Smaragdový ostrov
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 2 z 4
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Smaragdový ostrov
First topic message reminder :
Líbánky manželů Kanetsu...
Líbánky manželů Kanetsu...
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Smaragdový ostrov
dělám že ji chytím a neustále mám tu tendenci se usmívat.
"Miluju Tě a moc "natáhnu k němu ruku.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:dělám že ji chytím a neustále mám tu tendenci se usmívat.
"Já Tebe taky...moc,hodně,nejvíc,nadpozemsky miluji..." moje ruka vystřelí jako had na lovu a chytne tu její...propletu prsty s jejími a usmívám se vesele.
Anonymní- Anonymní
stisknu mu ruku a nepouštím ji a uvelebím se na zavřu na chvíli očit cítila jsem jak mi paprsky pečlivě omotávají tělo teplem a tím i patřičným opálením
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:stisknu mu ruku a nepouštím ji a uvelebím se na zavřu na chvíli očit cítila jsem jak mi paprsky pečlivě omotávají tělo teplem a tím i patřičným opálením
Také se uvelebím v lehátku nepouštěje její hebkou ručku.
"Klid...nikdo neřve...jen šumění moře a paprsky slunce na našich tělech." řeknu a zavřu oči.
Anonymní- Anonymní
"Jo radši ani nebudu myslet na to co se děje tam venku." usměju se a a opaluju se, jsem ráda že jsem tu s ním
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:"Jo radši ani nebudu myslet na to co se děje tam venku." usměju se a a opaluju se, jsem ráda že jsem tu s ním
"Jo nač si kazit hezké chvíle..." zabrumlám...
"Zlato něco důležitého jsme vynechali...opalovací krém...skočím pro něj" vstanu a zas zmizím...po chvíli přibíhám i s tubou krému.
Anonymní- Anonymní
"Myslíš na všechno chceš namazat záda nebo bříško?" usměju se spiklenecky
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:"Myslíš na všechno chceš namazat záda nebo bříško?" usměju se spiklenecky
"Hmmm..obojí..ale nejprve namažu Tebe...tak nekoukej na mě a šup,ať se můžu pustit do zad" usměju se a odšroubuji vršek od tuby.
Anonymní- Anonymní
jen se usměju sklopím si opěradlo a lehnu si na lehátko na břicho a vlasy si dám ze zad na stranu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:jen se usměju sklopím si opěradlo a lehnu si na lehátko na břicho a vlasy si dám ze zad na stranu
"Tak jdeme na to zlato" zasměji se a jíž na její hebkou kůži nanáším krém...Teď přijdou ke slovu mé dlaně...Jemně roztírám krém po jejich zádech,roztírám a jemným tlakem jej vtírám do pokožky...právě se věnuji bedrům a zadečku,přejdu níže a pustím se s pečlivostí do jejích nožek.
Anonymní- Anonymní
zavřu oči a už se nemůžu dočkat až mu tu něžnost oplatím a také ho pak namažu
"Tobě by sedla kariéra maséra." řeknu slastně
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:zavřu oči a už se nemůžu dočkat až mu tu něžnost oplatím a také ho pak namažu
"To nevím..možná jsem přirozený talent" zakřením se a.
"Tak záda,nožky i zadeček hotovy...co si přeje dál má žena?" zeptám se lišácky.
Anonymní- Anonymní
"Namazat pro změnu svého manžela." usměju se na něj a posadím se obratně mu vezmu krém z ruky a couvám s ním na jeho lehátko
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:"Namazat pro změnu svého manžela." usměju se na něj a posadím se obratně mu vezmu krém z ruky a couvám s ním na jeho lehátko
"Hmmm couváme a padám" žuchnu sebou na záda...
"Takový dotaz zlatíčko,kterou část mi hodláš namazat?" zeptám se s úsměvem.
Anonymní- Anonymní
"Kterou budeš jenom chtít." usměju se na něj mile a políbím ho na rty
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:"Kterou budeš jenom chtít." usměju se na něj mile a políbím ho na rty
"Hmmm tak co třeba hrudník můj.." usmívám se mírně rudnu.
"Nebo jestli chceš jinou část...jen si řekni" řeknu lišácky.
Anonymní- Anonymní
"Dojde na všechny." usměju se na něj a skloním se na ruce si dám krém trošku ho ohřeju a pak pomalu položím své ruc ena jeho hruĎ a jemně ho hladím/masíruju po jeho hrudi od krčku tomu neodolám a políbím ho na rty a pak rozprostírám krém na prsa, hruď, bříškopak vyjedu znovu nahoru a namažu i ruce a ramena
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Okamžitě pod jejími dotyky mi naskáče husí kůže a mírně zrudnu....líbí se mi to "A pak kdo by se tu mohl živit jak masér...jsi moc moc šikovná" nahodím úsměv a rychle ji políbím a užívám si její dotyky.
Anonymní- Anonymní
"Masíruju jen toho kdo si to zaslouží, až na Takera ten mě vždycky přinutí a přitom si to nezaslouží." zasměju se a kydnu mu krém na nohy a pomalu a jemně se opřu silou na jeho stehna a postupně sjíždím k lýtkům a mnu každý jeho sval, totéž opakuju na druhé noze
"Tak hotovo." usměju se, sednu si na kraj k němu natočím se trochu na něj a políbím ho
"Tak hotovo." usměju se, sednu si na kraj k němu natočím se trochu na něj a políbím ho
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Děkuju poklade" a zabořím své rty do jejího krčku který laskám svými žhavými rty.
Po chvilce se přesunu a naše rty se setkají a vzájemnou přítomnost si užívají.
Po chvilce se přesunu a naše rty se setkají a vzájemnou přítomnost si užívají.
Anonymní- Anonymní
položím mu ruce na krk a něžně ho hladím a nemůžu se nabažit jeho rtů a víc se do našeho líbání vložím a pořádně se u toho rozvášním
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Rty naše se míhají v rychlosti závratné...polibek střídá polibek,ruce jako utržené ze řetězu prozkoumávají její krásné tělo.
"Ty jsi se,ale rozjela miláčku" usměji se a následuje dlouhý polibek.
"Ty jsi se,ale rozjela miláčku" usměji se a následuje dlouhý polibek.
Anonymní- Anonymní
"to víš když jsem s tebou nemůžu se udržet" usměju se na něj a polibek mu opětuji a pak ho políbím na nos a nakonec vstanu a lehnu si na břicho na lehátko a položím si hlavu na ruce tak abych se na něj mohla i nadále dívat
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Hmmm...že by ženy ze mě šílely..tak o tom nevím...nejsem zase takový krasavec.." zazubím se a otočím se na bok,abych ji mohl pozorovat.
"Ale jak tak koukám na Tebe...museli Tě otravovat pořád nějací chlapi.." zakřením se.
"Ani se jim nedivím...taková krasavice" a usmívám se od ucha k uchu.
"Ale jak tak koukám na Tebe...museli Tě otravovat pořád nějací chlapi.." zakřením se.
"Ani se jim nedivím...taková krasavice" a usmívám se od ucha k uchu.
Anonymní- Anonymní
"Jo otravovali ale já dala přednosti jen tou jednomu, který mě ihned okouzlil svou povahou." usměju se na něj a vpíjím se do jeho očí ze kterých vyzařoval klid pohoda a láska
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 2 z 4
Povolení tohoto fóra: