Čo máte na ploche?
+6
Akasuna no Ruki
Nawaki
Kiwi Namikaze
Neuro Uchiha
Noriko Kana
Uzumaki Allii
10 posters
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Čo máte na ploche?
First topic message reminder :
Neviem či to tu už náhodou niekde nebolo (Ak hej GOMENASAI!)
ale napadlo ma či by steeeeeeeeee.....náááááááááhodoooooooooooooooooou nechceli ukázať VAŠU PLOCHU!
Stačí ju odfotit (PrintScreen) a niečo o nej napísať xD
Niečo o ploche: Mám tam svoj poriadok, aj keď sa to nezdá. Som gamblerka xD Milujem RPG hry, strategie, simulátory jednoducho všetko! Tento počítač a Kôš myslím nepotrebujú vysvetlenie.
Som verná Windowsu ktorý som si upravila (Strašne VEĽA roboty=2 mesiace bez spánku), aj keď Linuxáci sú lepší xDDD, práve pracujem na jednom novom upravenom OP ktorý potom hodím na net xDDD. Panel dolu si nevšímajte, akurát som upratovala a kreslila si xDDD
V pravo hore je môj kútik, môj bordel v preklade. Tam mám všetky dôležité veci, vrátane školy. V pravo dolu sú programy môjmu životu dôležité xD
Pozadie....kto by nemal rád Y U NO? xDDDD (Hold mám rada Meme xichty)
To je myslím všetko, snáď ukážete aj svoju plochu xD Vaša Yuuki
Neviem či to tu už náhodou niekde nebolo (Ak hej GOMENASAI!)
ale napadlo ma či by steeeeeeeeee.....náááááááááhodoooooooooooooooooou nechceli ukázať VAŠU PLOCHU!
Stačí ju odfotit (PrintScreen) a niečo o nej napísať xD
Niečo o ploche: Mám tam svoj poriadok, aj keď sa to nezdá. Som gamblerka xD Milujem RPG hry, strategie, simulátory jednoducho všetko! Tento počítač a Kôš myslím nepotrebujú vysvetlenie.
Som verná Windowsu ktorý som si upravila (Strašne VEĽA roboty=2 mesiace bez spánku), aj keď Linuxáci sú lepší xDDD, práve pracujem na jednom novom upravenom OP ktorý potom hodím na net xDDD. Panel dolu si nevšímajte, akurát som upratovala a kreslila si xDDD
V pravo hore je môj kútik, môj bordel v preklade. Tam mám všetky dôležité veci, vrátane školy. V pravo dolu sú programy môjmu životu dôležité xD
Pozadie....kto by nemal rád Y U NO? xDDDD (Hold mám rada Meme xichty)
To je myslím všetko, snáď ukážete aj svoju plochu xD Vaša Yuuki
Anonymní- Anonymní
Re: Čo máte na ploche?
Jo a přede mnou se to taktně snaží skrýt xD
No, to se ti nedivím...Slax není příliš dobrá verze pro začátečníky Už jsem se setkal s vícero verzemi, ale Ubuntu se mi zdá, zatím nejlepší ^^
No, to se ti nedivím...Slax není příliš dobrá verze pro začátečníky Už jsem se setkal s vícero verzemi, ale Ubuntu se mi zdá, zatím nejlepší ^^
Anonymní- Anonymní
No že to skrývá zrovna před tebou, to je pozoruhodné a přitom vrána k vráně...
Tak nechtělo se mi cpát na počítač Linux, zjistit že mi nevyhovuje a pak zpátky Widle. Což o ten Linux, ten by tam šel, ale Widle zpátky už nedostaneš xDDD I když Windows 7 docela ujdou, nestěžuju si x) ale Visty byly opravdu utrpení xD Někdy bych se s tím měla naučit, protože Windows už mě nedokáží vystrašit
Tak nechtělo se mi cpát na počítač Linux, zjistit že mi nevyhovuje a pak zpátky Widle. Což o ten Linux, ten by tam šel, ale Widle zpátky už nedostaneš xDDD I když Windows 7 docela ujdou, nestěžuju si x) ale Visty byly opravdu utrpení xD Někdy bych se s tím měla naučit, protože Windows už mě nedokáží vystrašit
Anonymní- Anonymní
Tak trochu se za svojí plochu teďkom stydím co vidím vaše. Ale mám v tom systém!
Anonymní- Anonymní
Šmarjá jsem fakt asi náročná ale tohle je pro mě taky chaos Kdybyste mě pustili na své počítače tak vám to tak přerovnám, že už to nedáte dohromady xD
Ehm... a ty máš dva antiviry? Nortona ke všemu?
Jedno pozitivum - ty ikonky vytváří hezký barevný dojem x)
Ehm... a ty máš dva antiviry? Nortona ke všemu?
Jedno pozitivum - ty ikonky vytváří hezký barevný dojem x)
Anonymní- Anonymní
Ne už mám jen Avasta, ale jsem líný smazat tu ikonu Nortona z plochy
Anonymní- Anonymní
Tak kdo je na ploše je snad jasný.
Pak tam mám koš, složku určenou pro web postavy.cz, crack na VC, kterej mi furt všechny antiviráky mažou, ptscreen plochy, pak další soubor určen pro postavy.cz, instalačka hudebního programu, podle kterýho se učim písničky na housle, a příkazy do Jedi Academy +.
Dole jsou programy, na liště mně hraje Amorphis.
A hry. Jak můžete mimochodem vidět, ten VC crack je zas smazanej. A Clonk Rage crack taky. Mno, jinak tam je spousta her, jen tam chybí FIFA 98, přecijen tenhle screen není tolik aktuální.
Anonymní- Anonymní
Mikomi a Assasine ?! Já a úchylák? ... Spíš bych řekl mistr dvojsmyslu, Mikomi xD
Jinak všichni hustý plochy, čumím, jakej tam máte bordel někteří xD
Jinak všichni hustý plochy, čumím, jakej tam máte bordel někteří xD
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Někdo nám tady hraje Mucko ?
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
jo hrál jsem teď už jsem tam dlouho nebyl, tak nevím asi to vůbec jede:D
Anonymní- Anonymní
Zajímá mě, jestli někdo ví, kdo to je..
Jinak, tahle plocha mi vyhovuje, je celkem tmavá.
Anonymní- Anonymní
nj, o tom si musíme vážně pokecat až se vrátim z dovolené :p . Ozvu se ti během úterka až čtvrtka na PM :p
Anonymní- Anonymní
Doufám, že už budu mít dobrou grafiku.. Mám teď interní, a na tý mi LoLko nejde.
Anonymní- Anonymní
Chtěl jsem Vám ukázat i složky, ale tam mám věci, který ukazovat moc nechci xD
Anonymní- Anonymní
Ako ste si to odfotili plochu?
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi