So Sad :D Ako pre koho ....
+5
Nelliel Hagane
Roronoa Zoro
Saky Yakuga
Shijin Hyuuga
Yoshi Gekoo
9 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
So Sad :D Ako pre koho ....
First topic message reminder :
Takže je to tu Ragnarok Admini by nemuseli byť tak dlho online a tak často lebo si fakt budem myslieť , že sú závislí Tá vaša aktivita ma zabíja Každý sa už vyjadruje k príspevkom a nikomu to ešte nevadí :O Nie že by som bol nejaký konfliktný človek ale ANARCHIA to ide Ach konečne , už som myslel , že koniec NSGOONu nepríde ale asi som sa mýlil Je mi z vás na grc TakŽe Shijin bola tá zloba áno Konečne ste si aspoň uvedomili aký ste plný inteligencie Pozrite sa na fórko kde je Shijin admin o takéj návštevnosti by ste mohli momentálne len snívať Takže krásne sny. Ďalej by sa hodilo poznamenať , že by ste mohli aspoň napísať , že je koniec Alebo sa zapísať do neaktivity Ale vám je to asi u prdele Šak ostatným tiež Chce sa mi plakať (od šťastia) Ale tak vydržali ste až do konca po toľkých Haterov (napr. JA ) A keďže vás opustil celý ten váš "Admin tým" (to sa mi chce z nich plakať viac ) vám to tu všetko padlo Ja už chcem len dodať , že GL v real life a R.I.P. NSGOON
- Shijin fórko:
Yoshi Gekoo- Počet príspevkov : 25
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Gekoo
Re: So Sad :D Ako pre koho ....
Ty, budeš Hehe, že?
Mareo, omlouvám se, špatně jsem to pochopil, příliš temperamentní xD -_-''
Mareo, omlouvám se, špatně jsem to pochopil, příliš temperamentní xD -_-''
Assasin Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 86
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Áno, ja budem Hehe. xD
A teraz, keď vidím, že si sa od toho už obul aj ty... Niečo mi hovorí, že v najbližšej dobe Akihiro prenechá vedenie fóra opäť tebe. xD
Som zvedavý, čo vymyslíte a ako (alebo či vôbec) sa do toho zapojím ja, hm. xD
A teraz, keď vidím, že si sa od toho už obul aj ty... Niečo mi hovorí, že v najbližšej dobe Akihiro prenechá vedenie fóra opäť tebe. xD
Som zvedavý, čo vymyslíte a ako (alebo či vôbec) sa do toho zapojím ja, hm. xD
Tanimoto Hozuki- Počet príspevkov : 327
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yamada
To je dnes popichování tak IN, že byla tato nemístná poznámka nutná?
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
To je smutné.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Ne. Smutná je tahle situace. Myslím, že už na různých forech hraju tak dlouho, že s mým popichováním musíte počítat.
A opravdu silně vám doporučuju, i když mi všichni odpovíte, že nemáte čas, sejít se a pořádně to vyřešit v reálu. Vím, že jste milí lidé, tak nechápu, proč si za klávesnicí hrajete na takový přechytralý borce, co sežrali všechnu moudrost...
Za jdno odpoledne můžete vyřešit všechna forka, co znáte, pěkně v tichosti, o nás bez nás, a nemusíte tu zbytečně kalit vody něčím, co už radši ani nečtu, protože je to pořád to samé: "Já odstupuji protože támhleten admin mi vzal hračku, béé..." "Já jem tohle forum vytvořil, tak chci mít trochu úcty..." "Já neouhlasím s jinou částí dmin týmu a protože moje slova jsou svatá, tak mi musíte vyhovět..."
a jiné...
Probuďte se, sakra, vždyť tohle už ani není vtipný.
A opravdu silně vám doporučuju, i když mi všichni odpovíte, že nemáte čas, sejít se a pořádně to vyřešit v reálu. Vím, že jste milí lidé, tak nechápu, proč si za klávesnicí hrajete na takový přechytralý borce, co sežrali všechnu moudrost...
Za jdno odpoledne můžete vyřešit všechna forka, co znáte, pěkně v tichosti, o nás bez nás, a nemusíte tu zbytečně kalit vody něčím, co už radši ani nečtu, protože je to pořád to samé: "Já odstupuji protože támhleten admin mi vzal hračku, béé..." "Já jem tohle forum vytvořil, tak chci mít trochu úcty..." "Já neouhlasím s jinou částí dmin týmu a protože moje slova jsou svatá, tak mi musíte vyhovět..."
a jiné...
Probuďte se, sakra, vždyť tohle už ani není vtipný.
Faito Dansaku- Počet príspevkov : 264
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Gome, ale možná by stalo za to dodat, že máš silně neaktuální informace.
Nikdo se nehádá, starý tým se spojil s novým, jinak řečeno Akihiro s Assasinem táhnou za jeden provaz. Možná bys to věděl, kdyby sis místo reakce na staré téma přečetl nejnovější oznámení.
Nikdo se nehádá, starý tým se spojil s novým, jinak řečeno Akihiro s Assasinem táhnou za jeden provaz. Možná bys to věděl, kdyby sis místo reakce na staré téma přečetl nejnovější oznámení.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Já jsem si radši rýpl, děkuji...
Faito Dansaku- Počet príspevkov : 264
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Strana 2 z 2 • 1, 2