shijin Hyuuga
Dany Wu
Mukotushi Ururu
Milli Yaguma
Tasai
Yoko Ayme
Len
Killunia
Kaito Yoshikuni
Tatsuo Reigi
Len Kokoro
Sho Rin
Akihiro Kazuki
Aki Kana
Noriko Kana
Katashi Aokawa
Kushina Uzumaki
Kiwi Namikaze
Ryuuji Akatsuchi
Ayame Takahashi
Nawaki
Akasuna no Ruki
47 posters
Strana 4 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Every day with music
First topic message reminder :
Jak již naznačuje nadpiš tak toto téma bude spojené s muzikou .Každej sem dejte písničku co se vám líbí,ale každej třeba za den jen 1 ! jelikož jsem tento topic vytvořil tak začínám
https://www.youtube.com/watch?v=jagBu2bqI7c&feature=relmfu
Je to od Simple plan toho jste si asi všimli a je to pecka Mám rád tuto písničku a kapelu pěkné poslouchání
Jak již naznačuje nadpiš tak toto téma bude spojené s muzikou .Každej sem dejte písničku co se vám líbí,ale každej třeba za den jen 1 ! jelikož jsem tento topic vytvořil tak začínám
https://www.youtube.com/watch?v=jagBu2bqI7c&feature=relmfu
Je to od Simple plan toho jste si asi všimli a je to pecka Mám rád tuto písničku a kapelu pěkné poslouchání
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Re: Every day with music
Ou yeah... Kiss ... od nich však mám nejradši "We are one".... ale zase tohle je jejich nejznámější pecka....
A teď jeden z těch clasických jazzů...
A teď jeden z těch clasických jazzů...
Anonymní- Anonymní
Smortn napsal:
Něco hezkého,válečného,ale né agresivního...
Jediná Power A cappella. Zní to ujetě, ale je to dobré, prostě se jen zaposlouchat.
Anonymní- Anonymní
[quote="Andrew_Deer"]
Van Canto je dobrý... právě přez ně jsem se dostal k Blind Guradům.. a pokud jde o Van Canto tak nejlepší jsou od nich, Whismaster(Cover od Nigthwishů),Speed of Light (nevím) a Last night of the King(též nevím)
Smortn napsal:Jediná Power A cappella. Zní to ujetě, ale je to dobré, prostě se jen zaposlouchat.
Van Canto je dobrý... právě přez ně jsem se dostal k Blind Guradům.. a pokud jde o Van Canto tak nejlepší jsou od nich, Whismaster(Cover od Nigthwishů),Speed of Light (nevím) a Last night of the King(též nevím)
Anonymní- Anonymní
Jn, oni říkají, že jejich písničky jsou většinou covery, ale přitom originály jsem téměř nikdy nikde nenašel... Ale mně se v poslední době líbí nejvíc jejich vlastní písnička..
Anonymní- Anonymní
Shinobi
Slash je borec ale aj keď len hraje
Naposledy upravil Naruto Uzumaki dne Fri 29 Jul - 21:48, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Clasica... Johny Cash.... o něm byl také natočen snímek který někdy dávaj na Coolu.... ale není tak dobrý jak by si Johny zasloužil...
Anonymní- Anonymní
Shinobi
Mimochodem, Tulikirnu je ve skutečnosti jen jeden člověk, kterej to dělal téměř celé sám (logicky kromě orchestru a ženského vokálu).. Hodně ho obdivuju za tuhle písničku, zalíbila se mi natolik, že se ji učím na housle... xD
Anonymní- Anonymní
Tak jsem se rozhodla, že vám tu po sobě něco zanechám, nežli odjedu, nevím, jestli se to bude někomu líbit a taky to není zrovna aktuální vzhledem k ročnímu období xD. Al myslím si, že dost slov z té písničky je "celoročních" (" A tak stojím na konečný, tramvaj číslo pět, na ty tvoje řeči věčný radši nemyslet.") a tak snad nebude vadit, že polovina písničky se vztahuje k zimnímu období xD.
Anonymní- Anonymní
Tak zase je to na mě...né že by mě to vadilo,neb já hudbou žiju,ale vy byste taky mohli...
Tak jsem se rozhodl ,že vám se dám něco historického klasického a tím myslím,něco hodně klasického...:
Tak jsem se rozhodl ,že vám se dám něco historického klasického a tím myslím,něco hodně klasického...:
Anonymní- Anonymní
Tak aj ja neco pridam .
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Klan: Akatsuchi
Strana 4 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Povolení tohoto fóra: