Vyhodnocení zkoušek !
2 posters
Vyhodnocení zkoušek !
Tak jelikož došlo k jistým komplikacím, dohodli jsme se s Assasinem, že Chuuniny se stávají následující ninjové.
- Spoiler:
Shizuka Yoru
Mikomi Hyuuga
Shijin Hyuuga
Katsuro Sato
Hatake Infi
Ryuuji Akatsuchi
Hisagi Uzumaki
Shinji Yakamichi
Ano, správně. Nakonec postupují všichni ^^
Děkujeme všem za účast, doufáme, že to nakonec nedopadlo tak špatně a také se omlouváme za to zkracování času. Chápeme, že to bylo nepříjemné, ale sedět u toho do tří hodin ráno, když byla škola a práce, se nám nechtělo
Velké díky patří Assasinovi, že měl tu trpělivost a odhodlání se do toho pustit xD Děkujeme, Assasine
Naposledy upravil Uzumaki Allii dne Mon 16 May - 19:21, celkově upraveno 1 krát
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re: Vyhodnocení zkoušek !
Uhm... jak to říct.... *nadšeně vříská*
Arigato za ty zkoušky a tak skvělé výsledky. Hrozně mě to bavilo Pořád nevěřím tomu, že takové trdlo jako já prošlo. No... žádný učený z nebe nespadl, natož já xD
Arigato za ty zkoušky a tak skvělé výsledky. Hrozně mě to bavilo Pořád nevěřím tomu, že takové trdlo jako já prošlo. No... žádný učený z nebe nespadl, natož já xD
Anonymní- Anonymní
To věřím, docela mě mrzelo, že jsem nebyl genin. Muselo to být supr
Mikomi, troufnu si říct, že jsi byla jasná už předem xD Teď ale sehnat geniny, potřebujeme nové hráče
Mikomi, troufnu si říct, že jsi byla jasná už předem xD Teď ale sehnat geniny, potřebujeme nové hráče
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Jojo díky, zkouška byla super. A taky sem rád, že postoupili všichni, měl sem docela strach xD
Anonymní- Anonymní
No já jsem byla jasná od prvních příspěvků... že nejsem docela normální však? xD
Genini? Pár jich ještě zůstalo ne? Někteří se nezapsali. Trochu se obávám, aby to tu příliv nových lidí naopak "nepohřbil" Ta nevraživost vůči cizincům mi zůstala i v reálu xD
Genini? Pár jich ještě zůstalo ne? Někteří se nezapsali. Trochu se obávám, aby to tu příliv nových lidí naopak "nepohřbil" Ta nevraživost vůči cizincům mi zůstala i v reálu xD
Anonymní- Anonymní
Wááu Tie skúšky boli fakt šupa xD Som rád že sme všetci postúpili xD Tá skúška za tie bolesti brucha určite stála
Anonymní- Anonymní
Máš pravdu, Mikomi. V obou případech xD A upřímně, kdybys mi to neřekla, tak bych si to stejně myslel
Shinji, věřím i já je měl, a to jsem nesoutěžil xD
Shinji, věřím i já je měl, a to jsem nesoutěžil xD
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Moc hezkej vtip xD nevím jestli bych já měla postoupit^^
A Assasine děkuji
A Assasine děkuji
Anonymní- Anonymní