Zrúcaniny Shumisenu
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Zrúcaniny Shumisenu
First topic message reminder :
Zničené časti chrámu, ktoré slúžia ako jedna z podmienok pre absorpciu kekkei genkai.
Zničené časti chrámu, ktoré slúžia ako jedna z podmienok pre absorpciu kekkei genkai.
Naposledy upravil Kuro Buru dne Mon 21 Nov - 19:56, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Zrúcaniny Shumisenu
Používá tvé zrychlené chování.
To vidím. Aspoň bude konečně sranda.
"Jo pánové, pěkně se tu usmiřte, až se vrátím očekávám velkou kytici jako omluvu za tu děvku. Zhruba za půl hodiny to zmizí samo." usměju se na Kura a Sasukeho, a jdu pryč ze skrýše (přesun)
To vidím. Aspoň bude konečně sranda.
"Jo pánové, pěkně se tu usmiřte, až se vrátím očekávám velkou kytici jako omluvu za tu děvku. Zhruba za půl hodiny to zmizí samo." usměju se na Kura a Sasukeho, a jdu pryč ze skrýše (přesun)
Naposledy upravil Reina Kana dne Fri 18 Mar - 13:46, celkově upraveno 1 krát
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Nadopoval sem se Kyōka Shohō: Chakura Chūnyū měl sem enormní čakru pak sem použil Chakura no mesu a prosekl si cestu ven pak sem si šel lehnout do své postele a pak sem si pro sebe řekl ´todle je pohodlnější´
Anonymní- Anonymní
"Po dlhej dobe zasa doma." Vstúpil som do skrýše, ktorá bola v presne takom stave, ako som si ju pamätal. Teda všetko bolo rozhádzané. Pustil som sa do "upratovania". Dôležité dokumenty z Orochimarových výskumov som skryl do svojej brašne spolu s lekárskou výbavou. Všetko staré a nepotrebné som zničil. Iwa odmietla moju ponuku a už sa proti mne postavila aj Oto. Je načase ukradnúť ďalšiu kekkei genkai. Prešiel som zasa k východu, ale na niečo som si spomenul. Hlúpe dievča. Myslí si, že iryo ninju dostane pomocou nejakej pečate? Rozprestrel som plášť a z mojej ruky veľmi rýchlo liezli malé hady. "Ankoku Ijutsu!" Priložil som ruku na miesto, kde ma Atsuka zasiahla. Hady sa rozliezli po mojej hrudi a žrali každú bunku, ktorá bola niečim iná a nahrádzali ju sebou. Všetko sa to dialo tak rýchlo, že iba stmavnutie kože na mojej hrudi naznačovalo, že som podstúpil operačný zákrok. Ďalšia zastávka bude Suna. Prehodil som cez seba zasa plášť a opustil úkryt.
(Presun.)
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Vrátil som sa do skrýše, ktorú som mal v zrúcaninách. Zranenia mi aj naďalej ošetrovali hady s pomocou čiernej medicíny. Položil som Rokkuho kamenné telo na miesto s označením Zem Zeme. Po doliečení som si pripravil potrebné veci na rituál a vyčkával na polnoc. Konoha, Kiri, Iwa. Tieto dediny už svoju daň zaplatili. Teraz je na rade Suna! Zasmial som sa nepoľavujúc sledovaním nočnej oblohy.
Anonymní- Anonymní
Keď nastala polnoc, začal som s odoberaním Kekkei Genkai. Proces netrval dlho a zakrátko padlo na zem Rokkuho mŕtve telo. Keďže bolo z kameňa, pri páde sa rozpadlo. Kekkei Genkai klanu Iwatsuchi je teraz moje. Ako asi funguje? Zarovno mojej ruky sa dali do pohybu kamene, ktoré z Rokkuho zostali. Veľkou rýchlosťou som rukou pohol a kamene narazili do steny. Úžasné! Ale teraz by som sa chcel naučiť lietať. Prehodil som cez seba plášť a vyšiel z úkrytu. Išiel som sa poprechádzať po dedine.
(Presun.)
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: