slovoslovo
2 posters
slovoslovo
No jo, tak už mě hra omrzela.. Od března mě už hra přestávala bavit a čím dál víc mě přestával bavit děj a já čím dál míň naštěvoval nsgoon.. Od dubna už to bylo fakt, že jsem přišel jednou za dva týdny na pár minut a teď už sem nechodim vůbec.. Kabuto mě zarazil, když voživil všechny jak v anime .. itami wo sekai byla originalita a prostě už to nemá ty grády co dřív.. navíc se už musim zase věnovat škole a v reálným životě mě postihli zdravotní potíže, takže už na to nemam čas.. takže se s váma loučim a rozdávám postavy
- Hoozuki Zangetsu
- Edward Nara
- Inoka Yamanaka
- Ryuuzaki Kaguya
A Yoshira si ještě nechám, kdyby mě to zas začlo bavit, ale dřív jak půl roku to nebude
Kdyžtak mi napište na skype naruto1171 nebo icq 391409273. Tak čus.
- Hoozuki Zangetsu
- Edward Nara
- Inoka Yamanaka
- Ryuuzaki Kaguya
A Yoshira si ještě nechám, kdyby mě to zas začlo bavit, ale dřív jak půl roku to nebude
Kdyžtak mi napište na skype naruto1171 nebo icq 391409273. Tak čus.
Anonymní- Anonymní
Re: slovoslovo
(wave) ako na skype...
Ale tak na skype snáď budeš "živý." Písať sa dám aj tam, len škoda, že ťa omrzel dej... mňa skôr omrzí postava ako dej...
Dúfam, že zdravotné problémy sa rýchlo vyriešia a škola... škola no :/
Tak či tak želám veľa šťastia s tým zdravím... lúčiť sa, ale nebudem... Skype MUHAHA! Tam budem otravovať!
Ale tak na skype snáď budeš "živý." Písať sa dám aj tam, len škoda, že ťa omrzel dej... mňa skôr omrzí postava ako dej...
Dúfam, že zdravotné problémy sa rýchlo vyriešia a škola... škola no :/
Tak či tak želám veľa šťastia s tým zdravím... lúčiť sa, ale nebudem... Skype MUHAHA! Tam budem otravovať!
Anonymní- Anonymní
právě zakládám nový slaný jezero bude se nám stýzkat ale jak řekl Fu na skypu tě budeme otravovat na dále ;-)
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Ahoj měj se škoda plánoval jsem do budoucna oživit Itami s novým posláním
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Nemocný ninja!? :O proč? Doufám že to už bude dobré Vysekej se z toho a nenech nás čekat z návratem jo? xDDDD
Anonymní- Anonymní
Povolení tohoto fóra: