Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Daiji Uky [Genin]

3 posters

Goto down

Daiji Uky [Genin] Empty Daiji Uky [Genin]

Příspěvek pro Daiji Sun 30 Jun - 12:17

Daiji Uky [Genin] Sunagakure_wallpaper_by_Succ666
Jméno:Daiji
Klan: Uky
Vesnice: Sunagakure
Věk:14 let
Hodnost: Gennin
Kekkei Genkai: Nemá
Podstata: Doton
Oblíbené:Výcvik Mise
Neoblíbené: Otravní lidé.
Fobie:Uzavřené prostory
Charakter: O Daijim se moc neví jaký je. Lidi ho moc neznají. Jediný co se o něm ví je to ,že je mírumilovný a tichý
Vybavení: ZNV
Životopis:Narodil jsem se v klaně Uky. Náš klan nebyl tak známý v Sunagakure. Bylo to nejspíš tím ,že jsme se moc neukazovali a neříkali kdo jsme,čí jsme atak dále. Mam staršího bratra Akiho ,který mě už od malička vše učil. Když jsem nastoupil do akademie a něco mi nešlo okamžitě mi šel pomoct. Spolu jsme cvičili opravdu hodně a trávili jsme spolu většinu času. Bylo to k nezaplacení. Akademii jsem prošel s pohodou už jen díky bráchovi. Stal se ze mě gennin a dostal jsem se do týmu kde byli o dost lepší Shinobi než jsem byl já. V týmu byli Mashiro a Miyu. Já jsem Miyu miloval ,ale bál jsem se ji to říct. Stále jsem si totiž říkal co když mě ona nechce. Co kdyby mi řekla ,že jsem hroznej. Jednou jsme s Mashirem šli po ulici a slyšeli za rohem jak 3 kluci říkají ,že náš tým jsou imbecilové a ,že Miyu je hnusná ženská. Já jsem v sobě ten hněv nezadržel a rozeběhl jsem se proti tomu klukovi co to zrovna řekl a dal mu skoro pěstí. Naštěstí Mashiro mi tu ruku chytil a řekl ,že to nemá cenu. Neposlechl jsem ho a vystartoval jsem druhou rukou a tomu klukovi dal pěstí. Kluk lehl na zem a já jsem mu řekl ať to už nikdy neříká. V klidu jsem odcházel pryč. Myslel jsem ,že mi budou chtít dát do držky ,ale nic. Mashiro šel akorát zamnou a pořád se mě ptal. ''Ty miluješ Miyu ,že jo?'' Neodpovídal jsem mu jen jsem se červenal. On se začal smát. ''To ji musím říct.''  řekl a okamžitě běžel hledat Miyu. Běžel jsem za ním a snažil se ho chytit. Bylo pozdě byl rychlejší a my byli u domu Miyi. Byly otevřené dveře. V tu chvíli mě napadlo co když se něco stalo. Vešli jsme dovnitř a tam byla Miya na posteli a ležela. Vedle ní seděli rodiče. Ptal jsem se co se děje ,ale nikdo mi neodpovídal. Mashiro mě vyhodil ven a šel se zeptat sám. Seděl jsem přede dveřma a čekal jestli mi někdo něco řekne. Mashiro z ničeho nic přišel ke mě se slzama v očích. Ptal jsem se co se stalo. On mi pouze odpověděl ,že umřela na Tetanus. V tu chvíli jsem se rozbrečel. Chodil jsem ji na hrob opravdu často. Do dnešní doby jsem na ni nepřestal myslet ,ale snažím se to nějak hodit za hlavu i když to moc nejde

Daiji Uky [Genin] 3153823

Body:
Ninjutsu -2.0
Taijutsu -1.5
Genjutsu -0.5
Inteligence -3.0
Síla .-1.0
Rychlost -1.0
Čakra -3.0
Ruční pečetě-3.0

Techniky: E všechny

Naposledy upravil Daiji dne Tue 9 Jul - 20:32, celkově upraveno 7 krát

Daiji

Počet príspevkov : 3

Návrat nahoru Goto down

Daiji Uky [Genin] Empty Re: Daiji Uky [Genin]

Příspěvek pro Daiji Mon 1 Jul - 12:48

No doufám ,že to bude takhle stačit

Daiji

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Wed 3 Jul - 7:31

Omlouvám se, ale už tu na tokubetsu jeden hráč má životopis a čeká už jen na kontrolu technik. ^^
A stejně by to nestačilo. Životopis máš na Jounina příliš krátký. Chybí ti bodové hodnocení a techniky.
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Počet príspevkov : 655

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan: Hokori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiji Wed 3 Jul - 12:21

Okey opraveno. Stačilo by takto? Na genina Very Happy

Daiji

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Tue 16 Jul - 14:56

Na genina by mi to stačilo, ale na konci ti chybí, co jsi dělal "po změně" světa^^
Až to dopíšeš, pak klidně povolím^^
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Počet príspevkov : 4481

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content