Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Do roku 2013?

+3
Kiyoko Hokori
Tasai
Shijin Hyuuga
7 posters

Goto down

Do roku 2013? Empty Do roku 2013?

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sat 23 Mar - 8:06

Myslím, že by bylo lepší neuzamykat mi téma.
Ráda bych se totiž zeptala ještě na jednu věc k mazání účtů a to pěkně přede všemi.

Smazány byly všechny účty, které nebyly aktivní od Nového roku, tedy od roku 2013.
Řekla jsi, že byly smazány neaktivní účty, které od roku 2013 nehrály, stojíš si za tím? Nebo spíš byly smazány účty z jakési pomsty nebo jen tak namátkou?

Roka má poslední přihlášení na účtu Tue 30 Oct a její účet zůstal zachován. Trvám na tom, že příliš se to od některých mých účtů lišit nemohlo a přesto jsou pryč. Copak to je za pořádek?

K tomuhle by se dalo říct, že hraje za jiný účet, ale žádnou aktivitu na tamtom neprojevila. Tudíž se nabízí otázka, proč moje účty, i když tu také hraji, byly smazány. Že by proto, že jsem žádala, aby smazány nebyly? Kocourkov? Roku používám jako příklad jen proto, že je její jméno doslova na stříbrném podnose na portálu. Každý blbec se může podívat do statistik na poslední přihlášení.

Sakra, lidi, měli byste už přestat lhát!
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Do roku 2013? Empty Re: Do roku 2013?

Příspěvek pro Tasai Sat 23 Mar - 8:54

Odkaz pre Tsuki...

Asi ti nedopolo, ale aj keď si založia nové účty stratia prístup ku všetkým svojim topicom. Fairplay...zase toľko miesta tu trebalo urobiť že prídu šikmooký turisty?! O.o

Týmto verejne (preistotu) žiadam aby účty Aki Kana, Kirito Beater, Kazuo, Naoki Heiki, Tenshi Ochita, Akasuna no PiliKKa...a proste ostatné odomňa a od Pili zostali zachované.

PS: Je vskutku úžasné ako rýchlo si vedele účty Aki Kana a Kirito Beater zbaviť hodnosti a farby...toto bol asi svetový rekord. Inokedy človek čaká na schvaľovanie aj dva dni a teraz to nebolo ani 5 minút. Supeeeerrr Smile

Shizuka: Nemá to cenu riešiť, ona si robí čo chce a premýšla až potom čo to urobí. Takže tu hádžeš iba hrach na stenu, buď ti to vyCenzurujú alebo dokonca dostaneš aj Ban..takže bacha na nich...Bad Admins xD

Jo a jeste jedma vec. Neviem z akeho dôvodu mám preč farbu a hodnosť. Moje postavy stále žijú len sú mimo príbehu a sú na "dovolené". Mám to z Akihirom dohodnuté takže, brrr Wink

Naposledy upravil Kirito Beater dne Sat 23 Mar - 9:08, celkově upraveno 1 krát
Tasai
Tasai

Počet príspevkov : 454

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Sat 23 Mar - 9:06

Ty účty jsem mazala až do 4 do rána, to, že nějaký účet přehlédnu je dost dobře možné. Ty účty byly smazány všem, takže prosím, aby ses tu neoháněla nějakou pomstou, protože to vůbec není pravda, je to z důvodu, který jsem ti už jednou napsala a nehodlám se opakovat. Všechno už jsem ti vysvětlila na skypu, nebo na fóru. Tvoje účty za které nehraješ byly smazány. To je vše, co ti k tomu teď řeknu. Pokud to chceš dál řešit, jsem ti na skypu plně k dispozici.

Shi:
Vaše účty asi těžko smažu, když byly v tomto roce aktivní nemyslíš? Schvalování je trochu jiná věc, protože je na to potřeba dost času, než se schválí kekkei genkai apod. ... Napsal jsi oznámení a tvoje postava tedy byla zbavena barvy a hodnosti, nebudu s tím přece čekat až do léta, když to můžu udělat hned. To jen ty v tom vidíš nějakou osobní křivdu.
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Počet príspevkov : 655

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan: Hokori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tasai Sat 23 Mar - 9:12

Nevidím v tom nic..tedy vydím ale to si nechám pro sebe aby sem náhodou nekoho "neurážel" Smile ano pokud nekdo čte pomalu a pořád delá drahoty to chce fakt hodne čaau..Yosh...

Říkam proistotu to řeknu kdyby nekdo dostal Skrat...aby se nestalo že když sem příjdu tak nebudi mít přístup do svých topicú ^v^

Mé postavy nadále fungují mimo příbeh, takže zase s tým vyřazovánim ze hry tak moc nepočítej...PS: Dohodnuto s Akim už pekne dávno Wink Bitch Please Very Happy
Tasai
Tasai

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Sat 23 Mar - 9:16

Jak jsem řekla, vaše účty jsem nechtěla, nemůžu a ani nebudu mazat, tak jsi mě zas tak nesetřel. Takže se neboj, tvoje účty tu zůstanou.
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tasai Sat 23 Mar - 9:17

O sebe bych se nebál kdyby náhodou zmizli albino
Na setření se používa sterka ^+^
Tasai
Tasai

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Chiko Sat 23 Mar - 9:19

Předem chci upozornit, že mi nevadí, že byli mé účty smazány (zrovna Roka už vůbec ne, to by mi vadili spíše jiné... jako třeba můj milovaný Crowley), chci se ale ujistit, že v případě, že o to někoho z adminů požádám, bude smazán obsah mnou vytvořený (a tím nemyslím ani tak posty, jako životopisy a techniky).
Chiko
Chiko

Počet príspevkov : 3

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Sat 23 Mar - 9:20

Jistě, pokud budeš chtít, tak bude Smile
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Sat 23 Mar - 9:25

Zlato, co bys dělala, kdyby tě o mazání důležitých postů požádal Assasin?
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 363

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Sat 23 Mar - 9:31

Zlato, strávila jsem asi 5 hodin tím, že jsem bez přestávky mazala neaktivní účty, myslíš si, že bych mu nevyhověla?
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sat 23 Mar - 10:09

Když už se to tady tak krásně řeší, rád bych požádal Adminku o smazání mého druhého účtu a příslušné postavy v Oto. Něják jsem ztratil chuť jí hrát a budu se raději věnovat své hlavní postavě.... děkuji za vyřízení.
Kashike
Kashike

Počet príspevkov : 586

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 23 Mar - 10:31

Já to tedy uzavřu:

Smazáním účtů jsem souhlasil já.
Sice jsem měl výhrady k tomu, že byli smazány účty zakladatelů a těch, co na fórum tak dlouho byli, ale jelikož s tím už nešlo nic dělat (Účet navrátit nelze), už jsem to více neřešil.

Co se týče účtu Roky. Ta nám napsala, že svůj účet má v plánu využívat, proto smazán nebyl.
Jelikož ty jsi ale také Shizuko požádala o nesmazání účtů a stalo se tak, to už je naše chyba a za to se ti omlouvám. Pro navrácení však nic už udělat nemůžu.

A nakonec, pokud se někdo bojí, že by na bývalé adminy někdo zapomněl a nebo už nezjistil, kdo za založením fóra stojí, mám v plánu sehnat jména všech adminů, které zde kdy byli, sepsat je a ke každému něco napsat (Čím se zasloužil , co všechno pro fórum udělali a na co by ostatní, ale i my neměli zapomínat).
Topic bude následně zveřejněn ve speciální místnosti, kterou pro tuto záležitost vytvořím.
V topicu by mělo být také uvedeno, kde staré záznamy, oznámení a různé posty a topicy mohou hráči naleznou. Nic z koše totiž mazané nebude. To vše zůstane na svém místě.

Pokud si myslíte, že bych mohl na nějaké admina zapomenout, jelikož se jích tu vystřídalo velice mnoho, můžete my nějaká jména sami poslat buď do mých PM a nebo na můj skype, který jistě už všichni znáte.

Toť vše a doufám, že se tímto tato záležitost vyřešila...
Tímto topic také uzamykám, protože myslím, že již není nadále potřeba v něm něco řešit.

S pozdravem,

Akihiro Kazuki - Aki *HA
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down