Hazardné hry
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai
Strana 1 z 1
Hazardné hry
Lotérie, hracie automaty, kartové hry...
Tetsuya- Počet príspevkov : 488
Re: Hazardné hry
Vošiel som do miestnosti s nabitým programom. Namieril som si to k jednému stolu, ktorý bol prázdny.
"Goemon je mŕtvy, Tetsuya je mŕtvy. Znamená to, že som dostal druhú šancu? Prišiel čas začať od začiatku, ako to urobil Tai-kun."
"Goemon je mŕtvy, Tetsuya je mŕtvy. Znamená to, že som dostal druhú šancu? Prišiel čas začať od začiatku, ako to urobil Tai-kun."
Anonymní- Anonymní
S úsmevom som ho šiel pozdraviť.
"Ahoj. Minule si niečo nedoriešili."
"Ahoj. Minule si niečo nedoriešili."
Napriek prekvapeniu som ako správne vyučený shinobi chytro tasil meč.
"Kumo-Ryū: Uragiri." Obrovskou rýchlosťou som sťal Tetsuyove nohy.
"Kumo-Ryū: Uragiri." Obrovskou rýchlosťou som sťal Tetsuyove nohy.
Anonymní- Anonymní
Spadol som na zem, ale nohy sa mi po chvíli zasa objavili. So širokým úsmevom som si prisadol.
"Zaujímalo by ma, čo vieš o nesmrteľnosti."
"Zaujímalo by ma, čo vieš o nesmrteľnosti."
Chytil som mu pevne ruku, ktorou ju držal a násilím som mu ju vložil do úst.
"Škoda, mohol to byť zaujímavý rozhovor. Toto všetkých naučí, že podviesť ma sa nevypláca."
Druhou rukou som mu celou silou vrazil do hlavy. Náraz spôsobil rozbitie skleničky a následne prehltnutie niekoľkých črepín spojené s udusením.
"Škoda, mohol to byť zaujímavý rozhovor. Toto všetkých naučí, že podviesť ma sa nevypláca."
Druhou rukou som mu celou silou vrazil do hlavy. Náraz spôsobil rozbitie skleničky a následne prehltnutie niekoľkých črepín spojené s udusením.
Do krku sa mi nahnala krv.
Taiki-kun, Mikomi-chan, raikage-dono, odpusďte.
Bezvládne som dopadol na zem.
Taiki-kun, Mikomi-chan, raikage-dono, odpusďte.
Bezvládne som dopadol na zem.
Anonymní- Anonymní
"Dobrú chuť."
Rozkázal som, aby ho upratali a pripojil som sa k partičke hrajúcej karty.
"Dopredu vás varujem, dnes mám šťastný deň, skončíte bez jediného centu."
Rozkázal som, aby ho upratali a pripojil som sa k partičke hrajúcej karty.
"Dopredu vás varujem, dnes mám šťastný deň, skončíte bez jediného centu."
Toulal jsem se tím zvláštním městem a nakonec zmizel na místo, kde se hrají hazardní hry. Sledoval jsem zoufalce bušící do automatů, trapáky, co si snažili zachovat poker face a občas jsem překročil nějakého ožralu, co se válel po zemi.
No... jinak je tu docela nuda. Myslel jsem, že se strhne alespoň nějaká rvačka. Možná bych tomu mohl dopomoci?
No... jinak je tu docela nuda. Myslel jsem, že se strhne alespoň nějaká rvačka. Možná bych tomu mohl dopomoci?
Anonymní- Anonymní
Nikto z nášho stola si ho nevšímal.
Dúfal som, že sa bude dariť lepšie.
Dúfal som, že sa bude dariť lepšie.
Hmmm. Jako chlap se tu nezabavím. Ale ženských je tu trochu méně... Odešel jsem stranou do stínu a skryl se za nějakým závěsem. Měl bych se proměnit na něco... Něco... už vím!
V této proměně jsem se vydal ke stolu, kde se hrálo o stošest. Nakráčel jsem si to tam v tomto sporém oblečení... eh... tedy nakráčela... Dosedla jsem, hodila nohu přes nohu, aby se každý mohl přesvědčit jak jsou dlouhé a pohodila svou hřívou.
V této proměně jsem se vydal ke stolu, kde se hrálo o stošest. Nakráčel jsem si to tam v tomto sporém oblečení... eh... tedy nakráčela... Dosedla jsem, hodila nohu přes nohu, aby se každý mohl přesvědčit jak jsou dlouhé a pohodila svou hřívou.
Anonymní- Anonymní
Počas hrania mi spadli karty na zem. Nebol som však jediný s podobným problémom. Ťažko opísať, čo sa práve odohrávalo v týchto prostých hlavách, každopádne oči samotné hovorili za všetko.
Fíha, krajšiu k*rvu som ešte nevidel.
Fíha, krajšiu k*rvu som ešte nevidel.
