Kdo je to ? Toho neznám ?
+2
Uzumaki Allii
Kushina Uzumaki
6 posters
Takže, přemýšlel jsem přemýšlel a zjistil jsem jednu věc. Začalo mi to lést na mozek, avšak krom negativních účinků myšlení jsem zaznamenal i jednu pozitivní (pro některé hráče možná negativní). Takže, došla mi jedna věc a to ta že téměř všichni sebe navzájem znáte. Máte na sebe kontakty a tak dále. Příčinou toho je že vznikají malé skupinky ve který se hovoří a naše (ano řekl jsem naše protože VY jste jeho součástí) forum se rozpadá na malinké střípky. Po čase nás mluvení s jednou osobou začne nudit a my si najdeme další se kterou se spárujeme, dále také díky tomu že se takto všichni známe přes skype hra ztrací na doopravdivosti a přesvědčivosti, vše si domlouváme po skypu kdo kam půjde, kde s kým bude, jak s kým bude a bůh ví co ještě. Můj nápad je tedy tento. Hra se zařídí tak aby nikdo nevěděl kdo je kdo což nám přinese zábavu a zájem mluvit s každým člověkem kterého potkáme, jelikož to pro nás bude představovat nové dobrodružství a ne jako nyní (v duchu si řekneme: jéé ... to je Taiki za toho píše ten blbec Roman ideme pryč ! ).
Začalo by to zkouškou a to maškarním pro které by si lidé kteří by se chtěli účastnit založily vlastní novou postavu s takovím jménem aby
nebylo poznat o koho se jedná a následně by jeden den proběhl maškarní ples (celodenní třeba) kde by jsme se bavily mezi sebou avšak nikdo z nás by nevěděl kdo je kdo. Někdo by zjistil že jej to takto nebaví, ale někoho by to třeba naopak bavit začalo.
Jenom vás prosím o jednu věc kdyby jste se chtěli zůčastnit neříkejte nikomu jak se jmenuje vaše postava pro maškarní ples ! (jelikož právě úkolem plesu bude vyzkoušet si jaké by to bylo neznat se navzájem)
A teď se vás zeptám.
CHCETE MAŠKARNÍ ANONYMNÍ PLES ?!
Takže, přemýšlel jsem přemýšlel a zjistil jsem jednu věc. Začalo mi to lést na mozek, avšak krom negativních účinků myšlení jsem zaznamenal i jednu pozitivní (pro některé hráče možná negativní). Takže, došla mi jedna věc a to ta že téměř všichni sebe navzájem znáte. Máte na sebe kontakty a tak dále. Příčinou toho je že vznikají malé skupinky ve který se hovoří a naše (ano řekl jsem naše protože VY jste jeho součástí) forum se rozpadá na malinké střípky. Po čase nás mluvení s jednou osobou začne nudit a my si najdeme další se kterou se spárujeme, dále také díky tomu že se takto všichni známe přes skype hra ztrací na doopravdivosti a přesvědčivosti, vše si domlouváme po skypu kdo kam půjde, kde s kým bude, jak s kým bude a bůh ví co ještě. Můj nápad je tedy tento. Hra se zařídí tak aby nikdo nevěděl kdo je kdo což nám přinese zábavu a zájem mluvit s každým člověkem kterého potkáme, jelikož to pro nás bude představovat nové dobrodružství a ne jako nyní (v duchu si řekneme: jéé ... to je Taiki za toho píše ten blbec Roman ideme pryč ! ).
Začalo by to zkouškou a to maškarním pro které by si lidé kteří by se chtěli účastnit založily vlastní novou postavu s takovím jménem aby
nebylo poznat o koho se jedná a následně by jeden den proběhl maškarní ples (celodenní třeba) kde by jsme se bavily mezi sebou avšak nikdo z nás by nevěděl kdo je kdo. Někdo by zjistil že jej to takto nebaví, ale někoho by to třeba naopak bavit začalo.
Jenom vás prosím o jednu věc kdyby jste se chtěli zůčastnit neříkejte nikomu jak se jmenuje vaše postava pro maškarní ples ! (jelikož právě úkolem plesu bude vyzkoušet si jaké by to bylo neznat se navzájem)
A teď se vás zeptám.
CHCETE MAŠKARNÍ ANONYMNÍ PLES ?!
Anonymní- Anonymní
Re: Kdo je to ? Toho neznám ?
Ale ty ako môžeš vedieť či si na skype potají nepovedali kto je kto hmm...???
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Nápad to není špatný. Zkusila bych ten ples. Jen to má jedno negativum, že podle stylu psaní většinou poznám o koho jde xD ale o to větší by to pro mě byla zábava, takže za mě ANO
Anonymní- Anonymní
Kushi ten kdo si to poví sám sebe ošidí, to už nebude můj problém ale blbost toho kdo to poruší. A ten kdo si to poví se toho ani nemusí účastnit to samé najde v textovce.
Anonymní- Anonymní
tak ehm...dávam HAI!
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Klan: Kissu
Souhlasím s tebou a plesu dávám jedno velké + ^^
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
přidávám se bude to sranda taky chci ples
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Klan: Kana
jop souhlasím s tebou ale i ty kontakty jsou důležite...co když bude nějaký problém nebo spor nebo se prostě lidé budou potřebovat domluvit na čase kdy psát (né každý tu může být denodeně od 5 rána do 1 do rána) to chceš aby se to řešilo přes Assasina ? nebo zbytečně dělat 5 přízpěvků navíc ?
Anonymní- Anonymní
Já jsem určitě pro XD Teď jsem se trochu zastyděla. Pravda, na skypu se řeší hodně věcí a bez něj by to možná bylo trochu jinak. Ale svým způsobem by to bez něj nešlo. Když třeba potřebuji schválit vlastní techniku, tak je pro mne skype lepší než PM... Každopádně jestli ten ples bude, tak se na něj moc těším.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Shijin, áno jsou ty ještě jisté věci které by potřebovaly vyřešit, momentálně v plesu, ale jde o to aby jsme si zažily jaký je to pořádně pocit když nevíme s kým píšeme ^^, Pamatuji si ten pocit z NTAF s mou první postavou kdy jsem nevěděl kdo je a popravdě, tato postava mě bavila ze všech nejvíce vždy mě potěšilo když jsem si s někym psal a bylo mě jedno kdo je kdo
Anonymní- Anonymní
Za mě píši ANO. Bude legrace
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Takashi není určené zatím žádné datum, ale jistě se brzy nějaké určí ^^
Anonymní- Anonymní
No, já jako admin upřednostňuji spíše osobní konverzaci, než komunikaci přes PM, které opravdu nesnáším.
Ano, plesu se zučastním, ale své postavy se nevzdám! xD Někdo tady má ke svým postavám citovou vazbu, ne-li se s ní neztotožnil
Ano, plesu se zučastním, ale své postavy se nevzdám! xD Někdo tady má ke svým postavám citovou vazbu, ne-li se s ní neztotožnil
Anonymní- Anonymní
Ples áno ale ku tím postavám sa mi už nechce sa učiť všetky techniky odzačiatku svoju postavu nezabijem nevimením nepredám nič..mám ju takú aku mám...a ako chceš dokázať že sa nebudeme poznat aj tak sa tu večšina ludí pozná podla písma a zachvílu si myslím že by sa to prezradilo
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Tak nevím, možná jsem to špatně pochopila, možná jiní... Nikdo se své postavy vzdávat přece nemusí, tohle je jen malá hříčka, žádná příprava na smazání již hotových postav. Ostatně jaké to je hrát a zůstat v anonymitě můžete vyzkoušet i ve hře. Stačí založit novou postavu a odolat pokušení každému vykecat, že jste to právě vy. Těžké že?
Anonymní- Anonymní
Povolení tohoto fóra: