NSGO: REVIVAL
+10
Rin Kagayaki
Aki Kana
Smortn
Midotsuchi
Shijin Hyuuga
Killunia
Kaomi
Faito Dansaku
Noriko Kana
Assasin Senju
14 posters
Strana 2 z 2 • 1, 2
NSGO: REVIVAL
First topic message reminder :
Dobrý večer vespolek! ^_^
Před několika týdny (možná měsíci xD) jsem avizoval, že vznikne sekce, kde se bude dohrávat starý příběh, pro několik lidí. Tak se již stalo.
Sekce je skrytá, stačí mi napsat PM, na fb nebo skype a já Vám ji zpřístupním.
Pokud si nepamatujete, co bylo nebo nevíte, co myslím tím "starým příběhem", tak příběh se odehrává po 5 válce ninjů, kterou vyprovokovala Reina Kana a sama v ní zemřela.
Jen poslední věc, nepřijímáme nové postavy!
Takže, pokud máte zájem hrát, za svou starou postavu, tak dejte vědět.
Mějte se a smějte se,
Assasin Senju
Dobrý večer vespolek! ^_^
Před několika týdny (možná měsíci xD) jsem avizoval, že vznikne sekce, kde se bude dohrávat starý příběh, pro několik lidí. Tak se již stalo.
Sekce je skrytá, stačí mi napsat PM, na fb nebo skype a já Vám ji zpřístupním.
Pokud si nepamatujete, co bylo nebo nevíte, co myslím tím "starým příběhem", tak příběh se odehrává po 5 válce ninjů, kterou vyprovokovala Reina Kana a sama v ní zemřela.
Jen poslední věc, nepřijímáme nové postavy!
Takže, pokud máte zájem hrát, za svou starou postavu, tak dejte vědět.
Mějte se a smějte se,
Assasin Senju
Assasin Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 86
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Re: NSGO: REVIVAL
Chtěl bych se na něco zeptat:
Sora no kuni bude taky jedna z vesnic?..., protože jak jsem se díval, ještě tam není založena ani jako sekce: Sora no kuni.
Měl jsem tam postavu Yoshimii, která měla vskutku skomplikovaný život. Sora no kuni-> Fukushioku-> Smrt (zabit přes Kagamiho Uchihu). Ta smrt nevím jestli platí, protože jak jsem si všiml příběh se začíná za dob kdy má postava byla v Sora no kuni... teda jestli se nepletu.
Takže bych rád požádal o radu Vás, když mi Assasin neodepisuje.
Sora no kuni bude taky jedna z vesnic?..., protože jak jsem se díval, ještě tam není založena ani jako sekce: Sora no kuni.
Měl jsem tam postavu Yoshimii, která měla vskutku skomplikovaný život. Sora no kuni-> Fukushioku-> Smrt (zabit přes Kagamiho Uchihu). Ta smrt nevím jestli platí, protože jak jsem si všiml příběh se začíná za dob kdy má postava byla v Sora no kuni... teda jestli se nepletu.
Takže bych rád požádal o radu Vás, když mi Assasin neodepisuje.
Uchiha Benjiro- Počet príspevkov : 131
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Re: NSGO: REVIVAL
Tak Kagami se v našem příběhu vyskytl, jelikož si na něm zmlsnul Madara. Původně tu mělo být pár věcí tedy jinak, než se ukázalo, takže případné menší či větší změny historie nechám na posouzení Assasinovi, který by se měl objevit někdy v pondělí, momentálně je kdesi na cestách ^^
Hyuuga Mikomi- Jounin
- Počet príspevkov : 179
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Hyuuga
Strana 2 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: