Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Velká koalice!!!

2 posters

Goto down

Velká koalice!!! Empty Velká koalice!!!

Příspěvek pro Assasin Senju Mon 1 Apr - 16:46

Je tady další oznámení!

Na základě vašich reakcí a doporučení hráčů a hráček, jsme se rozhodli s Akihirem spojit a vytvořit "velkou koalici". Mým jediným cílem není vyjít ve všem jediný dobrý, kompenzovat si něco na foru nebo něco jiného.

Mým cílem je stabilizovat a vytvořit zdravé prostředí, které něco vydrží. Můžete mi věřit nebo nemusíte...Je to na Vás.

Další věc, neustále je mi vytýkán nevděk vůči bývalým adminům a jejich práci. Není to pravda. Děkuji jim a jsem vděčný za to, že fórum udržovali, ať už v jakékoliv podobě. Ať už to byl/a Futoshi, Ayame, Shijin nebo Akihiro, jsem za to rád! Chci, aby to zaznělo i tady...
(Trochu z jiného soudku, zajímalo by mě, kdo je vděčný za mou práci, kterou jsem tady zanechal xD)

Hlavním adminem zůstává nadále Akihiro, admin tým tvoří
Nao Uzumaki, Křupka - kontroloři. Každý kontroluje tři herní oblasti.
Shihouin Yoruichi - schvalování postav
Milli Yaguma - schvaluje techniky a summony

Pod mou taktovkou bude fungovat jedno forum pro lidi, kteří chtějí dohrát starý a původní příběh na NSGO. Svět vs Madara. Nepřibírají se postavy, pokud chcete hrát, napište mi, kde a za koho.
Nestojí za tím nic, žádné rozdělování fóra na plevel a trávu, ani nic jiného!!! Chci jen dohrát starý příběh.

Jedna poznámka na závěr, pokud tyto snahy budou zmařeny, fórum skončí! Bude zde pěkné muzeum se starými adminy, příběhy...

Doufám, že budeme konečně spokojeni..

Assasin Senju
btw..jsem v dozorčí radě Twisted Evil
Assasin Senju
Assasin Senju
Hokage
Hokage

Počet príspevkov : 86

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Velká koalice!!! Empty Re: Velká koalice!!!

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Tue 2 Apr - 16:10

Jsem zvědavá na to, jak to bude fungovat.
Hodně štěstí... všem.

Naposledy upravil Shijin Hyuuga dne Tue 2 Apr - 16:33, celkově upraveno 1 krát
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down