Trochu jsem se naklonila abych lépe viděla, co se všechno válí na stole. Mezi kartami a popelníky jsem našla zapalovač. Mile jsem se usmála na toho chlápka kterému patřil.
"Smím?" pravila jsem trochu hlubším, sametovým hlasem.
Pochopitelně že jsem mohla. Dokonce mi sám připálil. Pak jsem se rozhlížela po těch ostatních. Někteří se div neposlintali, ale já mám už asi vybráno. Mile jsem se usmála na toho černovlasého.
Anonymní- Anonymní
Napäto som sa jej zahľadel do očí.
Prišiel čas konať.
Dlaňou som si prešiel vo vlasoch.
Prišiel čas konať.
Dlaňou som si prešiel vo vlasoch.
S
Zase jsem sklopila oči k popelníku a přitom se usmívala. Odklepla jsem popel a znovu se na něj zadívala a s milým úsměvem na něj mrkla. Trochu jsem si odrhnula vlasy z obličeje a ovívala se kusem nějakých novin co se tu válely. Začíná mi být hic... Pochopitelně, že moje blúzka díky tomu ovívání odhalovala ještě mnohem víc.
To je blbec, kdyby jen tušil...
Zase jsem sklopila oči k popelníku a přitom se usmívala. Odklepla jsem popel a znovu se na něj zadívala a s milým úsměvem na něj mrkla. Trochu jsem si odrhnula vlasy z obličeje a ovívala se kusem nějakých novin co se tu válely. Začíná mi být hic... Pochopitelně, že moje blúzka díky tomu ovívání odhalovala ještě mnohem víc.
To je blbec, kdyby jen tušil...
Anonymní- Anonymní
Podišiel som k nej čo najbližšie a milo som sa usmieval. Natiahol som k nej ruku a dúfal, že mi aj ona podá tú svoju.
"Mne nanešťastie pre teba zvyknú hovoriť esper."
Prudko som ju/jeho pritiahol k sebe a druhou rukou som jej/mu vrazil, až sa skotúľal(a) na zem. Ostatní ma síce zabíjali pohľadom, ale ja som vedel, čo robím.
Konečne som natrafil na dievča rovnako pekné ako aj zaujímavé a ako sa pozriem do jej hlavy, zistím, že je to chlap! Za toto by sa malo ísť sedieť!
Prudko som ju/jeho pritiahol k sebe a druhou rukou som jej/mu vrazil, až sa skotúľal(a) na zem. Ostatní ma síce zabíjali pohľadom, ale ja som vedel, čo robím.
Konečne som natrafil na dievča rovnako pekné ako aj zaujímavé a ako sa pozriem do jej hlavy, zistím, že je to chlap! Za toto by sa malo ísť sedieť!
Odkutálela jsem se kamsi pod stůl. Au... to je grázl.
"Tedy takhle se chovat k dámě? To se mi ještě nestalo." zvedla jsem se na nohy i když vlastně... spíš už jsem se zvedl a stál tu ve své pravé podobě.
"Ta facka snad nebyla nutná, nedělej se, že se ti to nelíbilo." pousmál jsem se na něj.
"Tedy takhle se chovat k dámě? To se mi ještě nestalo." zvedla jsem se na nohy i když vlastně... spíš už jsem se zvedl a stál tu ve své pravé podobě.
"Ta facka snad nebyla nutná, nedělej se, že se ti to nelíbilo." pousmál jsem se na něj.
Anonymní- Anonymní
Všetci zhíkli prekvapením.
"G*y-club hľadaj na inom mieste. Myslím, že hovorím za všetkých, ak poviem "vypadni"."
"G*y-club hľadaj na inom mieste. Myslím, že hovorím za všetkých, ak poviem "vypadni"."
Mile jsem se usmíval a trochu jsem si uhladil rozcuchané vlasy.
"Drzej, nevyzpytatelnej a se sadistickými sklony. Takový miluju! Pro tebe si jednou přijdu." mrkl jsem na něj a poslal mu vzdušný polibek. Hned poté jsem vypadl, abych nekoupil další ránu.
Venku jsem se nahlas rozřehtal.
přesun.
"Drzej, nevyzpytatelnej a se sadistickými sklony. Takový miluju! Pro tebe si jednou přijdu." mrkl jsem na něj a poslal mu vzdušný polibek. Hned poté jsem vypadl, abych nekoupil další ránu.
Venku jsem se nahlas rozřehtal.
přesun.
Anonymní- Anonymní
Vrátil som sa prestrašene na miesto.
Tento je nebezpečnejší ako Goemon. A to som mal tak dobré karty!
Keď sa už stmievalo, rozhodol som sa dať na odchod.
Skočím si domov po nejaké tie veci a vrátim sa do hostinca, je najvyšší čas. - PRESUN
Tento je nebezpečnejší ako Goemon. A to som mal tak dobré karty!
Keď sa už stmievalo, rozhodol som sa dať na odchod.
Skočím si domov po nejaké tie veci a vrátim sa do hostinca, je najvyšší čas. - PRESUN
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: