NS:GO Seznamka^^
3 posters
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
NS:GO Seznamka^^
First topic message reminder :
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Hitomi a PiliKKa^^
Anonymní- Anonymní
Re: NS:GO Seznamka^^
Usmejem sa
"Yuuki ešte si si nezapla blúzku"
Načiahol som sa ku nej a zapínal som jej blúzku
"Yuuki ešte si si nezapla blúzku"
Načiahol som sa ku nej a zapínal som jej blúzku
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Chytila som ho za ruky. "Vážne to tak chceš....? Ja...Ja som si myslela že...že možno by som teraz..ja..." bola som celá červená keď som sa snažila vykoktať xD. "Nemohli by sme...to skúsiť znovu...?" spýtam sa ho a pozriem sa naňho. Bol o hlavu vyšší než ja a to som mala čižmy na opätku.
Anonymní- Anonymní
"Yuuki ja myslím že už stačilo ja nechcem aby si sa nútila...KeĎ to príde tak to príde"
Shinobi
"Ja sa nenútim!?" poviem mu a otočím hlavu na stranu. "Ako chceš...nebudem ťa nútiť..." poviem a sadnem si na gauč. "Choď...ak chceš tak choď...kľudne..." poviem a vytiahnem z poza gauča fľašu vodky, nalejem si a začnem piť.
Anonymní- Anonymní
Flašu jej zoberiem..."Prestaň"
Sadnem si vedla nej a ruku jej dam na stehno
"Mám ťa rád Yuuki"
Objal som ju
Sadnem si vedla nej a ruku jej dam na stehno
"Mám ťa rád Yuuki"
Objal som ju
Shinobi
Zavriem oči a dám ruky okolo jeho krku. "Vďaka...ďakujem za to všetko čo sa stalo..nič z toho neľutujem...prepáč že som ušla..." a nechala som jeho ruku na mojom stehne. "Mám ťa rada Nawaki..." pošepkám a dám mu jemnú pusu na krk.
Anonymní- Anonymní
Hladil som ju na chrbáte a aj na stehne.
PObozkal som ju na pery
PObozkal som ju na pery
Shinobi
Prešla som mu z krku na pery ktoré som jemne bozkávala, obe ruky som mu teraz položila na hruď a nechala som sa unášať tím krásnym pocitom, že ma niekto má rád.
Anonymní- Anonymní
POsadil som ju na seba a držal som ju za zadoček.
Pri bozkoch som pomaly zapájal jazyk.
Shinobi
Vzala jsem láhev se zbytkem Saké a uklidila ji. Skleničku jsem umyla a utřela a naskládala k ostatním. Poté jsem v baru otevřela všechna okna, aby se to tu provětralo a na jeden okenní parapet jsem se posadila a sledovala blankytně modrou oblohu.
Anonymní- Anonymní
Nechala som sa bozkávať no keď do bozkov zapájal aj jazyk nezvládala som to a zastonala som. Odpojila som sa aby som sa nadýchla a pokračovala som.Nawaki napsal:POsadil som ju na seba a držal som ju za zadoček.
Anonymní- Anonymní
když už bylo vše hotové tak jsem vyšel ven z kuchyně a mohli sme začít znova vzdychl jsem si a vzal si saké které jsem pomalu začal pít kombinovaně s džusem
Anonymní- Anonymní
KEd prestala som ju na krku bozkával a potom som sa vrátil k perám.
Shinobi
"jo jo....neboj peníze jsem dal do kasy" ujistil jsem jí a skombinoval jsem to do středně velkých sklenic a šel za ní "dej si"
Anonymní- Anonymní
Usmiala som sa a prešla som mu rukou po líci, môj jazyk sa venoval tomu jeho až sa moje líca znova rozhorúčili.Nawaki napsal:KEd prestala som ju na krku bozkával a potom som sa vrátil k perám.
Anonymní- Anonymní
Vzala jsem si od něj skleničku a trochu se napila. ,,Naředil jsi to více džusem, díky." usmála jsem se na něj. Otočila jsem se tak, abych k němu byla čelem a sedělo se mi pohodlně.
Anonymní- Anonymní
dotáhnul jsem si židli blíž k ní "Všíml jsem si těch dvou že s polu šli tam za roh....co asi dělaj ?" zasmál jsem se
Anonymní- Anonymní
,,Myslím, že to asi nechci vědět." zazubila jsem se. ,,Ale snad je to něco, čeho pak oba nebudou litovat, znám Yuuki až moc dobře. Ja schopná si vyčítat i nemožné." zavrtěla jsem hlavou s mírným úsměvem.
Anonymní- Anonymní
Prestal som a oprel som sa.
"Musím si chvýlku oddýchnuť"
Shinobi
"Okey...už budem musieť ísť..." povedala som a zdvihla som sa. Dala som mu pusu na nos a povedala som mu, "Si zlatý keď sa červenáš...musíš si oddýchnuť viac než ja." a odkráčala som preč. Videla som pri bare Sasukeho a Hitomi. "Už ma ohovárate čo?" zamávala som im už z diaľky.Nawaki napsal:Prestal som a oprel som sa.
Anonymní- Anonymní
Vyšiel som odtial a sadol si do boxu oproti baru.
Shinobi
,,Chlapský pud?" nadzvedla jsem pravé obočí. ,,Povídej mi o tom něco, ať se přiučím něčemu novému. Jsem si jistá, že se mi to jednou bude hodit." usmála jsem se provokativně a trochu se napila a zamávala Yuuki a následně na ni vyplázla jazyk.
Anonymní- Anonymní
"Ty na mňa vyplazuješ jazyk...!?" zvýšila som trošku hlas a zasmiala som sa. Usmiala som sa na Nawakiho a odkráčala som za bar ktorý som začala utierať.
Anonymní- Anonymní
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Povolení tohoto fóra: