Deja vú? xD
+9
Kisuke Uchiha
Yoshi Gekoo
Milli Yaguma
Shijin Hyuuga
Mizuki Hoshigaki
Arisu Otoginokuni
Gilien Kedoui
Saky Yakuga
Daiki Ayme
13 posters
Deja vú? xD
Znova sa to tu deje, a znova .. dobre vynechať sladké rečičky, je čas na vážnu vec.. Ehm.. Ehm.. Začnime xD
Ako si nemalá väčšina z hráčov všimla, a ja myslím že to už vedia všade, NSko je .. Zase -,-".. bez *HA. Preto sa zostávajúci Admin team rozhodol zvoliť nového Hlavného admina. Rozhodol sa to v rámci zákona 998 paragrafu 614, hlavičky 8 od-stavcu 22, keďže je potrebné fórum nejako prekopať, zvoliť príbeh, renovovať, určiť čo schvaľovať, čo nie, pretože naša drahá adminka Millia naša adminka Hina, ktorá schvaľuje postavy, ktoré to tu ťahalia zo všetkých síl sami nemôžu všetko zvládnuť, a bez HAčka nemôžeme vykonávať takéto akcie, nechávame konečne naozaj DEMOKRATICKY, v podobe vašich postov napísať zo zvoleného zoznamu, koho by ste si priali mať na mieste Hlavného Admina, ktorý toto fórum znova vytiahne do výšin zo sra.. zospodu, kde upadol. Prosím hráčov ktorý ešte majú nejakú chuť ostať na tomto fóre a nejako to tu s nami vydržať, aby vybrali zo zvoleného zoznamu.
*Milli Yaguma score: 2,5
*Shihouin Yoruichi score: 3,5
*Ne, ja sa nehlásim na ten post score: -nekonečno 0 xD
Vopred ďakujem za každý post, po dokončení volieb ktoré budú trvať kým sa nerozhodnem to ukončiť xD sa všetky vaše posty sčítajú, a zo zvoleného Admina sa za pochodu fanfár stane naozajstný božský a všemocne všade uznávaný Hlavný Admin! Muhehe, nech hlasovanie ZAPOČNE!
P.S: Sorráč akože že to je krátke, ale čas nerastie na strome! ^^ See yan xD
P.S.S: Všetky flame war posty, urážlivé posty a posty ktoré nemajú s témou ni spoločné, alebo budú degenerované, budú sa bez milosti mazať xD
Ako si nemalá väčšina z hráčov všimla, a ja myslím že to už vedia všade, NSko je .. Zase -,-".. bez *HA. Preto sa zostávajúci Admin team rozhodol zvoliť nového Hlavného admina. Rozhodol sa to v rámci zákona 998 paragrafu 614, hlavičky 8 od-stavcu 22, keďže je potrebné fórum nejako prekopať, zvoliť príbeh, renovovať, určiť čo schvaľovať, čo nie, pretože naša drahá adminka Millia naša adminka Hina, ktorá schvaľuje postavy, ktoré to tu ťahalia zo všetkých síl sami nemôžu všetko zvládnuť, a bez HAčka nemôžeme vykonávať takéto akcie, nechávame konečne naozaj DEMOKRATICKY, v podobe vašich postov napísať zo zvoleného zoznamu, koho by ste si priali mať na mieste Hlavného Admina, ktorý toto fórum znova vytiahne do výšin zo sra.. zospodu, kde upadol. Prosím hráčov ktorý ešte majú nejakú chuť ostať na tomto fóre a nejako to tu s nami vydržať, aby vybrali zo zvoleného zoznamu.
*Milli Yaguma score: 2,5
*Shihouin Yoruichi score: 3,5
*Ne, ja sa nehlásim na ten post score: -nekonečno 0 xD
Vopred ďakujem za každý post, po dokončení volieb ktoré budú trvať kým sa nerozhodnem to ukončiť xD sa všetky vaše posty sčítajú, a zo zvoleného Admina sa za pochodu fanfár stane naozajstný božský a všemocne všade uznávaný Hlavný Admin! Muhehe, nech hlasovanie ZAPOČNE!
P.S: Sorráč akože že to je krátke, ale čas nerastie na strome! ^^ See yan xD
P.S.S: Všetky flame war posty, urážlivé posty a posty ktoré nemajú s témou ni spoločné, alebo budú degenerované, budú sa bez milosti mazať xD
Naposledy upravil Nao Uzumaki dne Sun 21 Apr - 15:25, celkově upraveno 4 krát
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re: Deja vú? xD
Ummm...O.o, já nevím, je to těžké...Milli-chan je až moc krutá a brutální, možná jí znám líp než Shihouin...hmm...hmm...fakt NEVÍM!!! Do háje, proč zrovna rozhodování mezi ty dvě?! xD U vííím!!!
Shihouin: 0,5
Milli: 0,5
Fakt nevím kterou si vybrat xD...snad se toto může O.o xD
Shihouin: 0,5
Milli: 0,5
Fakt nevím kterou si vybrat xD...snad se toto může O.o xD
Saky Yakuga- Počet príspevkov : 222
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yakuga/Yaguma
Shihouin Yoruichi
Arisu Otoginokuni- Počet príspevkov : 440
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Já chci Á-chana ! Žádné takové že nekonečno 0 ! -_-
Milli Yaguma- Mizukage
- Počet príspevkov : 963
Shinobi
Vesnice:
Klan:
(Ďááákuje za unban xD. Nabudúce budem držať ústa ) Ja chcéééém Milli
Yoshi Gekoo- Počet príspevkov : 25
Shinobi
Klan: Gekoo
~Stav je o jeden bod vyhráva ... Tsukííí! xD
~Milli: Chcieť je pekná vlastnosť.. xDD Ale nie gome^^ ja nejsom vo výbere xD
~Yoshi: Gomene znova^^" zabudol som xD
P.S: Stále sa hlasuje! xD
~Milli: Chcieť je pekná vlastnosť.. xDD Ale nie gome^^ ja nejsom vo výbere xD
~Yoshi: Gomene znova^^" zabudol som xD
P.S: Stále sa hlasuje! xD
Shinobi
ehmm. xD pro pomstu volím Milli !
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Klan: Uchiha
A jak se liší "Hlavní admin" od "Admina"? Jen tím, že bude mít poslední slovo v hádkách?
Proč neustále hledáte nějakou autoritu, proč hledáte nějakého hlavního admina, jeho tajemníka, pokladníka, schvalovače postav, technik, postů, místností, chatu, smajlíků a kdesičehosi, když se pak stejně v hádkách odvoláváte na rovnoprávnost všech hráčů a "svrháváte ho"?
Hlavní admin by měl zůstat Akihiro, s hostujícím Assasinem jakožto zakladatelem. Je jen na nich, kdy sem budou chodit nebo jak moc nám budou do všeho kecat. Bude to na jejich triko, ale hra samotná a forum celkově by měl být oddělen.
Hlasuji, aby se Hina stala adminem příběhu, Milli schvalovala techniky a někdo třetí postavy. Vzájemně si nepolezou do zelí a zároveň se budou moci věnovat pouze svému úkolu. Hlavní admin by pak řešil takovéhle hovadiny, jako třeba volbu hlavního admina.
Nehněvejte se na mě za tenhle post, ale už mě opravdu štve, jak se tu každý měsíc změní admin a s ní přijde překopání příběhu, systému schvalování a listina nenáviděných hráčů, týden se tu budem hádat a sledovat sebestředné hráče, jak si tu otvíraj hubu, protože "stejně odcházej kvůli debilnímu vedení" (mimochodem za pár dní se zase vrátí a pěkně potichu začnou zase hrát), do měsíce se to přestane hýbat a bude tu další volba admina.
Možná už by i to mohl převzít někdo, kdo to udrží aspoň půl roku.
S pozdravem,
Phate
Proč neustále hledáte nějakou autoritu, proč hledáte nějakého hlavního admina, jeho tajemníka, pokladníka, schvalovače postav, technik, postů, místností, chatu, smajlíků a kdesičehosi, když se pak stejně v hádkách odvoláváte na rovnoprávnost všech hráčů a "svrháváte ho"?
Hlavní admin by měl zůstat Akihiro, s hostujícím Assasinem jakožto zakladatelem. Je jen na nich, kdy sem budou chodit nebo jak moc nám budou do všeho kecat. Bude to na jejich triko, ale hra samotná a forum celkově by měl být oddělen.
Hlasuji, aby se Hina stala adminem příběhu, Milli schvalovala techniky a někdo třetí postavy. Vzájemně si nepolezou do zelí a zároveň se budou moci věnovat pouze svému úkolu. Hlavní admin by pak řešil takovéhle hovadiny, jako třeba volbu hlavního admina.
Nehněvejte se na mě za tenhle post, ale už mě opravdu štve, jak se tu každý měsíc změní admin a s ní přijde překopání příběhu, systému schvalování a listina nenáviděných hráčů, týden se tu budem hádat a sledovat sebestředné hráče, jak si tu otvíraj hubu, protože "stejně odcházej kvůli debilnímu vedení" (mimochodem za pár dní se zase vrátí a pěkně potichu začnou zase hrát), do měsíce se to přestane hýbat a bude tu další volba admina.
S pozdravem,
Phate
Faito Dansaku- Počet príspevkov : 264
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Podľa mna by stačil *HA , a dvaja adminovia na schvalovanie postáv a techník. Akihiro a Assasin tu tom zatiaľ moc nepomohli a ako vidím ani sem moc nechodia. A z toho dôvodu by bolo asi blbé ich dať za *HA kým nehrajú (Ak sa vrátia no problem). Admini sa volia každý mesiac ? No neviem , stále sú tu tí istý a príbeh ? Ten sa naposledy menil , keď to tu Shijin obnovila ( atď. každý vie ) Som za to aby sa zvolil *HA a aby bol vytvorený nový príbeh a niečo čo tu hráčov udrží. (napr. vojna ) a tiež som za ten svoj finančný systém , ktorý som nedodal ( vzhľadom na okolnosti) aspoň by sme ho mohli skúsiť v beta verzii Hold toto všetko mám na srdiečku a povedal som to tak milo Všetci sa lúbme
Yoshi Gekoo- Počet príspevkov : 25
Shinobi
Klan: Gekoo
Faito Dansaku napsal:A jak se liší "Hlavní admin" od "Admina"? Jen tím, že bude mít poslední slovo v hádkách?
S pozdravem,
Phate
Vyzerá to trochu "spamovito", ale toto si zaslúži +1 pretože to dokonale vystihuje realitu.
Čo sa mňa týka z nominácii poznám len Shihouin a to tiež len zbežne, no viem, že má fantáziu, chová sa na adminku príbehu dosť akceptovateľne a celkom dobre zvláda svoj post admina ako taký, takže pokiaľ sa vezme ohľad na Phateov post som za našu Yoruichi.
Saikoro- Velitel Jouninů
- Počet príspevkov : 230
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Cross
Tak to bude těžký. TTwTT
Milli i Yoruichi jsou obě supr jak charakterově, tak i v psaní postů. ˘^˘ ^.^
Takže... Om... : Milli: 0,5; Yoruichi: 0,5
Gomen, snad to tak jde. Ale jinak se rozhodnout nemůžu. QwQ
Milli i Yoruichi jsou obě supr jak charakterově, tak i v psaní postů. ˘^˘ ^.^
Takže... Om... : Milli: 0,5; Yoruichi: 0,5
Gomen, snad to tak jde. Ale jinak se rozhodnout nemůžu. QwQ
Shihouin Suzu- Počet príspevkov : 6
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Shihouin
~Hlasovanie ukončené, HA sa nestáva nikto zo zoznamu, onedlho pribudne nový oznam~
Shinobi
Povolení tohoto fóra: