Nové Storyline
+2
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Nové Storyline
First topic message reminder :
Zdravím...Jak jistě víte, od dob Kabuta, se zde nedělo nic plánovaného. Fórum bylo jako liberární trh, bez zásahu státu. ( Ekonomiku už se učit nebudu xD)
Právě před několika dny mě napadla jedna nová příběhová linie, a dnes další. Nevím si rady, kterou mám dát do chodu a jestli je to vůbec dobré. Tak teda, jedná se o...
1. Příběhová linie
Hlavní předmět: Kameny živlů
Schopnosti: Absolutní vláda nad živlem + splynutí s ním.
Kontrola nad zplozencem daného živlu ( Něco jako elementární kreatura/entita)
Pohlcování techniky daného živlu
Velká zásoba elementární čakry
Nový veřejný nepřítel: Skupinka ninjů, pořádá hon na Kameny. Jsou silní, a pocházejí ze slavných klanů. (Tady je možnost vytvoření silné postavy, která by zasahovala do příběhu)
2. Prsteny Makluan
Hlavní předmět: Pět prstenů Makluan
Schopnosti předmětů: Moc kamkoliv se přenést
Nasazený prsten vytváří super brnění
Nositel dokáže vytvořit vlnu, jako Shinra Tensei
Obrovská rychlost
Čakra podobná bijuu
New veřejný nepřítel: Neutrální ninja v ústraní. Nositel jednoho prstenu. Chce získat všech pět, aby nastolil nový, utopistický světový řád.
Může existovat další, jemu podobný ninja, který bude chtít získat prsteny. (Tady je možnost vytvoření silné postavy, která by zasahovala do příběhu)
Historie prstenů: Prsteny vytvořil starší syn Rikudou sennina pomocí Izanagi. Chtěl se pomstít svému otci a také by předal jejich moc dál. Shinobi si myslí, že je to pouhá legenda. Díky tomu byla vyvražděná také vesnice klanu Uzumaki. Nepřátelé si mysleli, že prsten je ukryt ve vesnici. Nenašli jej a odešli s prázdnou.
-> Doufám, že je to k přečtení a k pochopení. XD
Menší dodatek: Hlasování do neděle!!!! xD
Zdravím...Jak jistě víte, od dob Kabuta, se zde nedělo nic plánovaného. Fórum bylo jako liberární trh, bez zásahu státu. ( Ekonomiku už se učit nebudu xD)
Právě před několika dny mě napadla jedna nová příběhová linie, a dnes další. Nevím si rady, kterou mám dát do chodu a jestli je to vůbec dobré. Tak teda, jedná se o...
1. Příběhová linie
Hlavní předmět: Kameny živlů
Schopnosti: Absolutní vláda nad živlem + splynutí s ním.
Kontrola nad zplozencem daného živlu ( Něco jako elementární kreatura/entita)
Pohlcování techniky daného živlu
Velká zásoba elementární čakry
Nový veřejný nepřítel: Skupinka ninjů, pořádá hon na Kameny. Jsou silní, a pocházejí ze slavných klanů. (Tady je možnost vytvoření silné postavy, která by zasahovala do příběhu)
2. Prsteny Makluan
Hlavní předmět: Pět prstenů Makluan
Schopnosti předmětů: Moc kamkoliv se přenést
Nasazený prsten vytváří super brnění
Nositel dokáže vytvořit vlnu, jako Shinra Tensei
Obrovská rychlost
Čakra podobná bijuu
New veřejný nepřítel: Neutrální ninja v ústraní. Nositel jednoho prstenu. Chce získat všech pět, aby nastolil nový, utopistický světový řád.
Může existovat další, jemu podobný ninja, který bude chtít získat prsteny. (Tady je možnost vytvoření silné postavy, která by zasahovala do příběhu)
Historie prstenů: Prsteny vytvořil starší syn Rikudou sennina pomocí Izanagi. Chtěl se pomstít svému otci a také by předal jejich moc dál. Shinobi si myslí, že je to pouhá legenda. Díky tomu byla vyvražděná také vesnice klanu Uzumaki. Nepřátelé si mysleli, že prsten je ukryt ve vesnici. Nenašli jej a odešli s prázdnou.
-> Doufám, že je to k přečtení a k pochopení. XD
Menší dodatek: Hlasování do neděle!!!! xD
Naposledy upravil Assasin Senju dne Wed 18 May - 18:32, celkově upraveno 4 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Nové Storyline
V hlasování chybí možnost : Ani jedno v tomto případě jsou všichni nuceni si něco vybrat,ale mohou být lidé kterým se ani jedna možnost nelíbí
Anonymní- Anonymní
U mě vyhrály prsteny, ale trvalo než jsem se rozhodla, takže hlasuju pro obě XD Páni, těším se až to začne...
Anonymní- Anonymní
OK. Takže vyhlášení...oficiální stanovisko zní..
ZAČÍNÁ ÉRA KAMENŮ! xD
ZAČÍNÁ ÉRA KAMENŮ! xD
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 2 • 1, 2
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: