Väznica
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 1 z 1
Re: Väznica
Dorazili sme do väznice.
Anbu ma odniesli do cely kde som si sadol na posteľ.
Anbu ma odniesli do cely kde som si sadol na posteľ.
Anonymní- Anonymní
Netrvalo dlho, kým som nedorazil aj ja.
"Takže, mám dve otázky, na ktoré mi pravdivo odpovieš. Potom ťa pravdepodobne prepustím, nechcem, aby vás sem šla celá kumo hľadať."
"Takže, mám dve otázky, na ktoré mi pravdivo odpovieš. Potom ťa pravdepodobne prepustím, nechcem, aby vás sem šla celá kumo hľadať."
Anonymní- Anonymní
"Začnime tou jednoduchšou. Predmety Rikudou Sennina boli naposledy v Kumo. Stále sú tam a ak áno, máte ich pod kontrolou?"
Anonymní- Anonymní
Vlastním už len štyri predmety,ktoré ma pod kontrolou môj žiak.
Piaty predmet vlastný Manzo vodca Root.
Piaty predmet vlastný Manzo vodca Root.
Anonymní- Anonymní
"Rozumiem. V tom prípade to bude jednoduchšie, ako som čakal."
Hodil som mu cez mreže nákres, na ktorom bol vyobrazený Bashōsen.
"Toto chcem. Vo vašom vlastnom záujme dúfam, že ho máte."
Hodil som mu cez mreže nákres, na ktorom bol vyobrazený Bashōsen.
"Toto chcem. Vo vašom vlastnom záujme dúfam, že ho máte."
Anonymní- Anonymní
"Samozrejme. Tou druhou otázkou je, kedy to dostanem. V podstate nie je nič iné, čo by som chcel. Aplikujem na vás svoj špeciálny jed. Ak mi to do konca týždňa nedonesiete, mohli by ste dopadnúť zle, chápeme sa?"
Anonymní- Anonymní
Ked ma prepusťite po niekom to pošlem môžete mi veriť ale najprv chcem mať istotu že Reina je v poriadku.
Anonymní- Anonymní
"Samozrejme."
Prikázal som vpustiť do jeho cely jed.
"Bohužiaľ, život ma naučil nedôverovať kagem. Je to iba poistka, ak dostanem, čo chcem, nikomu sa nič nestane."
Prikázal som vpustiť do jeho cely jed.
"Bohužiaľ, život ma naučil nedôverovať kagem. Je to iba poistka, ak dostanem, čo chcem, nikomu sa nič nestane."
Anonymní- Anonymní
Bashōsen vám prinesie môj brat Ren Tsuyoshi ak vám to neprekáža.
Z vrecka som si vytiahol kunai a pohadzoval som si ho v cele pretože som mál pocit že to chvíľu potrvá.
Bashōsen mám momentalne Mirhenke ten ho odovzdá Renovi.
Z vrecka som si vytiahol kunai a pohadzoval som si ho v cele pretože som mál pocit že to chvíľu potrvá.
Bashōsen mám momentalne Mirhenke ten ho odovzdá Renovi.
Anonymní- Anonymní
Prikývol som a otvoril celu.
"Snažte sa veľmi nehýbať, aby sa ten jed neprejavil skôr, než vám stačím poslať protijed."
Šiel som smerom do nemocnice. (presun)
"Snažte sa veľmi nehýbať, aby sa ten jed neprejavil skôr, než vám stačím poslať protijed."
Šiel som smerom do nemocnice. (presun)
Anonymní- Anonymní
Taktiež som sa vybral do nemocnice pozrieť sa ako je na tom Reina.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem k vězeni.Cestou mi běhaly myšlenky Jak...jakto udělat. Všiml jsem si že jsem přišel ke vězeni.Žebych začal tady. Přišel jsem k strážím které hlídaly věznici.Slušně jsem je pozdravil abych zpusobil co néjlepší dojem.Rád bych vám něco oznámil jsem novy leader zde ve vesnici .Začneme s tím že se mužete jít vystřídat a máte ode dneška větší výplatuKdyž jsem uviděl že shinobi to potěšilo .Možna to nebude zas aš tak těžké.Ted bych se mohl proslavit třebaz tím že bych zmodernizoval Akademi.Jo to bude dobrý nápad.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
(Co já vím tak z tebe nikdo Leadera Ame neudělal a pochybuji že by to Shinobi vzali jen tak bez důkazu )
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
(V tom je ten vtip leader nejsem ale budu se za něho prohlašovat,dukazy ihned si je opstarám )
Anonymní- Anonymní
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: