Admini
2 posters
Admini
Už po několikáté jsem terčem kritiky, urážek, jak neschopně to tady vedu, a jak velký je ve všem "bordel".
Na vinně nejsem jenom já, nýbrž celý adminský tým. Tímto se počet neaktivních adminů redukuje. Všichni mi teď a tady napíšou, co jako admini za poslední měsíc udělali (1.4.-30.4.). Máte na to čas do pátku. Podle toho taky budu redukovat práva, a to, že jsem někomu nedal práci, není argument!!
Na vinně nejsem jenom já, nýbrž celý adminský tým. Tímto se počet neaktivních adminů redukuje. Všichni mi teď a tady napíšou, co jako admini za poslední měsíc udělali (1.4.-30.4.). Máte na to čas do pátku. Podle toho taky budu redukovat práva, a to, že jsem někomu nedal práci, není argument!!
Anonymní- Anonymní
Re: Admini
Do piatku plno času niečo zbúchať, ale dobre... chcel som dať smejúceho sa smajla, ale ten pidihajzlík ani nie je pidihajzlík, je obrovský XDDD
1. ADK práca, to sú tie články v info a pod. (to vieme čo je, dúfam)
2. No povedzme, že isté doplnky, postava v oranžovej je vždy krajšia ako postava bez farby, a možno nápady na zlepšenie kvality hry...
3. Zaraďovanie postáv (heh, je tam toho, pridať rank a farbu... ale zasa, niekto si nevie spraviť ani to, že!!!)
4. Neviem... je NPC práca admina?
5. Tam a máme tu isté upozornenia na drobnosti, ktoré sa riešili, riešia alebo sa budú riešiť...
6. Neviem, možno už nič, alebo len detaily, ktoré sa neoplatí pamätať si, eem! :Usmievajúci sa smajl no Jutsu!
1. ADK práca, to sú tie články v info a pod. (to vieme čo je, dúfam)
2. No povedzme, že isté doplnky, postava v oranžovej je vždy krajšia ako postava bez farby, a možno nápady na zlepšenie kvality hry...
3. Zaraďovanie postáv (heh, je tam toho, pridať rank a farbu... ale zasa, niekto si nevie spraviť ani to, že!!!)
4. Neviem... je NPC práca admina?
5. Tam a máme tu isté upozornenia na drobnosti, ktoré sa riešili, riešia alebo sa budú riešiť...
6. Neviem, možno už nič, alebo len detaily, ktoré sa neoplatí pamätať si, eem! :Usmievajúci sa smajl no Jutsu!
Naposledy upravil Hyuuga Futoshi dne Tue 3 May - 19:55, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Etto... nic^^"... ovšem my už jsme se dohodli, takže snad v pořádku:)
Jinak kluci, ti co na vás mají připomínky jsou hloupoučký a nevyspělý a neví, jaká je to práce^^ Z nich si nic nedělejte^^
Jinak kluci, ti co na vás mají připomínky jsou hloupoučký a nevyspělý a neví, jaká je to práce^^ Z nich si nic nedělejte^^
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Rozšiřování webu a zálohování dat stránky+příspěvku(Přes 15 giga !!! ) a rozšiřování stránky do světa momentálně jednám s Madym(vlastník stránky animetym.net a s překladatelskými skupinami
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Takže...Neuro..Ehm, dovolil jsem si věci ověřit. A zjistil, jsem, že to byla lež..Takže všechny čeká redukce práv, krom Futoshiho. S PiliKKou jsem se domlouval.
Anonymní- Anonymní
Lež ? aha dobře jak myslíš no...
Shinobi
Klan:
Mluvil jsem s Madym...ŘÍkal, že o žádné spolupráci neví...
Vedle tvého jména nefigurovali informace o našem webu nikde na ostatních stránkách. Pokud nepočítám K.h.r. a příspěvek z roku 2010 Září 27...Stránka se zálohuje sama..a tolik odpadu tu nemáme..aby to mělo 15 gb.
Vedle tvého jména nefigurovali informace o našem webu nikde na ostatních stránkách. Pokud nepočítám K.h.r. a příspěvek z roku 2010 Září 27...Stránka se zálohuje sama..a tolik odpadu tu nemáme..aby to mělo 15 gb.
Anonymní- Anonymní
tak k tomu Madymu mluvil jsem s ním před měsícem vůbec ho na ICQ nepotkávam sehnat ho je zlo asi takhle :-).Já nepíšu na stránky ale přímo přes kontakty na icq skype apod ...Dále zálohování stránky máme tolik"odpadu" podívej se kolik je přes příspěvků teď když to zálohuju na 2x přez word a přes acronis...
Shinobi
Klan:
Mady je na icq každý den..Na icq nechodím často, ale vím, že on tam je non stop..
Tak jak je možné, že nikdo nový nepřišel, a měl by info od tebe? Nových se vždy ptám.=)
Tak jak je možné, že nikdo nový nepřišel, a měl by info od tebe? Nových se vždy ptám.=)
Anonymní- Anonymní
Říkám že to teprv dojednávám ty recenze a opravdu non stop tam není a já taky na ICQ moc nejsem vždy když se tam podívám tak tam není + jsem měl problém s tím mým netem + jsem ti nejednou říkal že ať napíšeš nějakou novou recenzi ohledně webu jinou než na konoze...Hele když mi nevěříš je mi to jedno aspoň budu mít víc času a nebudu se muset srát s tou zálohou a domluvami :-)
Shinobi
Klan:
Ne, o recenzi jsi mi neříkal. ;-)
Řekni mi..jak dlouho už "dojednáváš" všechny ty věci...Už je to dlouho..Hodně dlouho..A furt nic.
Řekni mi..jak dlouho už "dojednáváš" všechny ty věci...Už je to dlouho..Hodně dlouho..A furt nic.
Anonymní- Anonymní
Minimálně jednou jsem se ti o recenzi zmiňoval :-).
Nějaký ty projekty jsem dojednával měsíc některý 2 někteří řekli že časem napíšou a nenapsali.Mnoho řekli že moc nechtějí podporovat takovouhle činnost že to nemá s jejich webem nic společného+ jsem se s většinou nijak nemohl skontaktovat kvůli tomu netu jen ve škole což bylo naprd nebo oni byli v práci...
Nějaký ty projekty jsem dojednával měsíc některý 2 někteří řekli že časem napíšou a nenapsali.Mnoho řekli že moc nechtějí podporovat takovouhle činnost že to nemá s jejich webem nic společného+ jsem se s většinou nijak nemohl skontaktovat kvůli tomu netu jen ve škole což bylo naprd nebo oni byli v práci...
Shinobi
Klan:
Ano, a já recenzi udělal. Pak ji napsaly holky -PiliKKa a Hitomi.
Projekty..to zní tak vznešeně..
Projekty..to zní tak vznešeně..
Anonymní- Anonymní
Povolení tohoto fóra: