Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Súboje (už ma to nebaví to hádanie)

Goto down

Súboje (už ma to nebaví to hádanie) Empty Súboje (už ma to nebaví to hádanie)

Příspěvek pro Nawaki Tue 21 Jun - 8:18

MUsím to napísať už dlkšiu dobu som premýšlal ako zmenit súboje.
Ako na fore čo som hral pred ns go on a odtial som odyšiel kvoli jednomu dementovi ktorý už bral lieky kvoli textovej hre a nemohol uniest porážku v textovej hre Very Happy
Stále je tu a ty si kedy spravil pečate, to jutsu nemôžeš vedieť a netrafil si ma pretože som rýchlejší
Čo keby sme skúsili ako to bolo zastara cez HAmachi Ntaf alebo NTSD ja si myslím že by to bolo dobré už len kvoli hádkam potom sa hádame na skype na forku a takto sa začne hádat polovica forka ako to bolo na predošlom fore.

Aspon by sme to mohli vyskúšat Very Happy
Nawaki
Nawaki

Počet príspevkov : 3219

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Súboje (už ma to nebaví to hádanie) Empty Re: Súboje (už ma to nebaví to hádanie)

Příspěvek pro Anonymní Tue 21 Jun - 12:14

Nemyslím si, že by sa to dalo. Na NTAF sa ľudia registrovali kvôli hre a textovka bola iba doplnením, aby sa ľudia vracali. Na NS:GO je to práve naopak. Textovka je tu hlavná a hra je vedľajší produkt. Smile Asi polovica fóra nemá túto hru v počítači.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Súboje (už ma to nebaví to hádanie) Empty Re: Súboje (už ma to nebaví to hádanie)

Příspěvek pro Nawaki Tue 21 Jun - 12:16

Nemyslím si že , na NTAF sa registrovali kvoli hre prave kvoli textovke sa registrovali a do textovky zapojili aj hru a mohli by dat aspon to ns go on verziu zapojit
Nawaki
Nawaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 22 Jun - 14:10

moc velké lagy, ke všemu ne každý má talent tuto hru hrát ^^

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed 22 Jun - 16:55

ok ved mne to nevadí BOl to len nápad.
Nawaki
Nawaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: