Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Být či nebýt to je to oč tu běží.

Goto down

Být či nebýt to je to oč tu běží.  Empty Být či nebýt to je to oč tu běží.

Příspěvek pro Anonymní Sat 11 Jun - 20:44

Můj životní stav je žalostný, kdybych nechodil do školy můj životní režim by se skládal ze spaní a hraní na počítači. Celý den sedím a píšu s lidmy na skypu, děvče ? nemám. Jak bych mohl mít ? Ráno v 6:45 každý den krom soboty a neděle vstávám. V 7:00 vyrážím z domova na vlak. Při této cestě jdu s rozespalím výrazem na tváři. V těchto chvílích bych nejraději umřel jelikož je nesnáším, pokaždé si v hlavě říkám: jaký idiot vymyslel čas kterým se neustále musím řídit ? čas ve kterém jsem uvězněný jako laboratorní myš v kleci ! Nicméně zpět k mému režimu. Dojdu na vlakové nádraží, v 7:14 mi jede na který nastoupím a sedím v něm, v tomto čase obvikle přemýšlím o nesmrtelnosti chrousta. Popřípadě obdivuji hezké slečny nebo koukám na další ubožáky ve vlaku kteří se shodují semnou. V 7:35 vlak dorazí do města ve kterém chodím na střední počítačovou školu. Jak skvělé ! Pomalu vyrážím v davu lidím do srdce města kde se má škola nachází, při chůzi si uvědomuji že ztrácím další hodinu života jenom tím dostat se do školy, cestou se občas stavím v pekárně koupit si nějaký nápoj. V 7:45 dojdu do školy sendu do lavice a vytáhnu notebook, nikdo zde není takže blbích 15 minut čumím do notebooku a čekám na začátek hodiny. 8:00, konečně ! začala hodina. Po první hodině si uvědomuji že jsem ztratil další hodinu života, skvělé... a následuje takto dalších 6 ztracených hodin ve škole. Z těchto hodin si odnáším minimální poznatky které bych se naučil během 15 minut. Tak, je 13:30 a mě končí škola, jdu na vlak. V 13:50 dojdu na nádraží koupím si lístek a sednu do vlaku který vyjíždí v 14:00, vlak se konečně rozjede a mě čeká dalších 20 ztracených minut života. Za 20 minut dojedu do města ze kterého jede v 14:25 autobus do mé vsi. Pokud má vlak menší spoždění tak musím čekat dalších 20 minut na jiný autobus. Nicméně dejme tomu že stihnu autobus o 14:25. Dojedu do vsi v 14:40 a domů dojdu v 14:50. Zajímavé, že ? Všimly jste si toho taky ? ztratil jsem 8 hodin. V 14:55 sednu k počítači a sedím u něj do 23:00 kdy jdu spát. Takto to mám každý školní den, o víkendy jen sedím u počítače, na jednu stranu je to zábava na druhou není a ničím si život, ale jak bych jej měl změnit ? chci si jej změnit ? proč ? Proč mě tak často štve že nemám holku, děvče o které bych se staral, děvče pro které žiji . Místo něj hraji na tomto forum. Forum o které se starým, forum pro které žiji. Trochu mě to trápí jelikož mě to forum zatím neopětovalo žádný můj něžný dotek ani žádný můj polibek pro něj. V tomto je to děvče asi lepší Sad ach, to jaro donutí člověka se zamyslet nad tím, že život by mohl mít i nějakou tu cenu. Jde jenom o to najít dobré zboží a to se v tomhle světě hledá SAKRA blbě. 95% Lidí je již vyrobeno v Číně. Jenom pár z vás je pravá kvalitní ruční značková práce která stojí za to si jí koupit.

Poznámka: Pokud jste můj koment nepřečetli celý můj život je nudný a bezcenný a čekám jenom na to až se stanu neviditelným a zmizím.

Něco o Shakespearovi. Shakespear napsal být či nebýt, proč nenapsal žít či nežít ? uvažoval snad nad tím že myslím tedy jsem ?. Já myslím !! až moc často ! až moc ! tak proč tedy nevidím žádný důkaz že jsem ? proč vidím život který utíká jak divoká řeka pryč. Away... away ... away from me

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Být či nebýt to je to oč tu běží.  Empty Re: Být či nebýt to je to oč tu běží.

Příspěvek pro Anonymní Sat 11 Jun - 21:17

Docela mi to připomíná jednu věc s počasím... V létě moc teplo, v zimě moc zima.
Všechno vidíš moc černě, svět není černobílý...Z jednoho úhlu pohledu máš pravdu, já to však vidím jinak. Do školy třeba chodím rád, ano nadávám, nemáme dobrý kolektiv, ale mám tam pár dobrých duších, se kterými jsem rád, opravdu skvělá kantory, díky kterým se dozvím taky něco víc a mnohdy zajímavé, ačkoliv dlouhé hodiny.
Člověk by se měl nejdříve naučit žít s tím, co má a těšit se z maličkostí, pak jej teprv čekají ty velké věci, ze kterých může mít opravdové potěšení.
Když nedokážeš vidět nic pozitivního na převrhnutém džbánu s mlékem, tak dokážeš vidět pozitiva i jinde? My bychom měli být nejdříve velice vděční za to, že vůbec něco takového k dispozici máme. Neříkám, že nemáš pravdu, ale z tohohle úhlu pohledu to na mě nepůsobí vůbec dobře.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 11 Jun - 21:53

jsem Beran a miluji spontální věci, ty mi v mém životě strašně moc chybí ><, proto nesnáším plány či stereotyp, když se ten džbán bude převrhávat pořád začne to být nuda ale když se ten džbán rovnou rozbije tak to bude lepší.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 12 Jun - 7:18

Musím říct že to co si napsal si napsal hezky Very Happy Docela se divím proč to na mně taky sedí když nejsem Beran ale Lev...je to asi nějaká shoda okolností nebo tak něco Smile
Něco ti ale řeknu, je lehké se změnit těžší je chtít změnu...Ty ji chceš ale udělal si něco aby jsi se změnil? Smile Tohle se zeptej sám sebe.
Kso já chci kluka! Jenže když ho budu jen chtít nic se nezmění...musím se tedy víc snažit Smile I když nato mám málo času Taiki-sama Very Happy:D:D Nějak to přeci dopadne ne? A jak říkají ti Idioti v Americe : Happy GO lucky! Very Happy
Přeju ti hoooooooooooooooodně štěstí a všeho co potřebuješ! Very Happy
Gambare Taiki-sama!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: