Mazání účtů
2 posters
Strana 1 z 1
Mazání účtů
Z celého srdce tento krok odsuzuji.
Jako Admin bych ho chápala u postav s několika posty, ale nikdy bych neměla tu drzost smazat účet jednoho ze zakladatelů fóra - ano, Assasina - aniž bych mu dala vědět. Podobně u Hitomi nebo Mikomi.
Tento post ovšem nemohu formovat jako stížnost, moje postavy smazány nebyly.
Zatím. Proto odkazuji na autorská práva a DŮRAZNĚ žádám, aby na mé vzpomínky zde nikdo nešahal. Nepsala jsem, aby mi později někdo všechny vzpomínky zničil a moje účty zde zůstanou tak, jak jsou - s mým avatarem u každého písmena, které jsem zveřejnila.
Děkuji za pozornost
a v rámci zájmů nás všech doufám, že mě zítra ráno nebude čekat ani o účet méně než v ráno dnešní.
Jako Admin bych ho chápala u postav s několika posty, ale nikdy bych neměla tu drzost smazat účet jednoho ze zakladatelů fóra - ano, Assasina - aniž bych mu dala vědět. Podobně u Hitomi nebo Mikomi.
Tento post ovšem nemohu formovat jako stížnost, moje postavy smazány nebyly.
Zatím. Proto odkazuji na autorská práva a DŮRAZNĚ žádám, aby na mé vzpomínky zde nikdo nešahal. Nepsala jsem, aby mi později někdo všechny vzpomínky zničil a moje účty zde zůstanou tak, jak jsou - s mým avatarem u každého písmena, které jsem zveřejnila.
Děkuji za pozornost
a v rámci zájmů nás všech doufám, že mě zítra ráno nebude čekat ani o účet méně než v ráno dnešní.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Mazání účtů
Smazány byly všechny účty, které nebyly aktivní od Nového roku, tedy od roku 2013. Nikdo ti vzpomínky nebere a ani nemaže staré posty, potřebujeme jen uvolnit místo v účtech. Pokud za účet nehrajete, tak není důvod ho tu držet. Zůstaly pouze účty, které projevily jakoukoliv aktivitu od Nového roku. Když se rozhodnete znovu hrát za svůj starý účet, můžete si ho znovu založit, zabere to asi tak minutu vašeho času. Ale už tak je v těch účtech zmatek a kdybych se měla každého ptát, jestli jeho účet můžu smazat, nikdy bych tu práci nedokončila, nebo kdybych se měla dívat na počet postů. Admin nikdy neudělá nic tak, aby se zavděčil všem, ale to bys jako bývalá adminka měla vědět. Víc se k tomu vyjadřovat nebudu, udělala jsem, co bylo třeba a to promazání NEAKTIVNÍCH účtů. Další své stížnosti můžeš směřovat mě do PM, nebo na skype, ráda si je vyslechnu.
Kiyoko Hokori- Tsuchikage*A
- Počet príspevkov : 655
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Hokori
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: