Oznámenie pre piesočníkov :3
5 posters
Oznámenie pre piesočníkov :3
Váš milý a nadmieru zlatý, ochotný, nádherný... nový.. Kazekage sa musí spýtať, kto všetko bude zo svojimi postavami pokračovať a kto s nimi ešte mieni postovať. Dávam pre to charom v Sune také ultimátum ktoré bude trvať.. týždeň ? alebo radšej mesiac pre opozdilcov.. Po tom budem musieť s ľútosťou všetky charaktery v Sunagakure no sato, ktoré sa neohlásia, hodiť do koša. Síce si budem musieť zopakovať ako sa to robí ale.. to snáď nejak každý prežije xD. Píšte to prosím pod toto páč na PMky som viac než hluchý a slepý a nemý a tak sa stáva, že si ich z 99.999% prípadov nevšimnem
Phele- Počet príspevkov : 50
Re: Oznámenie pre piesočníkov :3
Ja určite :3 a dúfam že budeš aktívny!! xD
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
Postava Akia Sakkaku, zmizla spoločne s jej sestrou--> V reále je mi adoptovaná ségra, preto odchádza--> Pilikkou v púšťach Suny. Vráti sa spolu s ňou^^
Naposledy upravil Akio Sakkaku dne Wed 3 Apr - 22:13, celkově upraveno 1 krát
Akio Sakkaku- Genin
- Počet príspevkov : 185
Shinobi
Klan: Sakkaku
Když se Daichi vydal pryč z nemocnice, objevila se u něho Pilikka, opět rozzářená jako vždy...Vedle ní stál i Akio. Něco na něho mluvili že se chystají odejít a mě si přisli jen vyzvdnout. Věděl jsem že to co říkal ten maník není pravda. Chytl jsem teda mámu z ruku a spolu s ní a Akiem jsme se vydaly pryč a vrátime se až sní...
//Jdnoduše řečeno...Daichi v tomto příbehu končí, mám pocit že by rodina měla zůstat pospolu jak ve virtuálním životě tak i tom reálným ^^...Daichi přepíná a končí!
//Jdnoduše řečeno...Daichi v tomto příbehu končí, mám pocit že by rodina měla zůstat pospolu jak ve virtuálním životě tak i tom reálným ^^...Daichi přepíná a končí!
Daichi Akasuna- Počet príspevkov : 97
Shinobi
Klan: Akasuna/Uchiha
Já taky, živák bude co nevidět xD
Tadao Akishima- Počet príspevkov : 4
ehm Pele teda Phele aký máš skype? :3
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi