Plány na prázdniny?
+6
Len Kokoro
Crystal Takaishi
Kaomi
Kataro Terumi
Hyuuga Mikomi
Faito Dansaku
10 posters
Strana 2 z 2 • 1, 2
Plány na prázdniny?
First topic message reminder :
Takže asi takhle:
Čas prázdnin se blíží (pro některé, samozřejmě...) a já jsem si v návalu dobré a přátelské nálady řekl, že by bylo fajn svolat sraz. Chci se vás ale zeptat, než začnu zařizovat nějaká data a volný byt, kdo všechno by přijel do Prahy? Ptám se hlavně proto, že někteří to máte opravdu z ruky, některým z vás nesedím a tak dále...nevadí mi, když tu budu s jedním člověkem, ale pokud někdo ví, že by přijel, rád si ho zaškrtnu.
Sehnal bych nějaké deskovky, mohu připravit nějaké dobrodružství dračího doupěte nebo Příběhů Impéria, pokud byste měli zájem, pilo by se, jedlo by se, rád bych se s adminskou částí alespoň na chvíli pozastavil nad forem a projednal s nimi několik věcí (předal jim vše, co znám, prostě s nimi promluvil, protože některé věci prostě řešit po PMkách nejdou) a tak dále.
Takže: Kdo by měl zájem přijet, napište pod post. Zváni jste úplně všichni, staré spory hoďme alespoň pro jednou za hlavu a bavme se
S pozdravem,
Phate
Takže asi takhle:
Čas prázdnin se blíží (pro některé, samozřejmě...) a já jsem si v návalu dobré a přátelské nálady řekl, že by bylo fajn svolat sraz. Chci se vás ale zeptat, než začnu zařizovat nějaká data a volný byt, kdo všechno by přijel do Prahy? Ptám se hlavně proto, že někteří to máte opravdu z ruky, některým z vás nesedím a tak dále...nevadí mi, když tu budu s jedním člověkem, ale pokud někdo ví, že by přijel, rád si ho zaškrtnu.
Sehnal bych nějaké deskovky, mohu připravit nějaké dobrodružství dračího doupěte nebo Příběhů Impéria, pokud byste měli zájem, pilo by se, jedlo by se, rád bych se s adminskou částí alespoň na chvíli pozastavil nad forem a projednal s nimi několik věcí (předal jim vše, co znám, prostě s nimi promluvil, protože některé věci prostě řešit po PMkách nejdou) a tak dále.
Takže: Kdo by měl zájem přijet, napište pod post. Zváni jste úplně všichni, staré spory hoďme alespoň pro jednou za hlavu a bavme se
S pozdravem,
Phate
Faito Dansaku- Počet príspevkov : 264
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Re: Plány na prázdniny?
Pivo, kafe a meloun...
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Čaj a dort -,-'' Faito tak s dortem to je dobrý, ale místo čaje jim dej Granko! ;33 Hned se na tebe budou lepit! :DD Granko přeci chutná všem *.* ;3...Pivo a melouna! Lepšíš seeee!
Airis Shisen- Počet príspevkov : 90
Kafe, pivo, dort O_o
Hyuuga Mikomi- Jounin
- Počet príspevkov : 179
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Hyuuga
po kafi usíná to nechci ale meloun zní taky dobře, i tím kakaem bych nepohrdla ještě moje oblíbené brambůrky, spoj to s nákupem a jedu
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Jo, bezva...aspoň to hoďte do spamů, ať nemam problém...
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Strana 2 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: