Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Povinně si tohle přečte každý !

3 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Povinně si tohle přečte každý ! - Stránka 2 Empty Povinně si tohle přečte každý !

Příspěvek pro Uzumaki Allii Tue 14 Jun - 14:55

First topic message reminder :

Tohle téma je docela důležité, protože je mezi námi někdo, kdo se baví dáváním mínusů. Nechci nikoho předem obviňovat, ale mám jisté tipy.
V poslední době se hodně lidem stalo, že z reputace např. 10 klesli na 0... z ničeho nic, ze dne na den.
Stalo se to mně, to bych nijak neřešil, pač mi o to nejde. Ale jakmile se to samé přihodilo Shijin, Yoko, Reině, tak by se o to mělo začít zajímat, protože vše nasvědčuje k tomu, že je mezi námi masový minusař.

Minusové body jsou tu od toho, aby lidem, kteří napíší příspěvek jako tento - ,,vesel sem dovnitr a sednul jsem si. pak sem si vsyml ji ahoj jak se mas?'' - trošku naznačili, že to opravdu není to správný kafe. A on/ona by měli začít psát jako lidi aspoň z druhého stupně ZŠ. [dobře, možná jsem to trošku přehnal, ale v podstatě by mě každý měl pochopit]

Plusové naopak, když někdo napíše opravdu úžasný příspěvek, který vás vtáhne do děje a nezklame Vás, nebo dokáže rozesmát a potěšit. Většinou je také gramaticky správně a dá se v něm vyznat. Takoví lidé si opravdu tyto body zaslouží.

Ale tento člověk, dává minusové body, jak se mu zachce. Většinou je nespokojen, jak postava působí, mluví, co si vymýšlí, kudy chodí apod. nebo s ní má osobní problémy. To už je ale něco jiného a může si postěžovat jiným způsobem. Samozřejmě bychom byli rádi, kdyby si lidé nestěžovali vůbec, protože se musíte nejdřív zamyslet, jestli jednáte i vy opravdu "dokonale".

Tipy zatím zmiňovat nebudu, pokud by se chtěl někdo sám přiznat. Může veřejně, nebo mi napsat na skype a nějak si to se mnou osobně dohodnout a já to ostatním nepovím. Samozřejmě čekám, že tenhle zázrak se nestane, a tak prosím, aby se ten dotyčný/dotyční uklidnili a těm, které poškodili zase na příspěvcích nasázeli kladné body zpět.

Závěrem bych chtěl dodat, že se reputace zruší, pokud to bude nadále pokračovat. Mluvím ke všem, protože více z nás občas dalo ten minus bod v afektu, tak ještě jednou prosím!

Moc děkuji za ochotu, Allii
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 1543

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Povinně si tohle přečte každý ! - Stránka 2 Empty Re: Povinně si tohle přečte každý !

Příspěvek pro Anonymní Wed 15 Jun - 4:25

A Yuuki Botan se to stalo taky Sad , teda vidím, že se to hned obrátilo, ale jen tak pro zajímavost. Smile a jsem ráda Smile každej si zaslouží + body Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Povinně si tohle přečte každý ! - Stránka 2 Empty Re: Povinně si tohle přečte každý !

Příspěvek pro Noriko Kana Wed 15 Jun - 5:47

O Yoshirovi jsem byla ale tajně přesvědčená že by to neudělal, každopádně mi ten někdo skazil celý včerejší den, který mi od rána připadal naprosto úžasný.
Holt co se dá dělat, jsou to jenom body.....
Ale děkuju, že se to řeší :-*
PS: souhlasím s Kasuminou poslední větou každej si ty pluisový body zaslouží Smile
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 7781

Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 15 Jun - 8:42

Mě to tu připadá jako u nás na intru, kde se ztrácí taleťák ze záchodů a jídlo z ledničky. No to sem asi nepatří.^^
Jak už jsem jednou napsala (viz. Kasumi), každej si zaslouží plusové body. To zase někomu něco přelítlo přes nos!

(P.S.: Chci se dostat na -10. Tak máte, co dělat. Razz xD)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: