Kancelář Vedení Shiren
4 posters
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Shiren
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Kancelář Vedení Shiren
First topic message reminder :
Dostat se do této budovy je trochu složitější. Musíte vyjít 500 schodů a vejít do chrámu. Odtamtud vede cesta vnitřkem skály až do budovy kde sídlí vedení. Tam už si stačí jen vystát frontu.
Budova je chráněna různými členy organizace podle toho kdo se kde najde. Přímo v kanceláři za křeslem na kterém sedává Maya, je velká socha 1:1 velikosti člověka. Té když se pokusíte vydloubnout oči, otevřou se vám dveře do skladu s tajnými dokumenty. Ten je chráněn různými pastmi.
Dostat se do této budovy je trochu složitější. Musíte vyjít 500 schodů a vejít do chrámu. Odtamtud vede cesta vnitřkem skály až do budovy kde sídlí vedení. Tam už si stačí jen vystát frontu.
Budova je chráněna různými členy organizace podle toho kdo se kde najde. Přímo v kanceláři za křeslem na kterém sedává Maya, je velká socha 1:1 velikosti člověka. Té když se pokusíte vydloubnout oči, otevřou se vám dveře do skladu s tajnými dokumenty. Ten je chráněn různými pastmi.
Maya Kissu- Leader Shirenu
- Počet príspevkov : 177
Re: Kancelář Vedení Shiren
"Co je to?" z respektu jsem o malý krok ustoupila
Gilien Kedoui- Počet príspevkov : 67
Maya
Vyrobíš mi jed který můžu používat jako rtěnku. A vyrobíš mi protijed abych se tím neotrávila. Usmála jsem se na ni jak ustupuje. Co ten jed bude umět, to nechám na tobě.
Vyrobíš mi jed který můžu používat jako rtěnku. A vyrobíš mi protijed abych se tím neotrávila. Usmála jsem se na ni jak ustupuje. Co ten jed bude umět, to nechám na tobě.
usmála jsem se, jednou jsem už takovou věc dělala, ale jen v podobě masti, v podobě rtěnky to byla zajímavá výzva.
"A odstín?" zajiskřilo mi v očích
"A odstín?" zajiskřilo mi v očích
Maya
Takže barva zní. Popsala jsem jí barvu a posadila se opět do křesla. Tam sem si nasadila pásku. Je načase vyrazit.
// #EE2C2C
Takže barva zní. Popsala jsem jí barvu a posadila se opět do křesla. Tam sem si nasadila pásku. Je načase vyrazit.
// #EE2C2C
Mírně jsem se uklonila.
"K službám." pousmála jsem se nad zadaným úkolem a vyšla ven. Rozhodně nechuť na vzpomínku, že mě čekají ty schody byla opravdu strašná, ale aspoň jsem si mohla promyslet přípravu. (přesun)
"K službám." pousmála jsem se nad zadaným úkolem a vyšla ven. Rozhodně nechuť na vzpomínku, že mě čekají ty schody byla opravdu strašná, ale aspoň jsem si mohla promyslet přípravu. (přesun)
Zatím co Maya mluvila s Gilien jsem se pomalu přesunula k Natsuki a nakukovala jí do dlaně, prohlížejíc si ptáčka, kterého za chvilku vypustila na svobodu. "Máš ráda zvířata?" Upřela jsem na ni své velké oči. Gilien zatím odešla, tak jsem se jen zazubila na Natsuki a přiběhla zase ke stolu s prosebným výrazem upíraným na Mayu.
Aiko Kissu- Genin
- Počet príspevkov : 9
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Pozrela som sa na Aiko a len som sa na ňu usmiala. Prikývla som.
"Mám ich radšej neź ľudí." Odpovedala som jej zcela úprimne a bez nejakého zatĺkania no ďalej som ani nestihla pokračovať však.. znova odbehla.. ah.. bola proste kus neposednej dievčiny. Vlastne som ani netušila koľko má rokov, u Mayi som sama bola len niečo cez dva.
"Mám ich radšej neź ľudí." Odpovedala som jej zcela úprimne a bez nejakého zatĺkania no ďalej som ani nestihla pokračovať však.. znova odbehla.. ah.. bola proste kus neposednej dievčiny. Vlastne som ani netušila koľko má rokov, u Mayi som sama bola len niečo cez dva.
Natsuki- Počet príspevkov : 402
Maya
Říkám že je na čase vyrazit a vy si tu povídáte, tak co s váma mám asi dělat. Vyšla jsem ven z kanceláře a mířila na cvičiště. (přesun)
Říkám že je na čase vyrazit a vy si tu povídáte, tak co s váma mám asi dělat. Vyšla jsem ven z kanceláře a mířila na cvičiště. (přesun)
Kývla jsem na Natsuki s úsměvem na tváři a rozběhla se za Mayou. Zajímalo by mě, co plánuje. Pomyslela jsem si, zatímco jsem se soustředila na schody podemnou, abych nezakopla a neudělala si rychlý výlet až úplně dolů.
//přesun
//přesun
Aiko Kissu- Genin
- Počet príspevkov : 9
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
"Ja som vždy.. pripravená.." Šepla som smerom ku Maye, ktorá sa však postavila a sama odišla z miestnosti. Išla som hneď za ňou.. dosť blízko na to, aby som mohla v prípade nutnosti zasiahnúť no dosť ďaleko na to, aby som sa nepotkýňala o jej nohy.
(presun)
(presun)
Natsuki- Počet príspevkov : 402
Strana 2 z 2 • 1, 2
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Shiren
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: