Aspoň trocha vděčnosti!
3 posters
Aspoň trocha vděčnosti!
Ano přiznávám...Assasin je tu velký pán a věřím že se snaží fórum nějak dát do chodu, ale něco mi tu nedává smysl...Omlouvám se ti Assi, ale i když jsi zakladatel a máš na toto všechno právo, tak celou tu dobu, kdy se tu admin tým co tu právě byl snažil forko co nejvíce vylepšit, udělat z toho vlastně lepší místo kam by se každý chtěl vracet, s dessingem se sral jak idioti a teď když to najednou přes nějaký čas (prázdniny) šlo do kopru, tak se tu objevíš ty a najednou jsi hlavní admin. Akihiro, Pilikka, Shihouin a nevím kdo ještě všechno z admin týmu na tomto dřeli jako koně aby se tu všichni měli dobře a pak se zjevíš ty že si najednou prosadíš místo *HA a myslíš si že ti tu každý bude zobat z ruky...Nezapírám, snažíš se to ano, chceš tu udělat pořádek, to ano ale po jaké době...Forko jsi už dávno opustil a nechal jsi to tu na krku lidem kterých si dost vážím a je mi líto že odešli, protože s nimi byla hra ještě záživnější a věděl jsem že se na ně můžu obrátit, protože oni tu byli pány a vše to tu řídili a ne z povinnosti, ale z toho aby si lidé dobře zahráli a užili si to. Přiznávám, neznám ani tebe ani nikoho jiného tady s forka osobně, ale vlastně toho i lituju, protože vím že ti lidé jsou fakt dobří a že bych si s nimi rozuměl (s většinou). Nic ti nevyčítám, jen hlavní důvod proč jsem toto napsal je tento...
Ty jsi se o forko staral nějaký čas ale pak jsi odešel, forko drželi právě tito lidé kterým jsi to vše vzal a myslíš si že ti teď každý klekne k nohám jako k nějaké legendě. Jako správný člověk a člověk co má aspoň trošku úcty by jsi mohl poděkovat a pro jednou i ty smeknout před admin týmem, co se to snažili provozovat ze srdce a nikdo je k tomu nenutil. Mám pocit že tito lidé strávili svůj volný čas pro nás hráče aby toto udělali mnohem lepší a jsem si jistý že tu odvedli tolik práce, že mají na forum mnohem větší nárok než zakladatel co ho jednou pustil k vodě. Ale i tak proti tobě nic nemám, jsem ti vděčný že máš najednou zájem, ale jak jsem řekl....Aspoň teď jednou projev TY vděčnost těmto lidem že se ti o forum tak postarali a vedli ho, myslím si že by si to opravdu zasloužili.
Ty jsi se o forko staral nějaký čas ale pak jsi odešel, forko drželi právě tito lidé kterým jsi to vše vzal a myslíš si že ti teď každý klekne k nohám jako k nějaké legendě. Jako správný člověk a člověk co má aspoň trošku úcty by jsi mohl poděkovat a pro jednou i ty smeknout před admin týmem, co se to snažili provozovat ze srdce a nikdo je k tomu nenutil. Mám pocit že tito lidé strávili svůj volný čas pro nás hráče aby toto udělali mnohem lepší a jsem si jistý že tu odvedli tolik práce, že mají na forum mnohem větší nárok než zakladatel co ho jednou pustil k vodě. Ale i tak proti tobě nic nemám, jsem ti vděčný že máš najednou zájem, ale jak jsem řekl....Aspoň teď jednou projev TY vděčnost těmto lidem že se ti o forum tak postarali a vedli ho, myslím si že by si to opravdu zasloužili.
Saky Yakuga- Počet príspevkov : 222
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yakuga/Yaguma
Re: Aspoň trocha vděčnosti!
Napíšu jen jedno...Akihirovi jsem poděkoval a napsal mu, že mu děkuji za všechno, co za tuto dobu udělal...A pokud je potřeba, aby to zaznělo veřejně, tak to klidně udělám..
Assasin Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 86
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Ano, na Skype, to vím, ale i tak si myslím že by vděčnost prospěla mnohem víc na veřejnosti a ne jen jedné osobě, protože teď tu jsem jako obhajoba celého admin týmu co na tom dřeli jak koni a teď kvůli tomu všemu odešli (nějací)
Shinobi
Všeho dočasu..vydržte, nestíhám udělat vše během jednoho dne..
Assasin Senju- Hokage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Rozumím...Ale mám takový pocit, že na vděčnost se čas najde vždy...Nedělám to pro sebe, ani pro hráče ale pro adminy a v nějaké části i tebe. Je už jen na tobě jestli si přiznáš to že udělali kus práce a poděkuješ jim, nebo je zahodíš do starých krámů na později a zahodíš tak tím celý sví ego, je to jen na tobě.
Shinobi
Je smutné, že jako jeden ze zásadních argumentů používáš desing. Akihiro by se s ním vůbec "srát", jak ty říkáš, nemusel, jenom by nesměl být takový debil, aby veškerou pomoc z mé strany odmítal. Měl jsem pro něj vypracovanou řadu systémů, už s ním předem domluvených i s oním skvělým desingem. I když to bylo domluvené, najednou mne poslal do kopru. Tak prosím, nedělej z něj boha, silně mi to leze na nervy.
Anonymní- Anonymní
Hlavně dost hádek.
Řeknu už jen jedno, všechny strany to už bolelo příliš a já si stále stojím za tím, že tohle fórum by už mělo spát. Ten názor jsem nikdy nezměnila a nezměním.
Dnes jsem ta, která uklidňuje vody.
Neměla bych být, nikdy mi to nešlo. Bylo tu hodně zlého, tak vzpomínejme na to dobré a nechme to už být. Akihiro se svého postu vzdal. Nemusel. Assasin ho o něj požádal a on ho mohl klidně poslat do háje. Bohužel, sám to nezvládal, stejně jako jsem to předtím nezvládla já, přede mnou Ayame a před námi Assasin.
Fórum se vrátilo k tomu, kdo ho založil.
Tak nechme hádek a rozlučme se s ním se ctí. Alespoň po tom už dobu toužím já, přestože pokud se to tu Assasin pokusí rozjet, budu stát za ním. Ne jako Admin, ale jako hráč, protože si ho vážím nejen jako Admina, ale i jako přítele a nechci kvůli dnešnímu Ns ztratit ty přátele, které jsem na tom starém získala.
Příliš možností už není, tak je nehledejte ve hvězdách.
To platí pro všechny strany. Pro Pili, která by měla vědět, že za tím, co jsem jí psala, si stojím a stát budu. Pro Assasina, protože za ním budu stát, ať řekne cokoli už z principu. I pro tebe, Saky, a většinu dalších hráčů, protože už zůstalo jen málo lidí, kteří vidí pod povrch a nikdo se na vás za tento názor zlobit nemůže. Bohužel už po týdnech a měsících všichni zapomněli, proč vlastně s druhou stranou bojují. Šíří se fámy, přeposílají konverzace... a všechno to bolí. Nikdo Akihirovi fórum lstí přece nevzal, předal jej dobrovolně a sám.
Mám vás ráda, mám ráda historii zde, protože mnoho znamená.
A proto - řeknu to ještě naposled - už to nechte spát.
Řeknu už jen jedno, všechny strany to už bolelo příliš a já si stále stojím za tím, že tohle fórum by už mělo spát. Ten názor jsem nikdy nezměnila a nezměním.
Dnes jsem ta, která uklidňuje vody.
Neměla bych být, nikdy mi to nešlo. Bylo tu hodně zlého, tak vzpomínejme na to dobré a nechme to už být. Akihiro se svého postu vzdal. Nemusel. Assasin ho o něj požádal a on ho mohl klidně poslat do háje. Bohužel, sám to nezvládal, stejně jako jsem to předtím nezvládla já, přede mnou Ayame a před námi Assasin.
Fórum se vrátilo k tomu, kdo ho založil.
Tak nechme hádek a rozlučme se s ním se ctí. Alespoň po tom už dobu toužím já, přestože pokud se to tu Assasin pokusí rozjet, budu stát za ním. Ne jako Admin, ale jako hráč, protože si ho vážím nejen jako Admina, ale i jako přítele a nechci kvůli dnešnímu Ns ztratit ty přátele, které jsem na tom starém získala.
Příliš možností už není, tak je nehledejte ve hvězdách.
To platí pro všechny strany. Pro Pili, která by měla vědět, že za tím, co jsem jí psala, si stojím a stát budu. Pro Assasina, protože za ním budu stát, ať řekne cokoli už z principu. I pro tebe, Saky, a většinu dalších hráčů, protože už zůstalo jen málo lidí, kteří vidí pod povrch a nikdo se na vás za tento názor zlobit nemůže. Bohužel už po týdnech a měsících všichni zapomněli, proč vlastně s druhou stranou bojují. Šíří se fámy, přeposílají konverzace... a všechno to bolí. Nikdo Akihirovi fórum lstí přece nevzal, předal jej dobrovolně a sám.
Mám vás ráda, mám ráda historii zde, protože mnoho znamená.
A proto - řeknu to ještě naposled - už to nechte spát.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Milý Mareo (kecám). Mě je popravdě úplně u zadečku jestli jsi mu pomáhal nebo ne. Já z něho rozhodně boha nedělám, z nikoho tady. To že jsem zmínil právě desing, byl jen jeden z faktorů, co pro nás všechny udělal. Jenže lidé jako třeba ty...Myslím ti nevděčný lidi jako jsi ty a ty co si myslí že jsou výš než někdo tady. Mluvil jsem tu za celý admin tým a né jen za Akihira, jak jsi si myslel. Udělal jsem to právě proto, že si to zaslouží a já si toho narozdíl od tebe cením. Mohl jsi jim pomoci jak chceš, ale ty jsi pro mě případ co dávno skončil a snaží se zase začít. Jsi pro mě člověk co někomu pomůže, pak se pohádají a vyprošuje si tu aby něco smazal, protože to byla jeho práce, ale měl jsi to dělat z dobré vůle a ne z popularity nebo proč jsi to vlastně dělal.Rozhodně tu nechci nikomu podlízat, nejsem ten typ člověka, co by se někomu musel třít do zadku, nemám to zapotřebí. Beru je jako kamarády a to jak jste se k nim zachovali, že si ani neceníte toho co pro nás udělali, tak to mi příjde ale sakra smutný konec. Pořád si jen na všechno stěžuješ a měníš nálady jak ponožky a mě osobně je úplně jedno co zrovna tobě leze na nervy. Ty nejsi můj přítel a nikdy nebudeš, takže se s tebou ani nechci moc vybavovat. Kdybych tě znal osobně a to jsem moc rád že neznám, tak bych tě nejraději dokopal za tu tvou neustálou drzost a naivitu co tu předvádíš. Pořád si myslíš že jsi ten hlavní co tu bude a ten o koho se všichni budou zajímat, ale nejsi...Nevím jestli jsi se někdy koukal na ČS má Talent, ale byl tam muž jménem Josef Patrovič. Byl to muž co byl asi nějak nemocný, nebo nevím proč se sem pořád sral, mám takový pocit že ty trpíš stejnou nemocí a mělo by se to začít řešit než to přejde do stádia kdy tě všichni vyfakují. Takže...Přeji příjemný zbytek dne a prosím tě...ne*ser se někam kde nemáš co dělat (myslím tento topic).
Shijin:
Klidně se za toto forko porvu, mě je to úplně u prdele co si kdo myslí...Fakt že jo. Toto forko tu bude ještě dlouho a Akihiro by se podle mého nechtěl vzdát tohoto fora když pro něj tolik udělal. Proti Assasinovi mám jen jedno a to je to že si může poděkovat komu chce na Skype ve skryté konverzaci před námi. Nic takto proti němu jinak nemám, jen mi vadí že ta veškerá práce co tu udělali, ten čas co do toho vložili teď zmizeli jak lusknutím prstu a nikdo ani necekne.
Shijin:
Klidně se za toto forko porvu, mě je to úplně u prdele co si kdo myslí...Fakt že jo. Toto forko tu bude ještě dlouho a Akihiro by se podle mého nechtěl vzdát tohoto fora když pro něj tolik udělal. Proti Assasinovi mám jen jedno a to je to že si může poděkovat komu chce na Skype ve skryté konverzaci před námi. Nic takto proti němu jinak nemám, jen mi vadí že ta veškerá práce co tu udělali, ten čas co do toho vložili teď zmizeli jak lusknutím prstu a nikdo ani necekne.
Shinobi
Pokud si dobře vzpomínáš, Saky, na dobu, kdy jsem odešla, víš mnoho, co některým ušlo. Mimo jiné také to, že Mareo v té době nestál na mé straně. Nestavěla bych ho ani na Akihirovu, protože už tenkrát mě dobrý úsudek a já přes vztek nic neviděla, ale všiml sis, co se změnilo?
Lidé jsou přátelé a poté nepřátelé.
Mareo nabídl Akihirovi pomoc a Akihiro ji odmítl. Něco takového, zvlášť když už má člověk něco vypracované, je kruté. Dva měsíce (nebo něco okolo nich, nechci hádat...) bylo fórum za Akihira bez pravidel. A příběh není k nalezení stále. V pravidlech jsou chyby a na schvalování není čas. A za mě? Já sice měla nejdřív čas, ale co byla má aktivita potom? Nedokázala jsem splnit slib, který jsem dala jednomu hráči. Nebo jsem spíš zaslepená touhou po hře slibovala i tolik, kolik jsem nemohla dát a to byla chyba. Pak zase za mě nestálo schvalování, ale stál děj. Který režim byl lepší?
Pravda je, že moje vláda zde stála za houby a vděčná jsem jí jen za to, že část hry jsem si přece užila s přáteli a že jsem se z ní mohl použit. Lituji jí proto, že kvůli mé touze to zde obnovit se teď ze svých chyb musí poučit i Akihiro.
Už jsem to psala, ale ještě jednou speciálně tebe prosím, aby alespoň jeden den tu už bylo ticho a klid. Osobně nemám Akihira ráda a je to moje věc založená ne na pocitech z fóra, ale z lásky, přátelství i reálných setkání. A prostě z mnoha špatných věcí, které zrovna do nás dvou vrazily. Stejně tak ty nemáš rád Marea, ač ho ani neznáš v reálu. Pokud ale já zvládnu uznat Akihirovy kvality a nemám potřebu ho zesměšňovat, mohu tě požádat, abys to samé ty zvládl u jednoho z mých přátel?
Kdyby tohle byl reál, vážení, všechno by bylo úplně jinak.
Možná bychom měli rádi jiné lidi, než které máme a naopak. Nemám právo radit, ale mám právo na kolenou prosit, abyste si to uvědomili.
Lidé jsou přátelé a poté nepřátelé.
Mareo nabídl Akihirovi pomoc a Akihiro ji odmítl. Něco takového, zvlášť když už má člověk něco vypracované, je kruté. Dva měsíce (nebo něco okolo nich, nechci hádat...) bylo fórum za Akihira bez pravidel. A příběh není k nalezení stále. V pravidlech jsou chyby a na schvalování není čas. A za mě? Já sice měla nejdřív čas, ale co byla má aktivita potom? Nedokázala jsem splnit slib, který jsem dala jednomu hráči. Nebo jsem spíš zaslepená touhou po hře slibovala i tolik, kolik jsem nemohla dát a to byla chyba. Pak zase za mě nestálo schvalování, ale stál děj. Který režim byl lepší?
Pravda je, že moje vláda zde stála za houby a vděčná jsem jí jen za to, že část hry jsem si přece užila s přáteli a že jsem se z ní mohl použit. Lituji jí proto, že kvůli mé touze to zde obnovit se teď ze svých chyb musí poučit i Akihiro.
Už jsem to psala, ale ještě jednou speciálně tebe prosím, aby alespoň jeden den tu už bylo ticho a klid. Osobně nemám Akihira ráda a je to moje věc založená ne na pocitech z fóra, ale z lásky, přátelství i reálných setkání. A prostě z mnoha špatných věcí, které zrovna do nás dvou vrazily. Stejně tak ty nemáš rád Marea, ač ho ani neznáš v reálu. Pokud ale já zvládnu uznat Akihirovy kvality a nemám potřebu ho zesměšňovat, mohu tě požádat, abys to samé ty zvládl u jednoho z mých přátel?
Kdyby tohle byl reál, vážení, všechno by bylo úplně jinak.
Možná bychom měli rádi jiné lidi, než které máme a naopak. Nemám právo radit, ale mám právo na kolenou prosit, abyste si to uvědomili.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Pro tvoje názory a to, jak o mne všechno "perfektně" víš, mne dojímá. Ale mysli si co chceš, nebudu ti brát iluze, protože už v jedné žiješ a bereš ji jako realitu. ^-^
Anonymní- Anonymní
Akihiro se fóra vzdal.
Tu konverzaci jsem viděla. Assasin mu na rovinu řekl, že když mu fórum dá, půjde o revival. Akihiro to akceptoval a fóra se vzdal. Nesnižuji tím jeho kvality. Udělal to, co jsem udělala já, co předtím udělala Ayame a co předtím udělal Assasin.
Problém je, že už se historie opakovala tolikrát, že to zjevně hráči nehodlají akceptovat.
Tu konverzaci jsem viděla. Assasin mu na rovinu řekl, že když mu fórum dá, půjde o revival. Akihiro to akceptoval a fóra se vzdal. Nesnižuji tím jeho kvality. Udělal to, co jsem udělala já, co předtím udělala Ayame a co předtím udělal Assasin.
Problém je, že už se historie opakovala tolikrát, že to zjevně hráči nehodlají akceptovat.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Lidi nechcete už to nechat být? Pokud chcete změny, chcete změny k lepšímu, což znamená, že musíte být trpěliví. Ani Československo nevzniklo ze dne na den, ale bylo potřeba debat..Debatuju s Akihirem, s PiliKKou...Nebudu zveřejňovat soukromé debaty, ta moje vděčnost, mělo být jen mezi adminy...Ani Řím nepostavili za den, netrpěliví lidé...Klid a vyčkávejte..
Assasin Senju- Hokage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Je pravda že forko šlo do kopru, ale celý admin tým se snažil a to jim nemůžete popřít. A milý Mareo (zase kecám) kdyby tímto žil i v reálu, tak bych se asi musel zbláznit. Já mám i své povinnosti, vejšku, závody a teď možná i rodinu které se budu chtít v budoucnu věnovat a jsem si jistý že s nastávajícím věkem nějak pořádně dospěju právě z forek a celého Naruta. Né že bych to neměl rád, momentálně je toto forko pro mě něco jakou mou velkou součásti a tady se můžu nějakým způsobem pořádně projevit. Možná si o mě myslíš že jsem cvok, ale je to pravda. Právě tady jsem poznal lidi které jsem si oblíbil (jako Pilikka, Akihiro, Shihouin a Milli plus ostatní co tu znám aspoň z části). Jsem si jistý že v reálném životě se můžeš chovat jinak, ale pro mě tu jsi jako člověk co mě obtěžuje a jsou to zase mé pocity, ty mě taky nemusíš mít rád a já se tě o to neprosím.
Asso, nic ti takro obecně nevyčítám, jsem rád že chceš forko zase obnovit a jsem ti za to vděčný, ale toto není ta pointa o kterou mi jde. Jde mi pouze o to, aby jste se raději všichni zamysleli nad tím, jak jste se k celému admin týmu chovali, jak jste jim tady většina lezla neskutečně do prdele a teď se objeví ta vaše "legenda" a plazíte se k nohám právě jemu, aniž by jste byli vděční za to co pro nás udělali. Neříkám to co udělali v poslední době ale myslím to obecně. Prostě mě tato věc fakt neskutečně mrzí a to jak to jen tak někdo může hodit za hlavu. Assasine, můžeš se s nimi normálně bavit, můžete být s Pilikkou a Akihirem jak říkajíc BFF, jim to může být jedno ale já nejsem typ člověka co se jen tak někoho zbaví a ani na veřejnosti nepoděkuje. Hold nejsem ten typ co by to jen tak nechal, já rád dosáhnu svého a chci aby se lidé tak i zachovali jak se má a měli v sobě aspoň trošku své reálné osobnosti a vychování aby se nad sebou zamysleli co právě udělali. Změny jsou dobré a já se jim i prizpůsobím jako asi většina...Ale jde mi tu pouze o tu vděčnost, nic jiného a abych pravdu řek...Myslel jsem si dokonce ji já že v dnešní době obecně reálně není už moc lidí co jsou za něco vděční že mají, když to opravdu neztratí, pak si teprve uvědomíte co jste měli a o co jste přišli...A já právě přišel o přátele, které mi vaše chování vlastně nějakým způsobem vzalo.
Asso, nic ti takro obecně nevyčítám, jsem rád že chceš forko zase obnovit a jsem ti za to vděčný, ale toto není ta pointa o kterou mi jde. Jde mi pouze o to, aby jste se raději všichni zamysleli nad tím, jak jste se k celému admin týmu chovali, jak jste jim tady většina lezla neskutečně do prdele a teď se objeví ta vaše "legenda" a plazíte se k nohám právě jemu, aniž by jste byli vděční za to co pro nás udělali. Neříkám to co udělali v poslední době ale myslím to obecně. Prostě mě tato věc fakt neskutečně mrzí a to jak to jen tak někdo může hodit za hlavu. Assasine, můžeš se s nimi normálně bavit, můžete být s Pilikkou a Akihirem jak říkajíc BFF, jim to může být jedno ale já nejsem typ člověka co se jen tak někoho zbaví a ani na veřejnosti nepoděkuje. Hold nejsem ten typ co by to jen tak nechal, já rád dosáhnu svého a chci aby se lidé tak i zachovali jak se má a měli v sobě aspoň trošku své reálné osobnosti a vychování aby se nad sebou zamysleli co právě udělali. Změny jsou dobré a já se jim i prizpůsobím jako asi většina...Ale jde mi tu pouze o tu vděčnost, nic jiného a abych pravdu řek...Myslel jsem si dokonce ji já že v dnešní době obecně reálně není už moc lidí co jsou za něco vděční že mají, když to opravdu neztratí, pak si teprve uvědomíte co jste měli a o co jste přišli...A já právě přišel o přátele, které mi vaše chování vlastně nějakým způsobem vzalo.
Shinobi
Shijin Hyuuga napsal:Akihiro se fóra vzdal.
Milá Shijin, asi to nevíš ale Akihiro to udělal proto, že se nechtěl dávat do sporů a já ho i chápu. Spousta lidí by protestovala, protože si nevážila toho co tu udělal. Dál se k tomu nebudu vyjadřovat a raději k tomuto tématu ani nepřistupujme. A historie se opakuje stále dokola, nikdy to nepřestane, stejně jako v realitě, kdy se mi zdá že jde taky vše do kopru s dnešní vládou...ale to je zase z jiného soudku.
Shinobi
Povolení tohoto fóra: